AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Kerrostalo | Oh, avokeittiö, alkovi, kph / wc, s, autopistokepaikka

Ainonkatu 3 A, Paavola, Lahti

Hinta

164 000 €

Koko

67,5 m²

Vuosi

1935

Kukapa meistä ei haaveilisi ullakkoasunnosta, jossa saa nauttia rauhallisesta kaupunkiasumisesta. Tämä upea ullakkoasunto sijaitsee idyllisellä puutaloalueella Ainonkadulla Paavolan kaupunginosassa, aivan Lahden pääkirjaston ja monipuolisten palvelujen vieressä. Valoisa ja ateljeemainen asunto luo upeat puitteet yksilölliselle sisustukselle, joka on todellista kalusteiden, värien ja taiteen ilotulitusta. Tämä koti ihastuttaa minua ihanilla kolmion muotoisilla ikkunoillaan. Rakastuin myös kapeiden ikkunoiden muodostamiin rivistöihin, jotka tuovat ihanasti valoa tähän läpitalon valoisaan ja pohjaratkaisultaan erittäin avaraan päätyasuntoon. Avarassa tilassa näkyy ullakoille tyypillinen kulmikas kattorakenne. Tästä kodista löytyy neliöitä 67,5 m2, jotka muodostuvat tupakeittiöstä, olohuoneesta ja alkovista. Tilaa on mahdollista muokata omiin tarpeisiin esimerkiksi liukulasiovilla tai kaapistoilla. Erittäin tilava kylpyhuone ja saunaosasto, jossa myös kodinhoitotilaa. Tähän kotiin pääset muuttamaan ilman remonttihuolia jo tämän kevään aikana. Asunto Oy Lahden Ainonkatu 3 A on neljän asuinhuoneiston ja yhden liike/toimistohuoneiston muodostama pienkerrostaloyhtiö, jonka huoneistot on rakennettu ja saneerattu v. 2010. Kerrostalo on alunperin valmistunut v. 1935 ja se on mittavasti saneerattu vuonna 2010, jolloin saneerattiin mm. LVIS, julkisivut, ikkunat, lämmönvaihdin, sekä huoneistot kosteine tiloineen. Asunnon lisäksi on mahdollista ostaa saman omistajan autopistokepaikan osakkeet myyntihintaan 3.500,00 euroa. Lämpimästi tervetuloa! Heli Salonen Kiinteistönvälittäjä LKV puh. 040 8423377 heli.salonen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354572
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, avokeittiö, alkovi, kph / wc, s, autopistokepaikka
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
67,5 m²
Kokonaispinta-ala
67,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-alatieto perustuu yhtiöjärjestykseen ja isännöitsijäntodistukseen. Ullakko-asunnossa on alle huonekorkeuden olevaa, alle 160 cm korkeaa tilaa.
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1935
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

164 000,00 €

Velaton hinta

164 000,00 €

Neliöhinta

2 429,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

307,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

307,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: DNA Taloyhtiölaajakaista, 25 M.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden tai saneerattuihin kohteisiin on tehtävä asbestikartoitus ennen pintojen avauksia ja rakenteiden purkutöitä. Mikäli asbestia löytyy, purkutyöt saa suorittaa vain rekisteröity toimija. Lisätietoja isännöitsijältä. Osakkaan on ennen muutostöihin tai huoneistoremontteihin ryhtymistä tehtävä asunto-osakeyhtiölain mukainen ilmoitus isännöitsijälle.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Kaapistot kiiltovalkoisin ovin (v. 2010). Jääkaappi/pakastin (v. 2010), induktioliesi (v. 2010), liesituuletin (v. 2010), astianpesukone (v. 2010). Lattiamateriaali on tumma laminaatti, seinät on maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on uusittu v. 2010. Suihku, allaslaatikosto, valopeili, erillinen kaappi vetolaatikostoilla, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, wc-istuin, vesikiertoinen lattialämmitys. Tilavassa kylpyhuoneessa mahtuu hyvin kuivattamaan pyykkiä. Lattia ja seinät on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Sauna on uusittu v. 2010. Sähkökiuas (v. 2010). Avaruutta tuo lasiseinä ja ovi. Lattia on laatoitettu, seinät on paneloitu.
Olohuoneen kuvaus
Tilava huone pitää sisällään oleskelutilan, ruokailuun käytettävän tilan ja alkovin. Tilaan mahtuu hyvin työskentelypiste. Alkovi on ollut alunperin rajattu eroon muusta tilasta kaapistoilla, jotka on siirretty keittiön puolelle (kts. pohjakuva). Irralliset kaapistot on mahdollista siirtää takaisin alkuperäiselle paikalleen alkovin eteen tai rajata alkovi esimerkiksi lasiliukuovin (jolloin alkovin saa rajattua erilliseksi makuutilaksi). Tunnelmaa tilaan tuo käytöstä poistettu vanha takka. Lattiamateriaali on tumma laminaatti, seinät on maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero ja Yhteinen roska-/pyöräkatos A- ja B-talon välissä
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto/pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tiko Isännöinti Oy, Ari-Petteri Ilonen, posti@tikoisannointi.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto ja kellarikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhteinen kaasugrilli ja puutarhapöytä ja -tuolit (ostettu 2021). B-talon kanssa yhteinen roska-/pyöräkatos sijaitsee A- ja B-talon välissä. Taloyhtiön kiinnitykset: 315 500 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopistokepaikat erillisinä osakkeina. Mahdollisuus ostaa saman omistajan autopaikkaosakkeet myyntihintaan 3.500,00 euroa. Autopaikan hoitovastike on 10,00 euroa/kk.

Tehdyt remontit
Ainonkatu 3 A, 3 B sekä Laaksokatu 7:n välisen raja-aidan uusiminen 2016, kylpyhuoneiden silikonisaumojen kunnon tarkastaminen 2017, kosteusvauriokorjaukset A2 olohuoneen seinä 2018, sokkelintarkastus 2018, salaojien ja sadevesijärjestelmän tarkastus 2018, IV-hormien nuohous ja korvausilmaventtiilien tarkistus 2020, kylpyhuoneiden silikonisaumojen kunnon tarkastaminen 2022
palovaroittimien uusinta 2022.
Tulevat remontit
Taloyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvityksen (v. 2023) mukaan kunnossapitotarve seuraaville viidelle vuodelle on: ulkoiluvälinevaraston katon puhdistus 2023, yhteisten piha-alueiden kunnostus 2023-2024, normaaleja ylläpitokorjauksia 2023-2026.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.02.2027
Tontin koko
949 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontista hallinnanjakosopimus takana sijaitsevan Asunto Oy Lahden Ainonkatu 3B:n kanssa. Tontilla on omenapuita B-talon vierellä ja takana.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lahden Ainonkatu 3A

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopistokepaikka AP2 paikkaan liittyvät osakkeet 808-817 myydään erikseen kauppahintaan 3.500,00 euroa. Hoitovastike on 10 euroa/kk (10 osaketta, 1 e/osake).
Tiedustelut
Heli Salonen, 040 842 3377, heli.salonen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Paavola, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heli Salonen

Kiinteistönvälittäjä LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.