RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Kerrostalo | 1h + kt + kph / wc + las.parv

Pakilantie 76 A 22, Länsi-Pakila, Helsinki

Hinta

238 000 €

Koko

27,5 m²

Vuosi

2023

HERTTUAN MUUTTOVALMIIT KODIT! Tutustu JATKEEN JOUSTAVAAN ASUNTOKAUPPAAN. Tarjoamme uuden tavan kodin ostoon. Tee turvallinen ja joustava asuntokauppa ja muuta ensimmäiseksi vuodeksi vuokralle uuteen kotiisi. Teet ensin asunnon ostosta 1 %:n käsirahallisen esisopimuksen, jonka jälkeen pääset heti muuttamaan uuteen kotiisi vuokralle. Ota yhteyttä, niin saat tietää haluamasi asunnon vuokran sekä lisää Joustavasta asuntokaupasta. YLIMMÄN KERROKSEN VIIHTYISÄ YKSIÖ! Tämä valoisa ja tiloiltaan suuremman oloinen koti odottaa uusia asukkaita.Moderni koti laadukkain materiaalein 4/4 krs:ssa. HERTTUAN VAHVUUDET: - Oma tontti - Autohalli - Kaikissa asunnoissa tilavat parvekkeet - Laadukkaat sisustusmateriaalit - Lattialämmitys (ei tilaa vieviä pattereita) - Huoneistokohtainen ilmanvaihto (LTO) - Älykäs lukitusjärjestelmä (ILoq) Sijainti ja liikenneyhteydet: Pakila tarjoaa asukkailleen hyvät liikenneyhteydet sekä Helsingin keskustan että lentokentän suuntaan. Myös julkinen liikenne kulkee hyvin kattavasti Pakilantietä pitkin. Luonto ja liikunta: Pakilassa ja lähialueilla on erittäin hyvät ulkoilu- ja ajanvietemahdollisuudet etenkin aktiivisesta elämäntyylistä nauttivalle. Lähipuistot tarjoavat viihtyisyyttä ulkoiluun, ja n. 1,5 kilometrin päästä löytyvät Paloheinän kuntoportaat ja muut liikunta-alueet. Palvelut: Länsi-Pakilasta löytyy kattavat peruspalvelut. Lähimpään ruokakauppaan on vain n. 400 metrin matka ja kauppakeskus Kaarenkin palvelut ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Myös koulut ja päivä- Pakilasta on moneksi kodit löytyvät muutamien satojen metrien säteeltä. Myös terveyspalvelut ovat helposti saavutettavissa Oulunkylän, Maunulan ja Paloheinän terveysasemien ansiosta. Mikäli tarvitset rahoitusta ja lainalupausta ei vielä ole, yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle erinomaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja 24/7 lupauksella. Uudiskohteiden myynnistä vastaa: Petri Hietala, myyntijohtaja, LKV, LVV Julkinen kaupanvahvistaja 0400 519920 petri.hietala@remax.fi https://remax.fi/petrihietala/ Hanna Hietala, asuntomyyjä 3D kuvaus, valokuvaus 040 8448991 hanna.hietala@remax.fi https://remax.fi/hannahietala/ Välittäjäpariskunnalla on asunto, kiinteistö ja loma-asuntokauppaa yli 20 vuoden kokemuksella. Meidät saat kiinni 24/7 whatsup, sms, email tai puhelimella.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80354644
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + kph / wc + las.parv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
27,5 m²
Kokonaispinta-ala
27,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

