Pekka Lahtinen LKV
Pekka Lahtinen LKV

Erillistalo | 4 h, k, kph, s, khh, 2 x erill. wc, 2 x varasto

Nygrannaksentie 12b, Mankkaa, Espoo

Hinta

520 000 €

Koko

118 m²

Vuosi

2008

* UUTUUS! * Yksitasoinen 118 m² erillistalo suositulla Mankkaan pientaloalueella! Tässä vuonna 2008 valmistuneessa asunnossa on toimiva pohja, mikä muuntuu perheen tarpeiden mukaan. Kokonaisuus pitää sisällään kolme makuuhuonetta, ison avaran olohuoneen, tilavan keittiön, omalla sisäänkäynnillä varustetun kodinhoitohuoneen, saunallisen kylpyhuoneen kahdella suihkulla sekä kaksi erillistä vessaa. Tilat on tehokkaasti suunniteltu, hukkaneliöt vältetty ja harkitut valinnat helpottavat omalta osaltaan arjen askareita. Hyvänä esimerkkinä toimii omalla sisäänkäynnillä varustettu kodinhoitohuone, minne kuraiset lapset ja koira on helppo ohjata ja pestä puhtaaksi kylpyhuoneen puolella. Asunto on helposti muokattavissa omiin toiveisiin ja esim. keittiö on mahdollista päivittää avomalliseksi. Toimivan pohjan lisäksi asunnossa on erinomaisesti säilytystilaa: makuuhuoneissa ja kodinhoitohuoneessa on kiinteät kaapistot, eteisessä peililiukuovikaapisto ja talon ulkopuolella kaksi erillistä varastoa, joista toinen on lämmin. Koko päivän paistava aurinko on ihana lisä suojaisalla omalla pihalla ja auringonlaskusta voit nauttia omalta terassilta käsin. Ilmalämpöpumppu pitää huolta asunnon mukavasta lämpötilasta. Asunto Oy Espoon Pihtakontu on valmistunut vuonna 2008 ja siihen kuuluu kolme erillistaloa. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti osakkeenomistajat vastaavat hallitsemansa rakennuksen kunnossapidosta ja korjauksista. Asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa talon edustalta, joista toinen on varustettu sähköpistokkeella ja toinen sähköauton latausasemalla (Ensto 11KW). Nygrannaksentie 12b on sijainniltaan mitä mainioin ja läheltä löydät niin arvostetut päiväkodit ja koulut kuin myös hyvät päivittäispalvelut sekä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Täällä on hyvä asua <3 Myynti ja esittelyt: Kiira Lahtinen p. 0400 33 7070, kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi * * * TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ? Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353553
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, kph, s, khh, 2 x erill. wc, 2 x varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Kokonaispinta-ala
118 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asunnolle kuuluu kaksi varastoa, toinen on lämmin n. 7 m² ja toinen kylmä (pienempi).
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2008
Vapautuminen
n. 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

520 000,00 €

Velaton hinta

520 000,00 €

Neliöhinta

4 406,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

188,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

188,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 12 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu tasataan kerran vuodessa ja tarvittaessa voidaan veloittaa huoneistokohtaisesti toimitetun vesilaskun mukaisesti. Sähkön kulutus ollut n. 21 000 kwh/v sis. sähköauton latauksen (n. 3000 kwh).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaapissa kiinteä kaapisto ja patteri. Lattia laatoitettu. Peililiukuovikaapisto eteisen puolella.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa Viihde, 100 mega, Yleiskaapelointi, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 10-vuotistarkastus tehty vuonna 2017, saatavilla välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Patteri. Kokonaissähkön kulutus: 21000 kWh / vuosi.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (katto): Mdf-paneloitu, saunan katto puupaneloitu.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu. Tilava, avara keittiö, minne mahtuu myös ruokapöytä.
Jääkaappi (AEG), erillinen pakastin (AEG), mikroaaltouuni (Siemens), liesituuletin (Ilmo), liesi (Siemens), uuni (AEG) ja astianpesukone (UPO)
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja välitila: laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kaksi suihkua. Lasiseinä kodinhoitohuoneeseen.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku (x 2) ja lattialämmitys (seinässä termostaatti)
WC-tilojen kuvaus
Kaksi tilavaa erillistä wc:tä. Wc 1: wc-istuin, pesuallas, lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, lattiakaivo. Wc 2: wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, lattiakaivo.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Valoisa ikkunallinen sauna. Lasiovi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas ja kodinhoitohuoneessa seinäkytkin
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, josta kulku ulos ja kylpyhuoneen puolelle. Hyvin kaappi- ja laskutilaa. Paikka pesutornille. Haitariovi.
Seinämateriaali: Maali ja välitila: laatoitettu
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattiakaivo, pyykkikaapit, pöytätaso, tila pesutornille, pesuallas, silityspöytä/taso, LTO-laite ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone. Ikkunat omalle terassille ja etupihalle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa kiinteät kaapistot. Yhdessä mh:ssa yksi seinä tapetoitu ja muut maalattu, kaksi muuta makuuhuonetta kauttaaltaan maalattuja.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Sisällä runsaasti säilytystilaa. Molemmat ulkovarastot asunnon yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-26-17-7
Isännöitsijän yhteystiedot
Aki Kapanen, yhtiön edustaja, 050 464 7863
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv ja tekninen tila, jäteaitaus
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 6

