LKV Tuija Hurme Oy

Kerrostalo | 4h + k, 2 wc, vh, lasitettu parveke

Laajaniityntie 10 C, Martinlaakso, Vantaa

Hinta

199 900 €

Koko

89 m²

Vuosi

1970

Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Vaalea, jo kertaalleen kunnostettu keittiö, putkiremontin yhteydessä 2022 remontoitu kylpyhuone/wc sekä erillinen wc kalusteineen. Lisäksi todella tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai erillinen leikki- tai työtila. Mukavan kokoiset makuuhuoneet ja hyvät säilytystilat. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on kylmäkellarit sekä pesutupa. Edullinen yhtiö asua. Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee lähellä palveluja. Kehärata ja bussiasema ovat vain noin 200 metrin päässä. Alepa, Martinlaakson terveysasema ja kirjasto ovat nurkalla ja Martinlaakson Ostari palveluineen löytyy juna-aseman vierestä. Uimahalli ja Konserttitalo Martinus ovat myös lähellä. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, ihana Jokiuoman puistoalue sekä Vetokannaksen maauimala ovat tuntumassa. Tästä asunnosta saat perheellesi kivan kodin perheellesi. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80355486
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k, 2 wc, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
1970
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Määräaikainen vuokrasopimus 1.3.2025 asti. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

142 020,13 €

Velkaosuus

57 879,87 €

Velaton hinta

199 900,00 €

Neliöhinta

2 246,07 €/m²

Vastike

Hoitovastike

308,88 € / kk

Pääomavastike

484,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

793,58 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on ennakko, veden kulutus laskutetaan mittarilukeman mukaan 2 krt/v. Autopaikat lämmin 15 eur/kk ja kylmä 10 eur/kk, sauna 15 eur/kk, pesulamaksu 60 eur/kalenterivuosi.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä maalatut seinät, laminaattilattia, hyvät säilytystilat. 2 sisäänkäyntiä. Vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 25/25 mt, laajakaistapalvelu.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvin pidetty ja siisti. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Hissien kuntotutkimus 2010, puisteluparvekkeiden kuntotutkimus 2011, putkistojen kuntotutkimus 2013, vesikattojen ja parvekkeiden kuntotutkimus 2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu. Remontoitu 2000; kaapistojen ovet täyspuuta, maalattu valkoisiksi 2013, lasivitriini. Tilaan mahtuu ruokailuryhmä.
Jääkaappipakastin, uuni (kiertoilmauuni), liesi, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu putkiremontin yhteydessä 2022.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä (taitettavat seinät), peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin, bidee-suihku, kuivauspatteri ja pesukoneliitäntä
WC-tilojen kuvaus
Remontoitu putkiremontin yhteydessä 2022.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja tilava olohuone, joka on tarvittaessa mahdollista jakaa myös työ-, makuuhuone- tai ruokailutilaksi.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Mukavankokoiset makuuhuoneet. Makuuhuoneissa kaapistot.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Jäähdytetty kellari, vaatehuone, kaapistot ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuone, eteisen 5 kaapistoa sekä makuuhuoneiden kaapistot. Hyvät säilytystilat!.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
92-411-5-37
Isännöitsijän yhteystiedot
Talonuotit Oy, Piia Remes, asiakaspalvelu@talonuotit.fi, 09 512 9120
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, jäähdytetty kellari, pesutupa, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Rakennuksia 2, porrashuoneita 7, kerroksia 6. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiön linjasaneeraus valmistui keväällä 2022. Yhtiö omistaa Kiinteistö Oy Laajaniityn Paikoituksen osakkeita 25/84. Laajaniityn Paikoitus Oy:n hallituksen helmikuu 2018 päätöksen mukaisesti paikoitusalue tullaan toistaiseksi säilyttämään nykyisessä käyttötarkoituksessaan. Yhtiöllä on velvoite tarjota osakkailleen asemakaavan mukainen määrä parkkipaikkoja. YK 24.5.2023 annettiin hallitukselle valtuudet pääomavastikkeiden, lainanlyhennysten ja hankeosuuksien käsittelyyn, niiden rahastoinnista tarvittaessa max maksettujen pääomavastikkeiden ja/tai suoritettujen lainanlyhennysten ja/tai hankeosuuksien määrällä, huomioiden mahdollinen tulouttaminen ainakin osin v. 2023 tilinpäätöksessä. Hallitukselle myönnettiin myös valtuutus Martinlaakson Huollon tontin ja toimitilan myynnistä, mikäli asia tulee uudelleen esille. Pesutuvan avaimesta peritään erillinen 50 eur panttimaksu. Taloyhtiön kiinnitykset: 5 374 787,52 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Kaavoitetut autopaikat 73 kpl, totutetut autopaikat 80 kpl. Jokaiseen asuntoon on jaettu vieraspysäköintiä varten lupalappu, vieraspysäköintilupa tulee jättää asuntoon asukkaan vaihtuessa.

