Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy
Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Omakotitontti

Kassivikintie 42, Kalkkiranta, Sipoo

Hinta

295 000 €

Koko

14 736

Suuri lähes 1,5 ha kiinteistö meren läheisyydessä. Kiinteistöllä on Sipoon Saariston ja rannikon osayleiskaavan mukaan kaksi rakennuspaikkaa, jonka vuoksi se on jaettavissa kahdeksi erilliseksi omakotitalokiinteistöksi. Rakennuspaikoilla on nyt purettavaksi tarkoitetut rakennukset. Asuinrakennus 32 m2 on valmistunut vuonna 1938. Talousrakennus on noin 16 m2 ja on ollut alun perin savusauna. Kiinteistöllä on mukavasti korkeuseroja, joka luo tilalle rauhalliset puitteet. Varsinkin kun se rajoittuu osittain luonnonsuojelualueeseen. Meren rantaan on matkaa vain muutama sata metriä. Siellä sijaitsee kiinteistölle kuuluva ankkuripaikkaoikeus ja osuus yhteiseen vesialueeseen. Palvelut sijaitsevat Söderkullassa noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Porvoo noin 20 min. Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Helsinkiin helpot yhteydet autolla. Lyhyen matkan päästä löytyy myös koulut ja päiväkoti, kaiken ikäisille monipuoliset harrastusmahdollisuudet, sekä maaseudun luonto ja rauha. A large property of almost 1.5 hectares near the sea. The property has two building sites according to the Sipoon Archipelago and Coastal Master Plan, which is why it can be divided into two separate single-family house properties. The construction sites now have buildings intended for demolition. The residential building of 32 m2 was completed in 1938. The outbuilding is about 16 m2 and was originally a smoke sauna. The property has comfortable height differences, which creates a peaceful setting for the farm. Especially when it is partially limited to a nature reserve. The beach is only a few hundred meters away. The property's mooring right and share in the common water area are located there. The services are located in Söderkulla, about 10 minutes away by car. Porvoo about 20 min. Easy connections to Helsinki-Vantaa airport and Helsinki by car. Within a short distance you can also find schools and a daycare, versatile hobby opportunities for all ages, and the nature and peace of the countryside. Ota rohkeasti yhteyttä / feel free to contact me: mika@silfvenius.fi tai p.05066159.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353900
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

295 000,00 €

Velaton hinta

295 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

480,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 85

Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: PIENTALOKIINTEISTÖT Omakotitalot, paritalot ja vapaa-ajan rakennukset Liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön koon (tontilla/rakennuspaikalla olevien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala) ja palvelujen käytön perusteella. Liittymismaksut on laskettu valmiiksi, kts. alla . Mikäli kerrosala myöhemmin kasvaa niin että kiinteistö siirtyy ylempään maksuluokkaan, peritään lisäliittymismaksu. Maksuluokassa 1, jolloin kerrosala on <101 m2 liittymismaksu vesilaitokseen on 1 210 euroa ja viemärilaitokseen 1 373 euro, yhteensä 2 583 euroa. Maksuluokassa 2, jolloin kerrosala on 101-200 m2 liittymismaksu vesilaitokseen on 2 268 euroa ja viemärilaitokseen 2 574 euroa, yhteensä 4 842 euroa. Maksuluokassa 3, jolloin kerrosala on >200 m2 liittymismaksu vesilaitokseen on 3 402 euroa ja viemärilaitokseen 3 861 euroa, yhteensä 7 263 euroa. Veden laatu ja riittävyys: Kunnan vesilinja kulkee kiinteistön halki.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-432-3-266
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
14 736 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
800 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tilalle määritelty Sipoon Saariston ja rannikon osayleiskaavassa kaksi rakennuspaikkaa. Tila on pääosin kaavoitettu AP-alueeksi. PIENTALOVALTAINEN ASUINALUE Asuntoalue, jolle saa sijoittaa pientaloja. Uudet rakennuspaikat on osoitettu erikseen. Alueelle saa sijoittaa myös asumiselle tarpeellisia lähipalveluja ja virkistysalueita. Asumiseen liittyen alueelle saa sijoittaa sellaisia pienimuotoisia työtiloja, joista ei aiheudu melua, raskasta liikennettä, ilman pilaantumista tai tähän verrattavia ympäristöhäiriöitä. Uuden rakennuspaikan tulee olla kooltaan vähintään 5000 m2. Mikäli rakennuspaikka on liitettävissä vesi-ja viemäriverkostoon, tulee rakennuspaikan olla kooltaan vähintään 2 000 m2. Rakennusten kerrosalat ja käyttötarkoitukset määräytyvät rakennusjärjestyksen mukaan. Uudis- ja korjausrakentaminen on sovitettava huolellisesti maisemaan ja kyläkuvaan. Yhteen tasoon rakennettaessa rakennus ala on enintään 300 k-m2 / paikka ja kahteen tasoon enintään 400 m2 / paikka.
Kaavoitustiedot
Sipoo p. 0923531
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Päivittäispalvelut Söderkullassa noin 7,5 km.
Paikallistiedot: Ravintola På Krogen noin 750 m. Nevas Golf noin 5 km. Söderkullan palvelut noin 7,5 km päässä. Itis noin 30 km. Lentoasema noin 33 km.
Koulut: Salpar skola noin 2,6 km. Sipoonlahden koulu noin 7 km

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Rannassa ankkuripaikkaoikeus sekä oikeus laajoihin yhteisiin vesialueisiin.
Tiedustelut
Mika Silfvenius, +358 50 66159, mika@silfvenius.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Kalkkiranta, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Silfvenius

Yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, Kaupanvahvistaja

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.