Tehdyt remontit
Asuntokohtaiset: sisäseinien maalaus v. 2016 , ilmalämpöpumppu asennettu, jääkaappi ja pakastin uusittu v. 2017, huippuimuri (radon imuri) vaihdettu v.2019 , terassilaudoitus öljytty parin vuoden välein, viimeksi v. 2022. Talon iv-laitteen kuntotarkastuksessa todettu laitteen olevan hyvässä kunnossa.

Taloyhtiössä: puu-osien huoltomaalaus v. 2016, 10-vuotistarkastus v. 2017, ilmanvaihdon nuohous v. 2020, sähköautojen latauslaitteiden asennukset v. 2021, talojen 1 & 3 iv-kanavien nuohous v. 2024 .

Vuosittain talkoissa tarkastettu katon kunto sammaleen ja rikkoutuneiden tiilien osalta sekä ylä- ja alapohja.
Tulevat remontit
PTS-ehdotuksen mukaiset:
Julkisivun huoltomaalaus (puuosat), märkätilojen kosteuskartoitus v. -25, ikkunoiden ja ulko-ovien tiivisteiden uusiminen, ilmanvaihtokanavien nuohous v. -26. Vuosittaisina ehdotuksina pelastussuunnitelman päivitys, katon sammaleen poisto ja rikkinäisten kattotiilien uusiminen.

Vuosittain talkoissa tarkastettu katon kunto sammaleen ja rikkoutuneiden tiilien osalta sekä ylä- ja alapohja.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.01.2028
Tontin koko
1 598 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lähialueilla kaksi vireillä olevaa kaavahanketta: Nygrannaksen asuinrakentamisen hanke; alueelle suunnitellaan viihtyisää ja luonnonläheistä asuinaluetta, jonka rakennukset ovat pientaloja ja matalia kerrostaloja. Lisätietoa: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/nygrannaksen-asuinrakentaminen#valmisteluvaihe-1558 Möilimäen asuinrakentamisen hanke; alueelle suunnitellaan asuinrakentamista Kehä II:n varteen. Alue sijaitsee Suurpeltoa vastapäätä Kehä II:n itäpuolella Möilimäen alueella. Asemakaavoituksella varmistetaan, että alueella säilyvät tärkeät luontokohteet. Lisätietoa: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/moilimaen-asuinrakentaminen
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Pihtakontu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Mankkaan ostoskeskus n. 1,4 km, K-Supermarket Mankkaa n. 1,6 km, kauppakeskus Suuris n. 1,8 km, kauppakeskus Grani n. 2,8 km, Laajalahti Retail Park Bredis n. 2,9 km, Tapiolan monipuoliset palvelut n. 4,5 km. Hyvät ulkoilumahdollisuudet lenkkimaastojen ja puistojen osalta.
Koulut: Lähialueella useita kouluja, mm. Taavinkylän alakoulu n. 100 m, Smedsby skola n. 1,2 km, Mankkaanpuron koulu n. 2,3 km, Mankkaan koulu n. 2,5 km, International School n. 5,3 km.

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja bussipysäkki lähellä Pysäkki bussille 549 (Jorvin sairaala-Tapiola (M)) n. 350 m. Noin kilometrin päässä pysäkkejä, josta kulkevat linjat 212 ja 213, yhteydet Espoonlahden, Kaunialan ja Kampin suuntaan. Pysäkki Runkolinja 520 (Martinlaakson asema-Matinkylä (M)) n. 1,4 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on varustettu sähköpistokkeella ja toinen sähköauton latausasemalla (Ensto 11 KW). Autopaikat ovat asunnon välittömässä läheisyydessä.
Pihan kuvaus
Vehreä ympäristö, piha osittain nurmea ja osittain kivetty. Suojaisa sijainti ja koko päivän aurinko.
Tiedustelut
Kiira Lahtinen, 0400 33 7070, kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mankkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiira Lahtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Pekka Lahtinen LKV

Pekka Lahtinen LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.