Tehdyt remontit
Mm. -92 vesikatto uusittu, julkisivut ja ikkunoiden peruskorjaus, -96 julkisivuremontti valmis, kylmiöiden jäähdyttimen kompressorien uusinta, -97 lämmitysjärjestelmän perussäätö, -98 lämmitysverkon venttiilien uusinta ja tasapainotus, paikoitusalueen lämpöpistorasiat kello-ohjaukselle, a-rapun saunan kunnostus, -99 c-rapun saunan kunnostus, pihalle leikkivälineitä, -02 porraskäytävien maalaus, -05 pihavalojen uusinta, saunojen ikkunoiden uusinta, -06 ilmastointikanavien puhdistus ja säätö, pesulan lingon uusinta, -07 kellarikäytävien maalaus, uusi vauvakeinu, -08 porrashuoneiden alaovet uusittu, ikkunoiden saumaus, pihan asfaltointi, hissien sisustat uusittu, lämmönjakopaketti uusittu, -09, uusi roskahuone, piha-alueen aidat, D-rapun saunan kunnostus, -10 hissien kuntotutkimus, viemärien pesu ja kuvaus, G-rapun saunan kunnostus, -11 parvekkeiden lasitus, puisteluparvekkeiden kuntotutkimus, -12 asuntoparvekkeiden vesikaton uusimissuunnitelma ja kilpailutus, -13 asuntoparvekkeiden kattojen uusimisurakka ja puisteluparvekkeiden laattakorjaukset, putkistojen kuntotutkimus, -14 talotekninen hankesuunnittelu, autolämmityskotelot, yhtiön pesukone uusittu, -15 taloteknisen saneerauksen toteutussuunnittelu, -16 taloteknisen saneerauksen toteutussuunnittelu ja normaaleja vuosihuoltokorjauksia, -17 ja -18 vuosihuoltokorjauksia, -18 kadun varren ehostaminen ja puiston puoleiselle rajalle uusi aita ja portti, -19 lukoston uusiminen, IV-nuohous, -20 tonttivesijohdon uusiminen ja tonttiviemärin sukittaminen ERTASA-hankkeena, linjasaneeraushankkeen suunnittelu ja urakan käynnistäminen, -21 linjasaneerausurakka sisältäen mm. uudet käyttövesi- ja viemäriputket, sähkö- ja telejärjestelmät uusittu, pl. huoneiston sisäisiä kaapelointeja, keittiöön ja kylpyhuoneeseen on tuotu uudet syöttökaapelit, yhtiön saunatilat korjattu, samoin kellareitten varastotiloissa on tehty muutoksia, -22 linjasaneerausurakka loppuun viety vuoden alusta, korvausilmaventtiilien vaihto, nuohoukset ja ilmanvaihdon säädöt tehty, taloyhtiöpesulan pesukoneet uusittu, vesikaton läpivientien korjauksia, -23 parvekkeiden ja vesikaton kuntotutkimus, vesikattojen auenneiden kermisaumojen, kuluneiden kermikankaan paikkaukset sekä A-portaan kattokuvun tiivisteet uusittu.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.05.2033
Rasitukset ja rasitteet
Kiinnitykset: 0,0
Tontin koko
9 041 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus. Lentomelualuetta, katso www.finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tapion-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kauppakeskus Ostari palveluineen, jossa mm. kaksi päivittäistavarakauppaa (K ja S), apteekki, posti, R-kioski, Normal-kauppa, kuntokeskus sekä useita ruokaravintoloita, terveysasema ja kirjasto lähes vieressä. Lisäksi uimahalli, Alepa, useita liikuntakeskuksia, konserttisali Martinus sekä Jokiuoman puisto lähellä. Vetokannaksen uimaranta pyöräilymatkan päässä.
Paikallistiedot: Martinlaaksosta löytyvät kaikki toimivat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet.
Koulut: Alueella ovat kaikki kouluasteet: luokat 1-9, myös ruotsinkielinen koulu, lukio, lisäksi Mercuria, kauppiaitten kauppaoppilaitos. Mercuriasta valmistuu kovan luokan kaupallisen alan ammattilaisia nykypäivän työelämän tarpeisiin. Metropolian Myyrmäen kampuksella työskennellään vihreän teknologian ja bisneksen ytimessä rakentaen puhtaita ja kestäviä ratkaisuja. Valoisa ja rouhea kampus on kiinteä osa nopeasti kehittyvää Myyrmäkeä

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet, taksitolppa lähellä ja lentokenttä Kehärata ja bussiasema n. 250 m. Martinlaaksosta junayhteys (Kehärata) H:gin keskustaan (n. 20 min.), Itä -Vantaalle, Helsingin pohjoisosiin sekä lentoasemalle (n. 15 min). Martinlaaksosta liikennöivät seutulinjat 421, 435 ja 436 Helsinkiin. Martinlaaksosta on bussiliikennettä myös Espooseen ja eri puolille Vantaata, mm. Leppävaaraan, Espoon keskukseen ja Tikkurilaan. Hämeenlinnanväylällä on Martinlaakson pikavuoropysäkki. Autoliikenteen yhteyksiä ovat Hämeenlinnanväylä sekä Kehät I, II ja III.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrataan isännöitsijäntoimistosta, josta autopaikat jaetaan jonotusjärjestyksessä.
Pihan kuvaus
Vehreä pihapiiri leikki- ja grillipaikkoineen.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Martinlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, Ked, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.