RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 2 h + keittiö + parveke

Maria Jotunin tie 3 O, Pohjois-Haaga, Helsinki

Hinta

240 000 €

Koko

61 m²

Vuosi

1972

Löydä uusi kotisi Pohjois-Haagan rauhalliselta ja viihtyisältä asuinalueelta, jossa luonnonläheisyys ja erinomaiset liikenneyhteydet yhdistyvät saumattomasti. Tämä valoisa ja tilava kaksio sijaitsee hyvin hoidetussa taloyhtiössä, joka on rakennettu vuonna 1972. Asunto tarjoaa 61 neliömetriä asumismukavuutta toisessa kerroksessa, mukaan lukien käytännöllisen keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneen sekä lasitetun parvekkeen, joka tuo lisää elintilaa ja mahdollisuuden nauttia vaikkapa aamukahvit rauhassa. Kylpyhuone on tilava ja toimiva vuoden 2019 putkiremontin yhteydessä remontoitu. Asunnossa on myös erillinen vaatehuone, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Asunto Oy Maiju Lassilantie 2 on taloyhtiö, joka panostaa asukkaidensa viihtyvyyteen tarjoamalla monipuolisia palveluita kuten saunan, pyykkituvan, kuivaushuoneen, kellarikomerot ja polkupyörävaraston. Lisäksi yhtiö on sitoutunut ylläpitämään ja parantamaan kiinteistöä säännöllisillä huolto- ja kunnostustöillä, joten voit olla varma, että asuntosi arvo säilyy tulevaisuudessakin. Taloyhtiöstä huolehtii taloyhtiössä asuva oma talonmies. Sijainti Maria Jotunintiellä tarjoaa loistavat puitteet aktiiviseen elämäntyyliin. Lähistöltä löytyvät hyvät bussi- ja juna-yhteydet sekä tietysti lähellä menevä uusi Raide-Jokeri, jotka tekevät matkustamisesta helppoa niin työhön kuin vapaa-ajan kohteisiin. Alueen läheisyydessä on myös kauniita puistoja ja viheralueita, jotka kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan luonnosta. Tämä koti on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät rauhallista ja mukavaa asumista hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tutustu tähän viehättävään asuntoon ja anna sen lumota sinut – ehkä se on juuri se uusi koti, jonka olet etsinyt. Ota yhteyttä, Pirjo Hallipelto, pirjo.hallipelto@remax.fi, 040 - 732 1784

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80354035
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h + keittiö + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

197 230,51 €

Velkaosuus

42 769,49 €

Velaton hinta

240 000,00 €

240 000,00 €

Neliöhinta

3 934,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

244,00 € / kk

Pääomavastike

354,57 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

598,57 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen
Jääkaappipakastin, liesituuletin, uuni, astianpesukone ja mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, allaskaappi ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Granlund Isännöinti Oy, Sonja Tuiskunen, sonja.tuiskunen@granlund.fi
Huolto
Talonmies
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Mankeli, pesutupa, kuivaushuone, kellarikomero, jäähdytetty kellari, pyörävarasto ja väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiöllä on omistuksessaan talonmiehen huoneisto, josta saadaan vuokratuloja. Yhtiön omistuksessa oleva liiketila ollaan isännöitsijän mukaan aikeissa laittaa vuokralle, kunhan vesivahinkokorjaukset ovat valmistuneet. Yhtiön hallinnassa lisäksi toinen liike/varastotila, joka vuokralla. Edellä mainittujen lisäksi yhtiöllä on 39 kpl erikokoisia pieniä varastotiloja (2-22m2), joista vuokratuloja. Taloyhtiöllä isännöitsijäntodistuksen mukaan myös 300 000 € nostamaton laina Hypoteekkiyhdistykseltä. Yhtiökokous 30.6.2022 päätti yksimielisesti hyväksyä parveketupakoinnin kieltämisen. Taloyhtiön kiinnitykset: 13 018 587,92 €. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiön osoitteet: Teuvo Pakkalan tie 4, 00400 Helsinki (A-, B, C-, D- ja E-rappu) Teuvo Pakkalan tie 8, 00400 Helsinki (F-, G-, H-, J-, K-, L-, M- ja N-rappu) Maria Jotunin tie 3, 00400 Helsinki (O-, P-, R- ja S-rappu). Taloyhtiön kiinnitykset: 13 018 587,92 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 75

