Vivante Home Interiors LKV Oy
Vivante Home Interiors LKV Oy

Erillistalo | 4h, k, 2 kylpyhuonetta joiden yhteydessä Wc

Runeberginkatu 27 B, Keskusta, Porvoo

Hinta

475 000 €

Koko

95 / 120 m²

Vuosi

1876

Upealla ja rauhallisella sijainnilla aivan ydinkeskustassa sijaitseva ainutlaatuinen hirsirakenteinen erillistitalo joka omalla tontilla osakeyhtiömuodossa 1,5% varainsiirtoverolla. Talo on valmistunut 1876 ja sitä on laajasti saneerattu vuosina 2012-2016 ja 2018-2022. Tilat koostuvat alakerrassa sisääntulon eteisestä, vasta saneeratusta kylpytilasta suihkulla, kirjasto-työhuoneesta, oleskelu-ruokailutilasta, makuuhuoneesta, perinnekeittiöstä sekä näppärästä pyykkihuoltotilasta pesualtaalla joka sijoituu portaikon alla olevaan erilliseen yksikköönsä. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä on erillinen uloskäynti talon sivuterassialueelle. Yläkertaan kuljetaan kauniin, puuportaikon kautta saapuen avaraan aulaan, josta avautuu tilava makuhuone ja toinen pienempi huone ( viileä tila) , kylpyammeellinen pesutila, jonka yhteydessä wc ja pesuallas. Talo on saanut uuden, kauniin julkisivumaalipinnan kesällä 2022. Pihalle on hiljattain työstetty kaksi kaunista ja tilavaa terassialuetta sekä yhtiö uusinut kaikki piha-aidat. Kyseessä on kolmen osakkeen pieni yhtiö jolla edulliset asuinkustannukset. Ei suunniteltuja remontteja normaalia kunnossapitoa lukuunottamatta. Talvikunnossapito ulkoistettu joten lumisinakin aikoina ihanteellisen huoletonta erillistaloasumista. Mahdollista neuvotella tarvittaessa myöskin yhden autopaikan lisäksi toiselle autolle parkkipaikka taloyhtiön pihalla. Tämä ihastuttava, todella hyvin toteutettu, tyylikäs unelmien hirsitalokokonaisuus löytyy Porvoon historiallisesta ympäristössä aivan kaupungin ytimestä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kohteeseen paikan päälle. Esittelyt ja yhteydenotot: Ingrid Wiertz 0400-582231 / ingrid@vivantehomes.fi Käytössämme ovat sähköiset asiakirjat liitetiedostotoimitukseen, tarjousneuvotteluihin sekä mahdollisuus digitaaliseen asuntokauppaan. Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron käyntini yhteydessä lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani Vivanten kokonaisvaltaisessa välityskonseptissa. Välittäminen ja auttaminen ovat sydämen asia elämässä sekä työssäni.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354848
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, 2 kylpyhuonetta joiden yhteydessä Wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Muiden tilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Tälle talolle on osoitettu rakennusoikeutta 120 k-m² joka käytettävissä olemassa olevien seinien ja katon puitteissa. Molemmat tontilla olevat puurakennukset on myös suojeltu asemakaavalla. Samalla tontilla sijaitseen As. Oy PRV Villa Ulrika -niminen yhtiö. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella joka Maanmittauslaitoksen rekisterissä. Rakennusoikeus: kiinteistöllä on voimassa vuonna 1993 hyväksytyllä asemakaavalla AK 179, jossa rakennusoikeus on osoitettu rakennusalakohtaisesti. https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-179_Keskusta.pdf
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1876
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

