Kerrostalo | 2h + avok + vh + kph + wc + parv.

Pitkänsillanranta 7-9 C, Siltasaari, Helsinki

Hinta

699 000 €

Koko

75,7 m²

Vuosi

1927

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus asua Helsingin sydämessä, Siltasaaren historiallisessa ja arvostetussa ympäristössä. Tämä upea ullakkohuoneisto Pitkänsillanrannassa tarjoaa 75,7 neliömetriä tyylikästä ja modernia asumista historiallisen rakennuksen suojissa. Vuonna 1927 valmistunut talo yhdistää vanhan maailman charmia ja nykyaikaista mukavuutta ainutlaatuisella tavalla. Asunto sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa, josta avautuvat upeat näkymät Kaisaniemenlahdelle ja Siltasaareen. Valon määrä ja avaruus ovat tämän kodin avainsanoja ja luovat yhteyden ulkomaailmaan. Olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä luo tilavan ja kutsuvan kokonaisuuden, joka on täydellinen niin arjen askareisiin kuin ystävien viihdyttämiseen. Avokeittiön laadukkaat materiaalit ja varusteet tyydyttävät vaativammankin kotikokin toiveet. Makuuhuoneen lasiseinä on pikantti yksityiskohta, joka lisää tilantuntua ja valoisuutta. Erillinen vaatehuone tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Asunnon kylpyhuone on suunniteltu toimivuutta ja tyylikkyyttä ajatellen. Koko asunnossa on mukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Asunto sijaitsee alueella, jossa yhdistyvät upeat merelliset ulkoilumahdollisuudet ja kaupungin keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Erinomaiset liikenneyhteydet tekevät alueesta ihanteellisen myös sinulle, joka et halua omistaa omaa autoa. Taloyhtiö Asunto-Oy Siltaranta on hyvin hoidettu, vakavarainen taloyhtiö, jolla on omistuksessaan 8 asuntoa sekä 3 liikehuoneistoa, joista hyvät vuokratuotot. Taloyhtiötä hoidetaan suunnitelmallisesti ja kiinteistön arvo säilyttäen, joka turvaa myös osakkaiden edut. Tämä asunto tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, nykyaikaisuutta, sijaintia ja näkymiä. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kaupunkiasumisen mukavuutta ja haluavat nauttia Helsingin sydämen sykkeestä. Tutustu tähän harvinaiseen helmeen ja tee siitä uusi kotisi. Lisätiedot ja esittelyt: - Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi - Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80354247
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avok + vh + kph + wc + parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,7 m²
Kokonaispinta-ala
75,7 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
8/8 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1927
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

699 000,00 €

Velaton hinta

699 000,00 €

Neliöhinta

9 233,82 €/m²

Vastike

Hoitovastike

249,81 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

249,81 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Taloyhtiön hallinnassa on autotalleja, joiden vuokrat ovat koosta riippuen 125-165 €/kk.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Taloyhtiössä on DNA:n taloyhtiölaajakaista, jonka perusnopeus 10M sisältyy vastikkeeseen. Erillisellä sopimuksella ja lisämaksusta on nopeutta mahdollista nostaa aina 1000M saakka., Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastuspykälä: Yhtiössä on lunastusoikeus, jossa lunastusaika on yksi (1) kuukausi. Lisätiedot yhtiöjärjestyksen 17 §. Kunnossapito: Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen asuntoonsa rakentamien tavanomaisesta tasosta poikkeavien rakenteiden korjaamisesta ja kunnossapidosta, sekä niistä aiheutuneista kustannuksista ja vahingoista kuuluu osakkeenomistajille. Lisätiedot yhtiöjärjestyksen 16 §.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 31 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 31 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Taloyhtiön rakennuksista on tehty kuntoarvio, jonka raportti on saatavissa välittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty 31.08.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni/Tiili
Keittiön kuvaus
Upea vaaleasävyinen Snaideron avokeittiö, jonka varustuksiin kuuluu liesitaso, kalusteuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Työtasot ja välitila ovat kiveä, lattia parkettia ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava vaaleasävyinen kylpyhuone löytyy asunnon toisesta kerroksesta. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaappi, suihkukaappi, suihku ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Käyttömukavuutta tuo lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc löytyy huoneiston ensimmäisestä kerroksesta. WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaapit ja käsisuihku. Lattia ja seinät ovat laatoitetut.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone muodostaa avokeittiön kanssa yhtenäisen suuren tilan. Olohuoneesta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Lattia on parkettia ja seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone löytyy asunnon toisesta kerroksesta. Makuuhuoneen seinä olohuoneen suuntaan on lasia, joka tekee tilasta avaran ja valoisan. Makuuhuoneen yhteydessä on myös erillinen vaatehuone. Lattia on parkettia ja seinät osin maalatut ja osin lasia.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistossa on vaatehuone. Lisäksi huoneiston käytössä on verkkokomero kellaritiloissa. Taloyhtiöllä on myös erillisiä vuokrattavia varastotiloja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-11-297-10
Isännöitsijän yhteystiedot
Vesa Itkonen Oy, Antti Itkonen, toimisto@itkonen.fi, 09 4774 1525
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, mankeli, urheiluvälinevarasto (3 kpl) ja kellarikomero
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 3 587 104 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autotallipaikat jaetaan jonotusjärjestelmän avulla. Tallit eivät siirry uudelle asukkaalle asukkaan vaihtuessa. Jonoon ilmoittaudutaan isännöitsijätoimistoon. Taloyhtiöllä ei ole piha-/kadunvarsipysäköintipaikkoja.

