Mökki tai huvila | 3-4h + k + s + khh + lasiterassi

Niemekkeentie 35, Salosaari, Mikkeli

Hinta

1 090 000 €

Koko

162 m²

Vuosi

2005

Tästä upea ja ainutlaatuinen, yksityisyyttä tarjoava ja henkeäsalpaavan kaunis paikka Mikkelissä Saimaan rannalla, alle 6 kilometrin päässä Mikkelin kaupungin keskustasta. Kyseessä on henkeäsalpaavan kaunis kokonaisuus, jossa kiinteistön pinta-ala on n. 3450 m2. Rantaviivaa on noin 96 m. Tontin ilmansuunta aurinkoinen etelä. Talo ja tontti on erinomaisesti hoidettu. Kiinteistö sisältää; päärakennus, rantasauna, aitta, 2 auton talli, kelkkatalli ja varastorakennus, laituri, 2 terassia, 2 poreallasta (ulko & sisä), 2 grillauspaikkaa, sekä kasvihuone. Näkymät Saimaalle etelän suuntaan ovat huikean upeat vuorokauden- ja vuodenajasta riippumatta. KIINTEISTÖÖN KUULUU: Päärakennus: Vuonna 2005 valmistunut Lammi kivitalo, joka lämpenee energiatehokkaasti maalämmöllä. Talossa on 2–3 makuuhuonetta, tilava keittiö ja ruokailutila, sekä upea olohuone, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät Saimaalle. Lisäksi löydät 2 wc:tä, saunan, kylpyhuoneen, 2 poreallasta (ulko & sisä), 2 ilmalämpöpumppua, vaatehuoneen ja valtavan lasitetun terassin, jossa on ulkoporeallas. Täällä voit nauttia ja huikeista näkymistä. Rantasauna: Rannassa hyvin varusteltu rantasauna tarjoaa puulämmitteisen saunan loistavien löylyjen lisäksi myös makuu- ja oleskelutilat, ilmalämpöpumpun sekä lasitetun terassin, josta voit ihailla upeita Saimaa-näkymiä. Autotalli ja Varasto: Erillinen tilava 2 auton talli, lämmin varasto ja lämmönjakokeskus. Lisäksi myös autokatos. Muut rakennukset: Pihapiiristä löydät aitan rannalta, joka tarjoaa majoitustilat neljälle hengelle. Lisäksi talousrakennus, jossa on varasto ja moderni kuivakäymälä, sekä puuvaja. Ja älä unohda rannalla sijaitsevaa kelkkatallia! Tämä kiinteistö on suunniteltu persoonallisesti, toimivasti ja viihtyisästi, eikä vastaavaa löydy mistään. Täällä voit järjestää tilaisuuksia suurellekin joukolle, oli kyse sitten yrityksen edustustilaisuuksista, juhlista ystävien ja perheen kesken tai pelkästään rentoutumisesta näissä upeissa puitteissa. Saimaa tarjoaa täydelliset puitteet vesielämälle. Veneellä pääset vaikkapa Savonlinnaan ja Lappeenrantaan, ja Saimaan rannoilta löydät monipuolista tekemistä ja nähtävää. Talvella voit hiihtää vierestä löytyvillä laduilla tai tutustua Saimaaseen moottorikelkalla. Tämä on unelman täyttymys, joka tarjoaa yksityisyyttä kaupungin läheisyydessä. Tule ja koe tämä ainutlaatuinen kokonaisuus paikan päällä. TÄMÄ KIINTEISTÖ TARJOAA: + Maalämpö, rantasauna, piha-aitta, autotalli kahdelle autolle, talousrakennus, kelkkatalli + Mikkelin parhaalla paikalla Saimaan rannalla + Ympärivuotiseen asumiseen + Vapaa-ajan asunto + Edustuskäyttöön yritykselle + Rauhallinen paikka, vain 6 km Mikkelin keskustasta Yksityisesittelyt kiinteistönvälittäjän kanssa järjestetään yksityisesti ja luottamuksellisesti. Ole hyvä ja varaa aika käynnille puhelimitse. Olen täällä auttaakseni kaikissa kysymyksissäsi. Jarmo Rehnberg Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT 0400 501618 jarmo.rehnberg@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80354598
Sijainti
  • Mikkeli Salosaari
  • Niemekkeentie 35, 50190
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + k + s + khh + lasiterassi
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
162 m²
Kokonaispinta-ala
162 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan: Päärakennus/asuintalo Kerrosala (m2): 162, Huoneistoala (m2): 148, Kokonaisala (m2): 191 Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
1-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