Tehdyt remontit
2022 Tehtiin julkisivujen, sokkeleiden ja parvekkeiden kunnostustöiden suunnittelu. Linjasaneerauksen takuukorjaukset jatkuivat. Pihalle tehtiin istutus- ja kunnostustöitä. A- ja E-talon väestönsuojiin rakennettiin vuokrattavia varastokomeroita. Energiatodistukset uusittiin.
2021 Linjasaneerauksen takuukorjausten käynnistyminen. Saunatiloissa tehtiin pienimuotoisia korjauksia tarpeen mukaan. Porraskäytävien kaiteiden huoltomaalaus
2020 Julkisivujen betoniosien kuntotutkimus suoritettiin. Sokkelin halkeamia paikattiin ja maalattiin tarpeen mukaan. Kellareiden ulko-ovia kunnostettiin perusteellisesti. Vesikattojen pinnoitteiden huoltokatselmus teetettiin ja suoritettiin tarpeellisia huoltokorjauksia. Talonmiehen työtila kunnostettiin. Porrashuoneiden kaiteiden metalliosia
huoltomaalattiin. Jouluvalot uusittiin. Piha-alueen nurmikoita kunnostettiin. Arboristi teki puuston kuntokatselmuksen ja sen perusteella kaadettiin huonokuntoisia ja vaarallisia puita.
2019 LVIS-saneeraus valmistui 2019 ja urakka vastaanotettiin tammikuussa 2020. A-talon salaojat uusittiin. Lämmitysverkosto säädettiin sekä tasapainotettiin. VAK-kiinteistöautomaatiojärjestelmä rakennettiin lvis-saneerauksen yhteydessä. Pihasaneerauksen suunnittelu aloitettiin. Vesikatoilla huoltomaalattiin peltipintaiset hissien konehuoneet.
2018 Linjasaneeraus alkoi loppukesästä. Talosaunoihin tehtiin huoltokorjauksia tarpeen mukaan.
2017 Linjasaneerauksen suunnitelma laadittiin. Sokkeleiden halkeamien paikkausta ja korjausta. Uusi reppupuhallin ja painepesuri. Lasten pihakeinut. Joulukuusen valaistus.
2016 Linjasaneerauksen hankesuunnitelman. Rakennettiin 20 uutta sähköistettyä auto- paikkaa. A-talon iv/kattoluukku pellitys uusittiin. Dtalon, E-portaan kattokaivon ympäristön sekä E-talon, C-portaan kattokaivon korjaus (Katto 2000). Huoltomies Juha Hiltunen aloitti työt.
2015 Parkkipaikkojen 21-36 asfaltointi, lämmitystolpat sekä kaide uusittiin.
2014 Kiinteistötraktori hankittiin varastetun tilalle.
2013 Parvekkeiden kattokourujen vesipeltien asennus. B-talon päädyn parkkipaikoille sähköistys. Energiatodistus laadittiin 10 vuodeksi.
2012 Hissien (6 kpl) modernisointi ja hissien ovien uusiminen automaattioviksi. Julkisivujen elementtisaumat. Lukituksen uusiminen iLOQ-järjestelmään.
2011 Porrashuoneiden akustolevyt uusittiin katoissa.
2010 Teuvo Pakkalantie 4 kohdalla olevan 8 auton parkkipaikan uuden aidan rakentaminen ja autopistokkeiden asentaminen suoraan aitaan.
2009 Yhtiö myi hiekkaparkkipaikkatontin Helsingin Kaupungille. Luovutettu osuus oli 1834 m2 ja yhtiö sai vaihdossa tilalle 752 m2 uutta tonttia.
2008 N- ja M- portaiden kellaritasanteiden lattioiden ja seinien kunnostukset. Porrashuoneiden lattialaattojen korjauksia tarpeen mukaan.
2007 Putkiston ja vesijohtojen kuntotutkimus. Porraskäytävien ala-aulojen maalaus ja ilmoitustaulujen uusiminen. Päältä ajettava ruohonleikkuri hankittiin.