Tehdyt remontit
2022: Lukkokorjaukset ja ovipumput.
2021: D- ja E-rappujen ulko-ovien uusiminen sekä A-, B- ja C-rappujen sisäpihan ulko-ovien uusiminen
2019: Kadun puolen ikkunoiden maalaus
2018: Yhtiön omistaman huoneiston A 4 peruskorjaus. Jätehuoneen vesikaton maalaus. Porrashuoneiden ulko-ovien kunnostus ja lakkaus sekä porrashuoneiden paikkamaalaus.
2017: Liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien uusinta.
2014: Vesikaton maalaus ja pihajulkisivujen sekä kadun puolen ikkunoiden maalaus.
2011: Vesikaton pellitysten uusinta ja kadunpuolen lappeen palautus tiilikatoksi.
2010: LVIS-peruskorjausprojekti sisältäen vesi- ja viemärijohtojen uusinnan sekä kylpyhuonetilojen täydellisen peruskorjauksen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksen ja poistoilmaventtiilien uusinnan, sähkönousujen uusinnan tarvittavilta osin ja kylpyhuoneiden sähköistyksen, ATK-kaapeloinnin asennuksen ja antennijärjestelmän uusinnan tähtiverkoksi, ovipuhelinjärjestelmän asennuksen kuvallisena ja ikkunoiden paikkamaalauskierroksen. Lisäksi korjattiin yhtiön omistamat varasto- ja kellaritilat, saunaosasto ja pesula sekä asukasvarastot, urheiluvälinevarastotilat ja porrashuoneet.
2007: Autotallien (2 kpl) kattojen uusinta sekä loppujen tuuletusparvekkeiden kunnostus. Patteriventtiilien uusiminen ja patteriverkoston perussäätö.
2005: Portaiden A, D ja E vajoamien korjaus kellarissa. C-pihan parvekkeiden peruskorjaus. Katujulkisivun ikkunoiden maalauskunnostus sekä lämmityksen sulku- ja säätöventtiilien uusinta.
2004: Kaukolämpölaitteiden uusinta.
2002. Kadun puolen räystäspellityksen uusiminen.
2000-2001: Pohjakerroksen vesi- ja viemärijohtojen uusimistyö.

TARKEMMAT JA KATTAVAMMAT TIEDOT LÖYTYY TALOYHTIÖN KUNTOTARKASTUSRAPORTISTA
Tulevat remontit
2024:
- Kattojen puhdistus ja maalauskorjaukset tarvittavilta osin (3 500 €).
- Porrashuoneiden sisäänkäyntien päällä olevien kaiteiden maalaus (1 200 €).
- Porrashuoneiden ulko-ovien lakkaus kadun puolella ja autotallin ovien kunnostus ja maalaus (10 000 €).
- Saunan pukuhuoneen maalauskorjaukset (1 600 €).
- Kaukolämmön alajakokeskuksen uusinta (28 000 €).
- Ilmanvaihtohormien nuohous (10 000 €).
2025:
- Pihan puolen julkisivupintojen kunnostus ja maalauskorjaukset paikoitellen (12 000 €).
- Katujulkisivun tiilisaumojen ja koristerappausten läpikäynti ja kunnostus (8 000 €).
- Pihajulkisivuilla olevien ikkunoiden ja tuuletusparvekeovien uusinta (ei ullakkoasunnot) (460 000 €), n. 260 aukkoa, materiaalina puu-alumiini ikkunat ja ovet. Mikäli uusitaan puuikkunoina ja ovina niin lisähinta +160.000 €
- Katujulkisivulla olevien ikkunoiden uusinta n. 84 aukkoa puu-alumiini ikkunat (170 000 €). Mikäli uusitaan puuikkunoina niin lisähinta +60.000 €.
- Tuuletusparvekkeiden puhdistus, pesu ja kevyt kunnostus / maalaus (4 000 €).
- Aurinkosähköjärjestelmän asennus- ja kannattavuusselvitys (1 500 €).
- Pihakiveysten kunnostus pesemällä kiveykset ja uusimalla saumat tarvittavilta osin (6 000 €).
2026:
- Liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien lakkaus (1 200 €).
- Porrashuoneiden paikkamaalaus ja hissien siistintä/lakkauskorjaukset (4 000 €).
- Kellaritilojen lattioiden ja seinien paikkamaalauksia (4 000 €).
2027:
- Saunan lauteiden uusinta (1 000 €).
2028:
- Pihan puolen ulko-ovien maalaus (5 000 €).
2029:
- Patteriventtiilien uusinta ja patteriverkoston perussäätö (90 000 €).
2030:
- Vesihanojen uusinta (110 000 €).
2031:
- Vesikaton maalaus kauttaaltaan (100 000 €).
- Porrashuoneiden ulko-ovien lakkaus kadun puolella (1 800 €).
- Liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien lakkaus (1 200 €).
2033:
- Saunan löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusinta (4 500 €).

Lisäksi joka vuosi tulevat vuosihuoltokustannukset noin 18 000 – 35 000 €/vuosi.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.06.2033
Tontin koko
1 896 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Ajantasa-asemakaava: https://kartta.hel.fi/link/dHz6PA (Helsingin karttapalvelu).
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Siltaranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Siltasaaren alueelta löydät kattavat kaupalliset ja kunnalliset palvelut kävelyetäisyydeltä. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla, joukkoliikenteellä tai vaikka polkupyörällä. Kaisaniemenlahti ja -puisto, Tokoinranta sekä Siltavuorenranta tarjoavat upeat merelliset ulkoilumahdollisuudet.
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Siltasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.