475 000,00 €

Velaton hinta

475 000,00 €

Neliöhinta

5 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

353,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

353,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Tilojen kuvaus
Kirjasto- työhuone- ja makuuhuone , olohuone/sali ja keittiö. Yläkerrassa avara makuuhuone ja aula. Molemmissa kerroksissa erilliset kylpyhuoneet . Alakerrassa tilava lasiseinämällä varustettu suihku ja yläkerrassa kylpyamme. Molemmissa kylpyhuonetiloissa wc-istuimet ja allas..
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Alakerran makuuhuoneesta kulku suojaisalle terassialueelle. Pääsisäänkäynnin yhteydessä toinen tilavanterassialue. Talon sivussa Runeberginpuiston sivussa lisäksi pienehkö terassiosio.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kymen Home-etsintä edellisen kaupan yhteydessä 9.8.2018. Ei huomautettavaa.
Kuntotarkastus
Tehty 08.08.2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu, kaakeliuuni (varaava).
Tulisija
Takka, toimiva kaakeliuuni ja varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattua ja tapetoitua seinäpintaa, pintamateriaaleina vaalittu vanhanajan Uulan maaleja, klassisia tapettikuoseja, öljyvahapintoja. Pintamateriaalit (lattia): Maalattua puulattiaa öljyvahaus pinnoittein. Pintamateriaalit (katto): 1800-luvun alkuperäinen paneelikatto joka maalattu Uulan maalein. Huonekorkeus alakerran tiloissa 3m.
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Puu
Liesituuletin (Aktiivihiilisuodatin), astianpesukone (Bosch) ja jääkaappipakastin (Siemens)
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Maali, tapetti, hirsi ja puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa kuuskulmalaatta sinisellä klassikko keskilaatalla, seinät laatoitettu suurella valkoisella laatalla. Valkoiset kalusteet. Lasinen suihkuseinä, wc-istuin, allas ja bide. Lämpöpatteri.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja peilikaappi
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa WC:t kylpyhuonetilojen yhteydessä.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Talon kylmien, rakentamattomien ja käyttöönottamattomien osioiden tiloihin mahdollista rakentaa sauna tai lisähuone erillisellä rakennusluvalla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Portaikon alla olevassa tilassa joka rakennettu uudestaan laajan saneerauksen yhteydessä 2012-2016. Tilassa allas.
Seinämateriaali: Tapetti ja kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä ja pesuallas
Olohuoneen kuvaus
Tapetoidut seinät, maalatut puulattiat, toimiva kaakeliuuni.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Maalatut seinät ja lautalattiat.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja ullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
638-2-29-3
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen, Jan Stoltzmann, 040-8455688
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Hormi olemassa, kaapeli-tv, ulkovarasto (Erillinen ulkov-puuarasto rakennettu 2015.) ja Puuvaja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Paritalomuotoinen erillistalo, jossa kaksi asuntoa.
Tehdyt remontit
Talon B julkisivu maalattu ja aita uusittu kesällä 2022, Alakerran kylpyhuone uusittu 2018-2019, 2012-2016 taloa on peruskorjattu laajasti:
Putket uusittu lukuun ottamatta kaukolämpöputkea makuuhuoneen pattereihin. Uuden vesiputket kaivettu 27 A- talosta joihin vedetty sähkö estäämään putkien jäätymistä. Sähköt uusittu. Kaikki talon sisäosat on remontoitu laajan saneerauksen yhteydessä 2016.
Mitsubishi ilmalämpöpumppu. Kirjaston ja olohuoneen patteri uusittu. Olohuoneen seinien hirret oikaistu, uudet puukuitulevyt. Vintin venttiilit uusittu. Yläkerran kylpyhuone uusittu 2012. Lattiat uusittu alakerran osalta eteinen, olohuone, mh, khh.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.11.2033, Lisätiedot: Energia Silvennoinen.
Tontin koko
1 861 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: As Oy Porvoon Runeberginkatu 27 tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella As. Oy PRV Villa Ulrika -nimisen yhtiön kesken 762/1861 osaa.
Kaavoitustiedot
Rakennusoikeus: kiinteistöllä on voimassa vuonna 1993 hyväksytty asemakaava AK 179, jossa rakennusoikeus on osoitettu rakennusalakohtaisesti. https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-179_Keskusta.pdf Rakennusoikeuden osalta tilanne on sikäli melko selkeä, että kiinteistöllä on voimassa vuonna 1993 hyväksytty asemakaava AK 179, jossa rakennusoikeus on osoitettu rakennusalakohtaisesti. Tälle pikkutalolle on osoitettu rakennusoikeutta 120 k-m² ja se pitää käyttää olemassa olevien seinien ja katon puitteissa. Lisärakennusmahdollisuuksia nykyisen rakennusvaipan ulkopuolella ei siis ole. Molemmat tontilla olevat puurakennukset on myös suojeltu asemakaavalla. https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-179_Keskusta.pdf
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Porvoon Runeberginkatu 27

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki Porvoon keskusta palvelut, kaupat, ravintolat ja terassit sekä jokialue kattavin ulkoilumahdollisuuksin.
Koulut: Linnakosken lukio, Porvoon keskuskoulu sekä Linnajoen yläaste.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihalla hyvin tilaa yhtiön osakkaiden autoille.
Pihan kuvaus
Yhteinen sisäpiha-alue, Talolla kaksi kaunista ja suojaisaa terassia sekä talon Runeberginpuiston puolella pieni laudoitettu alue.. Kattavat jätehuollon kierrätysastiat hallinnanjakoalueella. Lumien auraus ulkoistettu joka mahdollistaa lumisina kuukausinakin huoletonta asumista omakotitalossa.
Tiedustelut
Ingrid Wiertz, 0400582231, ingrid@vivantehomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Keskusta, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ingrid Wiertz

Kiinteistönvälittäjä LKV

Vivante Home Interiors LKV Oy

Vivante Home Interiors LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.