Kerrostalo | 2h + kt + s + parveke / terassi

Välikatu 13 A, Keskusta, Nokia

Hinta

178 000 €

Koko

50 m²

Vuosi

2020

Nokian kaupungin ytimestä vapautumassa omatonttisesta taloyhtiöstä valoisa ja moderni saunallinen kaksio, jossa isot ikkunat. Voit nautiskella kesästä koko asunnon pituisella persoonallisella parveke/terassilla, josta avautuu vihernäkymät etelään päin Pirkkalaistorille. Kulku parveke/terassille olohuoneen lattiatasoon asti laskeutuvasta lasiliukuovesta, jolloin ovi avattuna olohuone jatkuu saumattomasti ulkotiloihin asti. Taloyhtiö kytketty kaukolämpöön, ja asunnoissa on kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys, sekä koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Lisäksi valmiina kaapelitelevisio- ja tietoliikennejärjestelmät (DNA taloyhtiönetti). Taloyhtiössä kerhohuone, joka on varattavissa osakkaiden käyttöön. Huoneistoon on haluttaessa lupa asentaa ilmalämpöpumppu. Mahdollisesti vaihto isompaan asuntoon ainoastaan Nokianvirran toiselta puolelta käy. Ensisijaisesti remonttikohteet kiinnostaa, myös rintamamiestalot. Hintaluokka vaihtoasunnolle alle 200 000 euroa. Ota yhteyttä, niin sovitaan kiireetön yksityisesittelyaika. Lisätiedot ja esittelyt: Petri Vuorela, 040 5826 123 petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80353716
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s + parveke / terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
50 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/9
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapautuu tarvittaessa nopeastikin.

Hinta

Myyntihinta

155 518,74 €

Velkaosuus

22 481,26 €

Velaton hinta

178 000,00 €

Neliöhinta

3 560,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

200,00 € / kk

Pääomavastike

225,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

435,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 10 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Taloyhtiö lunastanut tontin omaksi. Tämän huoneiston osakkeisiin kohdistuu 31.03.2024 jäljellä olevaa tonttilainaa (RL2) yhteensä 22 481,26 euroa. Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 20 eur / hlö / kk. Vesimaksujen tasaus aina loppuvuodesta oman mittarin kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä vesikiertoinen lattialämmitys. Tammiparkettilattia: Cotton White. Peililiukuovelliset kaapistot + naulakko.
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 100 Mb, taloyhteysnetti, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Vesikiertoinen lattialämmitys. Tammiparkettilattia: Cotton White. Välitilalevy: helmiäisvalkoinen. Ylhäältä laskettavat ja alhaalta nostettavat valkoiset valoverhot. On mahdollista ostaa valmistajalta mustat pimennysverhot.
Jääkaappipakastin, erillisuuni (Kiertoilmauuni), astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä (Lasinen, käännettävä.), pesukoneliitäntä, lattialämmitys (Vesikiertoinen lattialämmitys.), peilikaappi ja pesuallas
Saunan kuvaus
Vesikiertoinen lattialämmitys.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Vesikiertoinen lattialämmitys. Tammiparkettilattia: Cotton White. Ylhäältä laskettavat ja alhaalta nostettavat valkoiset valoverhot. On mahdollista ostaa valmistajalta mustat pimennysverhot. Koko seinän korkeudelta avautuva lasiliukuovi parvekkeelle/terassille.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Vesikiertoinen lattialämmitys. Tammiparkettilattia: Cotton White. Ylhäältä laskettavat ja alhaalta nostettavat valkoiset valoverhot. On mahdollista ostaa valmistajalta mustat pimennysverhot.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpetti/tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
536-1-26-6
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Nokia, Jarkko Järvinen, jarkko.jarvinen@retta.fi, 010 228 1433
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, väestönsuoja, kaapeli-tv, pyörävarasto, Tietoliikennejärjestelmä, DNA taloyhtiönetti 100 Mb ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Asukkaat ja osakkaat voivat halutessaan ostaa itselleen DNA:lta taloyhtiönettiin lisänopeutta 1 Gb asti.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 22 Parkkipaikkoja: Toteutetut autohallipaikat 22 kpl, joista 1 kpl taloyhtiön hallinnassa liikuntaesteisille. Nämä taloyhtiön autohallipaikat ovat erillisinä osakkeina. Taloyhtiö oli saanut tiedoksi 26.01.2022, että rakennusvalvontaan ei oltu toimitettu pysäköintipaikkojen kiintiövaraussopimusta tontin ulkopuolisista lisäpysäköintipaikoista (25 kpl), jotka ovat olleet ehtona rakennusluvalle. Asian korjaamiseksi on tehty seuraavaa: As Oy Nokian Pirkkalaistorin Piccolo on sulautunut Kiinteistö Oy Nokian Pankkitalon kanssa 31.08.2022 ja PRH on vahvistanut tällöin sulautumisen sekä uuden yhtiöjärjestyksen. Tilikauden 2022 aikana taloyhtiön hallitus on neuvotellut Nokian kaupungin kanssa 25 lisäautopaikan ostamisesta Kiinteistö Oy Tuuliharjunkadun pysäköinnistä. Lisäautopaikkojen oston tarkoitus on täyttää rakennusluvassa vaadittu autopaikkavelvoite, joka oli jäänyt toteutumatta. Perustajaurakoitsijana toiminut rakennusliike Gradina Oy on ilmoittanut vastaavansa autopaikkarasitteen velvoitteiden aiheuttamista kustannuksista. Yhtiökokous on päättänyt 11.05.2023 hyväksyä 25 kpl lisäautopaikan oston Kiinteistö Oy Tuuliharjunkadun pysäköinnistä ja muuttaa yhtiöjärjestystä kauppojen toteuduttua. Rakennusliike Gradina Oy on lupautunut maksamaan kauppahinnan ja varainsiirtoveron lisäautopaikkakaupasta.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 25.09.2030, Lisätiedot: Rejles Finland Oy, Erno Paju. Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere.
Tontin koko
1 394 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Nokian kaupungin rakennusvalvonta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Nokian Pirkkalaistorin Piccolo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, taksitolppa lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, juna-asema lähellä ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkit ja taksitolppa talon vieressä. Juna-asemalle vain 900 metriä.
Tiedustelut
Petri Vuorela, +358405826123, Petri.vuorela@kivilinnalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Keskusta, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petri Vuorela

LKV, LVV, KiAT

Kiinteistönvälitys Kivilinna LKV | M.P.A. Invest Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.