Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Erillistalo | 3h + k + kph + s + erill.wc + vh + kuisti + autokatos + piha / terassi

Pilvenpyörteentie 4, Ala-Malmi, Helsinki

Hinta

338 000 €

Koko

78 / 84,5 m²

Vuosi

2020

Onko unelma-asuntonne vielä etsinnässä? Tämä ihana kaksikerroksinen erillistalo tarjoaa huoletonta, remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin. Talo on valmistunut v.2020 ja siitä on pidetty hyvää huolta, joten koti on vasta koekäytetty. Pohjaratkaisu sopii mainiosti niin pariskunnalle kuin perheellekin. Säilytystilaa on reilusti ja ilmalämpöpumppu viilentää ihanasti hellepäivinä. Alakerrassa on tyylikäs avokeittiö, olohuone ja kaunis saunaosasto, jossa myös kodinhoitotila. Olohuoneesta kulku länteen suuntaavalle terassille ja pihalle, jossa voit viettää aikaa auringosta nauttien tai grillaten perheen tai ystävien seurassa. Viereinen leikkialue on melkein kuin omaa pihaa. Yläkerrassa sijaitsee kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta, sekä vaatehuone. Tarvittaessa toinen makuuhuoneista on jaettavissa kahdeksi. "Uudenkarhea" asuinalue on perheiden suosima ja erinomaisten yhteyksien ja kattavien palveluiden äärellä. Sijainti on mitä parhain, sekä omalla autolla, että julkisilla tai vaikka pyörällä liikkuen. Malmin juna-asema, Malmin Nova ja kattavat palvelut kävelymatkan päässä. Junalla n. 13 min Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vain 14 min. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet löytyvät lähiympäristösyä ja Ala-Malmin liikuntapuisto laajenee edelleen, jonne on hiljattain valmistunut myös ulkokuntosali. Ulkoilusta voi nauttia luonnon keskellä myös Longinojan varrella. Lähistöltä löytyy maalaistunnelmaa Falkullan kotieläintilalla. Muutaman sadan metrin päässä sijaitsevan entisen lentokentän alueen ympäri kulkee viihtyisät lenkkipolut ja hiihtoladut Lisätiedot, myynti ja esittelyt Anne Tauschi 0400 441 460, yrittäjä, LKV, LVV, henkilökohtainen kiinteistönvälittäjä. https://www.annetauschi.com/ Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta! Pyydä maksuton hinta-arvio asunnostasi. Minulta saat alan parhaimman ja nykyaikaisimman myyntikonseptin käyttöösi. Poistamme ostamisen esteet ja tarjoamme asunnollesi tehokkaan markkinoinnin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354271
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + erill.wc + vh + kuisti + autokatos + piha / terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6,5 m²
Kokonaispinta-ala
84,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 78 m2, lisäksi kuisti 6,5 m2
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

338 000,00 €

Velaton hinta

338 000,00 €

Neliöhinta

4 333,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

585,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

585,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisäänkäynnissä puolilämmin lasikuisti (6,5 m2), toimii loistavasti tilavana eteisenä. Lattia laatoitettu seinät maalattu, käynti myös pihaterassille. Portaikon alla vaatehuone/säilytystilaa.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Vasta "koekäytetty" koti, josta helposti sisustat mielesi, eikä remontteja tarvitse miettiä vielä vuosikausiin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Puustellin tyylikäs ja ajaton valkoinen avokeittiö, jossa hyvin kaappi- ja laskutilaa. Laminaattitasot, välitilassa ihanasti valoa tuova ikkuna, muuten laatoitettu, induktiotaso, erillisuuni, jääkaappipakastin sekä astianpesukone, seinät maalattu, vaalea laminaattilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa laatoitettu kylpyhuone, sadesuihku, lasiseinä ja -ovi, josta käynti saunaan. Allas laatikostolla, peilikaappi, wc-istuin, bide-suihku, pesukoneliitäntä ja pyykkikaappi. Yläkerranssa wc/kph, suihku suihkuseinä, allas laatikostolla, peilikaappi, wc-istuin, bideesuihku.
Saunan kuvaus
Tyylikäs saunaosasto alakerrassa, lauteet, seinät ja katto paneloitu, lattia laatoitettu, pilarisähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, jossa "lattiasta kattoon" ikkuna ja käynti isolle pihaterassille. Seinät maalattu, vaalea laminaattilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa. Päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone ja toisessa vaatekaapistot, Isot ikkunat, molemmissa ranskalainen parveke, seinät maalattu, laminaattilattiat. Toisen makuuhuoneen voi halutessaan jakaa kahteen osaan.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, kaksi vaatehuonetta, ulkovarasto sisäänkäynnin vieressä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-38-152-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Hanna Laitinen, hanna.laitinen@kiinteistotahkola.fi, 020 748 1017
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 9 291 300 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 15 Parkkipaikkoja: Jokaisella huoneistolla (15) yksi katospaikka sisäänkäynnin vieressä ja yksi paikka sen vieressä,

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.05.2030
Tontin koko
3 649 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
39 492,86 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Helsingin Liitäjä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sijainti Ala-Malmilla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä on erinomainen. Lähialueelta löytyvät koulut ja päiväkodit sekä vapaa-ajan viettoon loistavat ulkoilumaastot ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Monipuoliset palvelut löytyvät kävelyetäisyydellä, Malmin Nova n. 1,3 km ja Malmintori n. 1,5 km, Alepa n. 800 m, K-Citymarket Helsinki Malmi n. 1,3 km, Alepa Malmin Nova n. 1,3 km, Uimahalli 1,2 km. Malmitalo (mm. kirjasto, musiikkiopisto, kuvataidekoulu, tanssiopisto) 1,2 km, Ala-Malmin liikuntapuisto (mm. ulkokuntosali, jalkapallo, pesäpallo, koripallo, beachvolley, tennis, jääkiekko) n. 500 m
Koulut: Hietakummun ala-aste n. 1,1 km, Kotinummen koulu n. 1,4 km, Kielo International School n. 1,5 km, Stadin ammatti- ja aikuisopisto 1,1 km, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 1,4 km.

Liikenneyhteydet
Rautatieasema Malmi ja bussiterminaali n. 1,3 km, bussipysäkki Pakkastie n. 150 m Junalla Helsingin keskustaan 14 min ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle 14 min. Omalla autolla hyvät yhteydet pääteille, minuuteissa Kehä I:lle ja Lahdenväylälle.
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen pihaterassi, jossa hyvin tilaa lasten leikeille ja yhdessäoloon perheen ja ystävien kanssa. Aita, korkeus on 150 cm, terassin ympärillä tuo yksityisyyttä, päädyissä kulkuaukot.
Tiedustelut
Anne Tauschi, 0400441460, anne.tauschi@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Malmi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Tauschi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä (oikeasti tekijä)

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.