71 400,00 €

Velkaosuus

166 600,00 €

Velaton hinta

238 000,00 €

Neliöhinta

8 654,55 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

115,50 € / kk

Pääomavastike

630,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

746,20 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastike asunnot 4,20 € / m² /kk Hoitovastike pihapaikka 10,00 € / kk / paikka Hoitovastike autohallipaikka 30,00 € / kk / paikka Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö Hoitovastike liiketilat 6,30 € / m² / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asunnoissa on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa kiinteän internetliittymän. Asunnon yhtiövastikkeeseen kuuluu vakiona 10/10Mb nopeudella toimiva laajakaistaliittymä. Ilmanvaihtojärjestelmä on huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-/poisto iv-järjestelmä. Lämmityksenä on kaukolämpöverkostoon liitetty vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on etäluettava asuntokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus. Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Keittiökalusteiden, ja siihen liittyvän komerokalusteen ovet valitaan sisustusesitteen vaihtoehdoista. Eteiskalusteessa on vakiona peililiukuovet ja makuuhuonekomeroissa maalattu MDF-ovi. Kalusterungot, sokkelit ja päädyt ovat väriltään valkoisia. Täytteet tehdään etusarjan kanssa samaan sävyyn. Keittiön työtasot ovat ABS-reunaista laminaattia, joihin on asennettu komposiitti- tai RST-keittiöallas sisustusesitteen mukaisesti. Kylpyhuoneiden allaskalusteen laatikoiden etulevyt/ovet ovat mikrolaminaattia.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 10M, laajakaista. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Urheiluhalli: Paloheinän jäähalli 1160 m Terveyspalvelu: Helsingin kaupunki Suursuon sairaala 1280 m Kirjasto: Helsingin kaupunginkirjasto Maunulan kirjasto 1330 m Terveyspalvelu: Helsingin kaupunki Paloheinän terveysasema 1380 m Pakilassa ja lähialueilla on erittäin hyvät ulkoilu- ja ajanvietemahdollisuudet etenkin aktiivisesta elämäntyylistä nauttivalle. Lähipuistot tarjoavat viihtyisyyttä ulkoiluun, ja n. 1,5 kilometrin päästä löytyvät Paloheinän kuntoportaat ja muut liikunta-alueet.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
KEITTIÖSSÄ ON kalusteuuni, induktioliesitaso, jää-pakastinkaappi, tai isommissa asunnoissa erilliset jääkaappi sekä pakastinkaappi, integroitu astianpesukone ja tilavaraus mikroaaltouunille. Liesikupu on ulosvedettävä malli. Lattiat lautaparkettia, seinä maalattuja ja keittiön työtason ja seinäkaapiston väliin asennetaan laminaattinen välitilalevy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneissa on huoneistokohtaisen IV-koneen alla tilavaraus pyykinpesukoneelle, tai matala pyykkikaappi pohjapiirustusten mukaisesti. Osassa asuntoja voi olla pohjapiirustusten mukaisesti erillinen tilavaraus pyykinpesutornille, mikä ei sijaitse IV-koneen alla. lattiat ja seinät keraamista laattaa.
Varusteet: WC-istuin, pesukoneliitäntä, suihku, lattialämmitys ja suihkuseinä
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Lattiat lautaparkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oy, Ami Pyyhtiä, ami.pyyhtia@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: - Erillisessä ulkorakennuksessa olevat Ulkoiluväline- ja Talovarasto - Kellarissa ja 1krs sijaitsevat irtaimistovarastot - Väestönsuoja kellarissa - Autohallin sähkötila - 1krs sijaitsevat LV-varastot, kerhotila, pesula, kuivaushuone, siivoustila, saunaosastot, jätehuone ja tekniset tilat - porrashuoneet. Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja lainojen pituuksista: Yhtiölaina on tasalyhenteinen, laina-aika on 25 vuotta, josta 2 ensimmäistä vuotta on lyhennysvapaata. Lainan korko on 12kk Euribor + 0,95% marginaali. Viitekoron arvo 16.9.2022 2,263 %. Maksettava korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Laskelmat on ilmoitettu 8.9.2022 RS-pankin luottopäätöstiedolla. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, lainanlyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta aletaan keräämään osakkailta arviolta toukokuussa 2025. Lainan lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin, ensimmäinen lyhennys marraskuussa 2025.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 20

Tehdyt remontit
UUSI YHTIÖ
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.05.2031, Lisätiedot: ET-luku 84
Tontin koko
3 687 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Herttua

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alepa Paloheinä 400 m
S-market Pakila 620 m
Lidl Pakila 930 m
Koulut: Peruskoulu: Pakilan ala-asteen koulu 750 m Peruskoulu: Pakilan yläasteen koulu 790 m Peruskoulu: Paloheinän ala-asteen koulu 1620 m Lukio: Brändö gymnasium 3890 m

Liikenneyhteydet
Länsi-Pakila on rauhallinen, pientalovaltainen alue Helsingissä kehä 1:n läheisyydessä. Pakila tarjoaa asukkailleen hyvät liikenneyhteydet sekä Helsingin keskustan että lentokentän suuntaan. Myös julkinen liikenne kulkee hyvin kattavasti Pakilantietä pitkin.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autonsäilytys vaihtoehtoina myydään erillisinä osakkeina: Autohallipaikat 23.000 euroa kpl Autopaikat pihalla 8.500 euroa kpl
Tiedustelut
Petri Hietala, 040 051 9920, petri.hietala@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pakila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petri Hietala

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.