Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy
Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy

Omakotitalo | 5h + k + s

Kauksaarentie 3, Hattula

Hinta

845 000 €

Koko

179 / 266 m²

Vuosi

2005

Tämä tyylikkäästi, varmalla maulla sisustettu koti odottaa uusia asukkaita! Hämeenlinnan kupeessa, Hattulassa, Vanajaveden laaksossa on myynnissä omarantainen Lammikivitalo. Koti sijaitsee Kauksaaren arvostetulla alueella josta harvoin tulee julkiseen myyntiin. Upea ja hyvin hoidettu koti antaa niin arjelle kuin juhlille ihania, muistorikkaita elämyksiä. Sijainti on mitä parhain. Muutamassa minuutissa olet Hämeenlinnan väylällä josta pääsee näppärästi tarvittaessa Helsingin ja Tampereen suuntaan. Jykevä kivitalo autotalleineen sijaitsee mielettömällä 0,8886 ha suojaisalla rantatontilla, mahdollisuuksia vaikka mihin! Tämä on perheen unelmakoti missä on tilaa harrastaa ja nauttia omasta lapsiystävällisestä rannasta. Arkkitehdin suunnittelemassa kodissa on Vanajavesi näkymät lähes kaikista huoneista, jopa puusaunan lauteilta ja upealta 33 m² yläterassilta. Paikka jota Tiilirannaksi kutsutaan, on myös Golfarin unelma. Asut tiilaaksossa ja omalla pihalla pääset harjoittelemaan lyöntiä tai tehdä jopa oman Driving Rangen. Talotekniikka on nykypäivän vaatimusten mukainen: maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys ja alakerrassa varaava takka, ilmalämpöpumppu viilennykseen yläkerrassa. Turvaa asumiseen tuo hälytys- ja valvontajärjestelmä. Sisään tullessasi ihastut talon avarista ja valoisista huoneista, joissa riittää tilaa sekä isommalle perheelle että viihtyisille illanvietoille ystävien kanssa. Olohuoneen suuret, huoneenkorkeudella olevat ikkunat antavat valoa joka suunnasta, tunnelmaa lisää myös varaava takka. Olohuoneesta on kulku katetulle terassille, johon mahtuu mainiosti kesäkeittiö ja oleskelualue. Keittiö on erittäin tilava ja valoisa, kolmeen suuntaan avautuvilla työtasoilla, mistä löytyy runsaasti työskentely- ja säilytystilaa. Täältä on myös kätevä kulku varastoon ja autotalliin. Yläkerrassa on valoisa päämakuuhuone, joka lumoaa viistokatollaan ja suurilla ikkunoilla, jotka tarjoavat henkeäsalpaavan näkymän järvelle. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja kaunis kylpyhuone poreammeineen. Tämä tuo luksusta viikonloppuaamuihin, vaihtoehtoisesti voi kävellä kesä- syksyaamuina rantaan aamu-uinnille. Saunaosasto hurmaa upealla järvinäköalalla. Muita makuuhuoneita löytyy sekä ylä- että alakerrasta, ja suurin osa niistä on varustettu vaatehuoneilla. Luonto ympäröi tätä kotia huikeine näkymineen jo omalta pihalta. Ainutlaatuinen Aulangon Puisto ja luonnonkauniissa harjumaisemissa sijaitseva Ahvenisto antavat myös mahdollisuuden ulkoiluun, kaikkina vuodenaikoina. Tämä koti tarjoaa upean yhdistelmän tilaa, valoa ja luonnon rauhaa - täydellinen valinta sinulle, joka haet laadukasta asumista kauniissa ympäristössä. Tätä unelmapaikkaa on ehdottomasti tultava katsomaan paikan päälle! Ota yhteyttä, sovitaan henkilökohtainen esittely, Koti Kutsuu!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354589
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
179 m²
Muiden tilojen pinta-ala
87 m²
Kokonaispinta-ala
266 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

