Kerrostalo | 1h + kt + ranskalainen parveke

Kauppalinnankatu 1 C, Linnanmaa, Oulu

Hinta

99 990 €

Koko

26 m²

Vuosi

2015

SIJOITTAJALLE VALMIIKSI VUOKRATTU MUKAVAN KOKOINEN YKSIÖ, SOPII HYVIN MYÖS OMAAN KÄYTTÖÖN, YHTIÖ OMALLA TONTILLA! Hyvä pohjaratkaisu ja ranskalainen parveke lisäävät asumismukavuutta. Kivat modernit materiaalit ja vaalea väritys, laminaattilattia, kosteissa tiloissa laatoitus. Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 01.09.2023 alkaen. Vuokra sopimuksen alkaessa 535,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus, mediamaksu 10,00 euroa kk, sis. laajakaistan. Vakuutta ei asetettu. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain elinkustannusindeksin mukaan tai vähintään 2%. Perusindeksinä on sopimushetkellä tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Indeksin laskiessa vuokraa ei kuitenkaan alenneta. Tarkistusajankohta vuosittain tammikuun 1. päivästä lukien. Lisätiedot ja esittelyvaraukset: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354286
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + ranskalainen parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
26 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2015
Vapautuminen
Vuokrattu. Huoneisto on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 01.09.2023 alkaen. Vuokra sopimuksen alkaessa 535,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus, mediamaksu 10,00 euroa kk, sis. laajakaistan. Vakuutta ei asetettu. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain elinkustannusindeksin mukaan tai vähintään 2%. Perusindeksinä on sopimushetkellä tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Indeksin laskiessa vuokraa ei kuitenkaan alenneta. Tarkistusajankohta vuosittain tammikuun 1. päivästä lukien. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

45 622,81 €

Velkaosuus

54 367,19 €

Velaton hinta

99 990,00 €

Neliöhinta

3 845,77 €/m²

Vastike

Hoitovastike

82,80 € / kk

Pääomavastike

527,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

613,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00/kk/hlö Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 3,50 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Pääomavastike 1 rakennuslaina = 446,89 euroa/kk Pääomavastike 2 tonttilaina = 80,71 euroa/kk Laajakaistavastike 3,50 euroa/kk

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Asunnon kunto
Hyvä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Vuorma Oy, Jouni Vuorma, 044-762 5000
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv ja kellarikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät C talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat, ulkoiluvälinevarasto ja siivoustilat. D talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva ulkoiluvälinevarasto sekä D talon kellarikerroksessa sijaitsevat tekniset tilat, kuivaushuone, siivous-/talovarasto, irtainvarastot, liikuntavälinevarasto sekä ulkoiluvälinevarasto. Hissi, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, huoneistokohtaiset varastot, kaapeli-TV, laajakaista, oikeus käyttää väestönsuojatarkoitukseen Asunto Oy Oulun Sarastuksen väestönsuojatiloja. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiö omistaa naapuriyhtiöiden kanssa yhteisestä tontista määräosan 3713/19498m2, josta omaa hallinta-aluetta 3237 m2, yhteisestä hallinta-alueesta osuus 476m2. Taloyhtiöllä on hallinnanjakosopimus korttelin muiden asuntoyhtiöiden kanssa yhteistilojen hallinnasta ja kustannusten jaosta. Korttelin taloyhtiöiden yhteishallinnassa olevalla alueella sijaitsee pysäköintilaitos. Pysäköintilaitoksessa sijaitsevien autopaikkojen hallinta jakautuu neljän taloyhtiön osakesarjoissa olevien osakkeiden omistajille. Autopaikkoja on toteutettu yhteensä 156 kappaletta. Pysäköintisuojaa ja korttelin asemakaava velvoittava asemakaava edellyttää kuitenkin yhteensä 237 autopaikan rakentamisesta, joten 81 autopaikkaa on toteuttamatta. Lisätietoja isännöitsijäntodistuksella.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.08.2029
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö lunastanut tontin, yhtiö omalla tontilla.
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Oulun Kajo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Hyvät
Paikallistiedot: Oulun Yliopisto ja OAMK (etäisyys n. 0.9 km), Oulun normaalikoulu (etäisyys n. 1.7 km), Touhula Linnanmaa (etäisyys n. 0.45 km), Prisma Linnanmaa (etäisyys n. 0.3 km)
Koulut: Alueella

Liikenneyhteydet
Hyvät
Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Linnanmaa, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.