1 090 000,00 €

Velaton hinta

1 090 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 061,60 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 210
Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus n. 20 000 kWh/v. Kaikki rakennukset yhteensä, sisältää lämmityksen. Vesi ja jätevesi 745 eur/v. (3 henkeä). Jätemaksu 160 eur/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Poreallas (molemmat). Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Mikkelin puhelinyhdistys, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Iso terassi, jossa lasitettu osuus todella reilun kokoinen.
Tehdyt remontit
Katto 2023. Keittiö 2019. Lasiliukuseinät ja lasiterassi 2017. Parketit 2016
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Erinomainen. Lisätietoja kunnosta: Erittäin hyvin pidetty kiinteistö sisätilojen, pihan ja ulkorakennusten osalta.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka ja varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin. Lisätietoja vesijohdosta: Vesiosuuskunta. Veden laatu ja riittävyys: Hyvä
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät ilman eri korvausta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Lammi kivitalo
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti.
Jää-viileäkaappi (Integroitu), erillinen pakastin (Integroitu), erillisuuni, liesi, liesituuletin (Integroitu), Keittiöniemeke, mikroaaltouuni (Integroitu) ja astianpesukone (Integroitu)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, poreamme, lattialämmitys ja Pyyhekuivain
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli, tapetti ja Kiviseinä
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Päärakennus sähkösauna. Rantasauna puulämmitteinen. Molemmista näkymä Saimaalle.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas ja sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kivi, tapetti, maali ja kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, lastenhoitopöytä/taso, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso ja keskuspölynimuri
Olohuoneen kuvaus
Profin- liukulasiseinät. Valkolakattu tammiparketti.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti ja maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Valkolakattu tammiparketti
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto, jäähdytetty kellari ja kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Paljon säilytystilaa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
491-419-1-262
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
3 450 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Saimaan rannalla upealla paikalla, suojaisa ja rauhallinen piha etelän suuntaan.
Rasitteet
Kiinnitykset: 600000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus (000-2007-K21218) Salosaaren yksityistie. Arkistoviite: MMLm/12443/33/2006 Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat Rasitettu: 491-419-1-262 HAAVUS. Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin; Yhteinen vesialue 491-876-70-2 Mikkelin osakaskunta. Ei vallintarajoituksia.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autotalli, liiteri, autokatos ja Rantasauna. Autotalli/varasto/lämmönjakokeskus. Aitta/talousrakennus. Talousrakennus/varasto. Kelkkatalli.
Palvelut
Palvelut: Prisma ja Citymarket ja niiden alla olevat kattavat lisäpalvelut n. 4 km. Mikkelin keskustaan/torille n. 5,9 km.
Koulut: Launialan kouluun (1-6 lk) n. 2,7 km

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen, erittäin hyvin hoidettu näyttävä yksityinenpiha.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rannan eteläpuoli (missä laituri) melko jyrkkä, laiturilta mukavasti uimaan. Itäpuoli matalampi.
  • Saimaa
Tiedustelut
Jarmo Rehnberg, 0400 501 618, jarmo.rehnberg@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mikkeli

Asuinalueena Mikkeli

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarmo Rehnberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Cloud Shop Oy

RE/MAX Classic | Cloud Shop Oy

RE/MAX Classic | Cloud Shop Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.