2006 Hisseistä teetettiin kuntoarviot. Tutkimuksen laati Elspecta.
2005 A-talon (L,M,N) salaojat uusittiin. Pihalle rakennettiin talkoilla leikkimökki. Pyykinkuivausalueen pohja laatoitettiin ja uusittiin kuivaustelineet.
2004 Ilmanvaihtojärjestelmä nuohottiin ja puhdistettiin sekä huoneistokohtaiset poistoilmaventtiilit säädettiin. Porraskäytävien oviin asennettiin koodilukot. A-talon salaojien kunnostussuunnitelma laadittiin.
2003 Julkisivujen betoniosien kunnostaminen ja maalaus. Parvekkeiden kunnostus ja parvekkeen takaseinän uudelleen rakentaminen. Ikkunat ja parvekeovet uusittiin. Vesikattojen huopakatteen uusiminen. Elementtien saumaus. Sokkelin maalauskunnostus. Vesikaton rintapeltien uusiminen. Yläpohjan lisälämmöneristys. E-talon salaojituksen kunnostaminen. 2 uutta Molok jätteen syväkeräysasemaa.
2002 Julkisivu-urakan suunnitelmat.
2001 A,B,C-talon ympäristön asfalttialueet uusittiin. Julkisivujen kuntotutkimus.
2000 Yhtiön piha-alueiden asfaltointia kunnostettiin B-, C- ja D-talojen ympäriltä.
1999 Asuinhuoneistojen ja yleisten tilojen patteriventtiilit uusittiin ja tehtiin ns. perussäätö. Linjasäätöventtiilit uusittiin
1998 Pannuhuoneiden (3kpl) alajakokeskukset uusittiin.
1997 M ja N-rappujen edessä oleva salaojaputki uusittiin ja sokkelin perusmuurin kosteuseristys uusittiin. A-talon salaojista tehtiin tutkimus.
1996 Julkisivujen saumausten uusiminen. Porraskäytävien porrasrallit kunnostettiin ja sinkittiin uudelleen.
1995 Parvekkeiden katosten huopien ja peltiosien kunnostus ja uusiminen.
1994 Vesivauriokorjauksia ja B-talon eteläpäädyn saumausten kunnostusta.
1993 Syöksytorvet uusittiin.
Tulevat remontit
2023 Pihojen ja pihateiden kunnostuksia
2023 Julkisivujen saumauksen uusiminen & huoltomaalaus
2023 Porrashuoneiden sisäänkäyntien laatoitus
2023 D-talon kylmäkellarin rakentaminen
2023 - 2027 Pihojen kasvuston uusiminen ja hoito
2023 - 2027 Vesikattojen huoltotarkastus
2024 Salaojien huuhtelu
2024 Saunojen kunnostuksia
2027 Vesikattojen kaatojen parannukset ja korjaukset
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018
Tontin koko
1 820 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiön osoitteet: Teuvo Pakkalan tie 4, 00400 Helsinki (A-, B, C-, D- ja E-rappu) Teuvo Pakkalan tie 8, 00400 Helsinki (F-, G-, H-, J-, K-, L-, M- ja N-rappu) Maria Jotunin tie 3, 00400 Helsinki (O-, P-, R- ja S-rappu)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Maiju Lassilantie 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, raitiovaunupysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Pirjo Hallipelto, 040 732 1784, pirjo.hallipelto@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pirjo Hallipelto

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, LVV / Stadineliöt Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.