845 000,00 €

Velaton hinta

845 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

802,50 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus sis. lämmitys/taloussähkön n. 16-18000 kWh/v. (autotallin lämpö pidetty +20!) . Vesi-ja jätevesi oman kulutuksen mukaan / HS-Vesi hinnaston mukaan. Puhtaanapito (roskien tyhjennys) oman kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerran tilavassa eteisaulassa peiliovikaapisto, ikkunat. Kalusteina myös kenkäkaapit ulko-oven molemmin puolin. Yläkerran aulatilasta pääsy terassille, iso ikkuna tuo valoisuutta tilaan. Aulan ja kiviportaiden kaiteena teräskaide, lasilevyillä. Ilmalämpöpumppu asennettu aulatilaan, lähinnä viilennystä varten. Yläterassi on koko rakennuksen levyinen, tilava 33m², mikä mahdollistaa mieleisen kalustuksen. Terassin näkymät laajalle nurmikkopihalle ja järvelle. Pesuhuonetta ja saunaa ennen tilava pukuhuone. Alatason katettuun terassiin mahtuu hyvin pöytä kalusteineen, voi nauttia kauniista maisemasta vaikka illallisen kera. Varastossa tekn.tila, maalämpökoneikko, sähkökaappi, lämminvesivaraaja, vesipiste, lattiakaivo. Varastosta pääsy kahden auton autotalliin, at nosto-ovilla sekä ulos takapihalle. Etupihalta kulku kylmään autotalliin, jossa yhden auton paikka.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Todella iso 33m² yläterassi, alaterassi katettu. Molemmista näkymä nurmikkoiselle isolle pihalle ja järvelle. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Suojaisa piha-alue, puustoa tilan molemmin puolin.
Tehdyt remontit
Asennettu maalämpö, ilmalämpöpumppu, vesikatto muutettu "hiljainen peltikate", keittiön kaapistot, tasot, kodinkoneet, vessojen allaskaapistot, ulko-ovi vaihdettu, koko talon sisäpinnat uusittu, kattopinnat maalattu valkoisiksi, yläkerran terassiin asennettu Lumokaide, autokatoksen ikkuna-aukot lasitettu, asennettu nosto-ovi. Talon julkisivu rapattu valkoiseksi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Rakennus, sisältä ja ulkoa on kuin uusi.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Puu, Ilmalämpöpumppu, Vesikiertoinen lattialämmitys
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Verisure hälytysjärjestelmä, tehtävä oma sopimus.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava, valoisa keittiö jossa on työtasot kolmella seinustalla, välitila laatoitettu. Kodinkoneina korkeat jääkaappi ja pakastekaappi (Gram), keraaminenliesi, liesituuletin huippuimurilla, astianpesukone. Keittiöstä kulku varastoon ja autotalliin.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Kaakeli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Toisessa kerroksessa päämakuuhuoneen vieressä kaunis, vaalesävyinen kylpyhuone jossa on poreamme, suihku, allastaso, allaskaappi, peili, lasihyllyjä, bidee ja wc-istuin. Ikkuna etupihan suuntaan. Saunan yhteydessä upeasti laatoitettu pesuhuone jossa on 2 suihkua, hylly shamppoille, ikkuna.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, poreamme, lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc´ssä vaalea laatoitus, peilikaappi, allaskaappi, bidee ja wc-istuin. Yläkerran wc´ssä pääosin vaalea laatoitus, allastasokaappi, peili, wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa asunnon kolmas wc-istuin.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Harvian puukiukaalla varustettu sauna, kiukaan takaseinä kiveä. 2 ikkunaa, näköala järvelle. Lauteet ja osa seinästä puupaneelia, osa seinästä kaakelia.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, pinnoiltaan vaalea ja valoisa. Korkeat kaapistot, työtaso, yläkaapit ja alakaapit, pesuallas ja ikkuna. Pesutornille tila.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, pöytätaso ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Suuri, valoisa ja tyylikäs olohuone. Huoneenkorkeudella olevat isot ikkunat huoneen päädyssä ja sivuissa. Näkymä nurmikkoiselle pihalle ja järvelle. Olohuoneessa varaava takka, kulku katetulle terassille. Huone jatkuu ruokailutilana. Olohuoneen vieressä huone, mahdollista asentaa väliseinä, saaden siitä erillisen huoneen/makuuhuoneen.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaunis vaalea päämakuuhuone, isot ikkunat järvelle. Viistokatto antaa huonekorkeudeksi yli 3 m, luo avaruuden tuntua. Makuuhuoneesta kulku vaatehuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Yläkerrassa toinen makuuhuone johon tilan tuntua tuo viistokatto. Alakerran makuuhuoneessa on vaatehuone, sekä olohuoneen vieressä oleva huone on mahdollista muuttaa huoneeksi rakentamalla väliseinä, huoneessa myös vaatehuone.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja Lämmin varasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
82-407-8-135
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
8 886 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tilan koko 8886 m², rajoittuu Vanajaveteen, omaa rantaviivaa n. 25m.
Rakennusoikeuden pinta-ala
888 m²
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Veden johtaminen maan kuivattamista varten, Vesijätön lunastus 2009, yhteinen vesialue.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rantasauna 15 m rannasta, 30m², avokuistin kanssa 35m², Venekatos 15m², Talousrakennus, mm. savusauna lasketaan talousrakennuksiin. Lisätietoja; hattulan.kunta@hattula.fi
Kaavoitustiedot
Hattulan kunnan keskeisten alueiden osayleiskaava, kunnanvaltuuston hyväksymispäätös 11.12.2013. AP Pientalovaltainen asuntoalue / uusi tai olennaisesti muuttuva pientaloalue.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Parola 6 min, Tiiriö 5 min, Hämeenlinna 10 min.
Paikallistiedot: Naapurissa Katinalan lihakauppa ja leipomo, aamu/iltakahville tuoreen leivän, pullan haku tai grillattavat onnistuu parissa minuutissa. Tiiriön kauppakeskukset autolla 5 min. päässä. Parolan kaupat ja palvelut autolla 6 min. Hyvät pyöräilytiet joka suuntaan.
Koulut: Parolan koulut, Hämeenlinnan koulut.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Linja-autopysäkki Pälkäneentiellä, moottoritieliittymään 5 min.
Pihan kuvaus
Iso piha, suurin osin nurmea. Puustoa, pensaita, istutuksia. Valaistustolppia. Piha päättyy omaan rantaan.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Lapsiystävällinen ranta, Katinalanlahti, Vanajaveden laakso.
  • Vanajavesi
Tiedustelut
Merja Patrakka, 040 701 5249, merja.patrakka@kotikutsuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hattula

Asuinalueena Hattula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Merja Patrakka

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy

Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.