RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Maatila | 3h, k, kph, s

Gunnarsintie 53, Innanbäck, Inkoo

Hinta

145 000 €

Tila

2,1 ha

Metsä

-

Talo sijaitsee mäellä ja hieno näkymä avautuu alas laaksoon. Talo on vankka hirsirunkoinen rakennus, jonka pinnat kaipaavat päivitystä. Kuntotarkastettu v 2023. Tilalla on kahden tai kolmen hevosen pihatto. Julkisivurentontti on käynnissä. Omistajat ovat juuri vaihtaneet uudet ikkunat. Ulkolaudoitus on purettu ja hirsirunko tarkastettu ulkopuolelta, dokumentoidaan hirsien kunto samalla. Lisäeristetään talo ja laitetaan uudet laudoitukset sekä maalataan talo punamultamaalilla valkoisin puittein. Lisäksi rakennetaan uusi kuisti ja sisääntulopuolelle sisääntulokatos ja uudet portaat. Tämä kaikki siis sisältyy hintaan. Tilalta on myynnissä myös toinen asuinrakennus sekä kolme tonttia. Kokonaisuus soveltuu hyvin siis vaikka kaveriporukalle. Erillisellä tilalla on täyspitkä maneesi sekä iso kenttä. Se on rakennettu naapuritilan kanssa yhdessä ja on yhteiskäytössä Koko maneesitila tai osuus siitä on mahdollista ostaa omaksi. 1/2-osuuden hinta on 150.000 euroa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355525
Sijainti
Tyyppi
Maatila (kiinteistö)
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Tilan pinta-ala
2,1 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

145 000,00 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

430,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 20
Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero on arvio, laskettu nykyisestä koko tilan veron määrästä. Koko tilan kaikki sähköt saman liittymän kautta. Vuosikulutus n 45.000 kWh. Kulutuksesta iso osa on pikkutalon kustannuksia, sähkölämmitys. Maneesin toinen omistaja korvaa maneesin käyttömästä sähköstä 1.000 euroa/vuosi. Maneesin valaistus vie 700 W/h. Auraus- ja hiekoitus 500-1000 euroa/v koko tilalla, vuoden tarpeesta riippuen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ostajan on mahdollista ostaa erillisellä kaupalla maatilan koneet ja työvälineet.
Tehdyt remontit
1983: Taloa remontoitu. 2021-23 ikkunat uusittu.
2014: Tilalle on tehty maatilan sähkötarkastus vakuutusyhtiön toimesta. Tarkastettu asuintilat, hevostalli ja verstas.
2923: Kuntokartoituksessa todettu kosteusvahinko eteisessä korjattu. Kaikki ikkunat uusittu.

2024. Tämä on vielä kesken, valmistuu toukokuun 2024 aikana:
Ulkoverhoilu puretaan, asennetaan tuulensuojalevyt, uudet laudat, maalauspunamultamaalilla ja sokkeli maalataan harmaaksi. Terassi uudistetaan ja sisäänkäynnin päälle rakennetaan pieni katos.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Kunnossa
Kuntotarkastus
Tehty 27.03.2023
Energialuokka
  • F (2018)
  • Energialuokka: F2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.02.2033
Asbestikartoitus
  • Talo on rakennettu ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: sähköpatterilämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: sähköpatterilämmitys, Puu
Tulisija
Takka ja Jötul kamiina
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaivo naapurin tilalla, rasitesopimus tehty. Veden laatu ja riittävyys: Vesi on aina riittänyt koko tilan tarpeisiin, lähdekaivo. Mikäli ostaja ei halua tehdä omaa kaivoa, tehdään rasitesopimus nykyjärjestelystä, vesi tulee kantatilan kaivosta.
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä 3 x 35 A on Gunnarsintie 47:n omistuksessa. Ostaja hankkii oman sähköliittymän.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin ja liesi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja wc-istuin
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Tapetti
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
149-431-11-8
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2,1 ha
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tila Gunnarsberg R:no 11:8: 12,3472 ha, josta myydään noin 2,1 hehtaaria, karttaan piirretty alue.
Rasitteet
Kiinnitykset: 735000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Panttikirjat 735.000 € kohdistuvat tilaan Gunnarsberg R:no 11:8. Ne kuoletetaan kaupanteon yhteydessä myytävältä määräalalta. Tieoikeus, oikeutettu: Wilhelmsdal, Vilhelmsdal 1. Tieoikeus, oikeutetut Högkulla, Kvarnkulla, Råbacka, Kvarnkärr, Gunnarsberg. Tieoikeus, rasitettu: Högkulla, Råbacka, Kvarnkärr, Gunnarsberg, Solby. Tieoikeus, oikeutetut: Gunnars, Gunnarsberg, Lillgunnars. Rasitetut Humlegård, Mellangård, Lillgunnars.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakentamista sääntelee Inkoon kunnan rakennusjärjestys. Omakotitalon kerrosala saa olla enintään 400 kerrosneliömetriä. Asuinrakennuspaikan talousrakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 kerrosneliömetriä. Rakennuspaikalle, jonka ala on vähintään 5.000 m2 saa lisäksi rakentaa enintään 100 kerrosneliömetrin kokoisen sivuasunnon, jonka tulee aina olla pienempi kuin pääasunto. Sivuasunto voidaan rakentaa päärakennuksen yhteyteen tai erillisenä rakennuksena pääasunnon pihapiiriin siten, että voidaan käyttää rakennuspaikan tieliittymää, piha-aluetta ja mahdollisuuksien mukaan talousrakennuksia/-tiloja. Vähintään 10.000 m2:n kokoiselle rakennuspaikalle saa yhden asunnon sisältävän omakotitalon ja sivuasunnon sijasta rakentaa kaksi asuntoa sisältävän omakotitalon. Rakennuksen kerrosala saa tällöin olla enintään 600 kerrosneliömetriä. Edellä esitettyjen 1 ja 2 momentin määräykset eivät koske maatalous- ja kalastustiloja. Niiden talouskeskusten yhteyteen saa rakentaa tarpeelliset talousrakennukset. Kokonaiskerrosala rakennuspaikkaa kohden saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta.
Kaavoitustiedot
Maaseutuelinkeinojen alue (M): Alue on tarkoitettu pääasiassa maaseutuelinkeinojen harjoittamiseen. Rakentaminen tulisi sijoittaa lähelle ennestään olevia teitä ja asutusta. Rakennuspaikan vähimmäisala on 5.000 m2.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Tiedustelut
Mia Fortelius, 050 565 8850, mia.fortelius@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Inkoo

Asuinalueena Innanbäck, Inkoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Fortelius

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.