Omakotitalo | 4h + k + s + wc + var. + kellari + at + vierasmökki / var.

Kivijärventie 719, Kivijärvenmaa, Sastamala

Hinta

229 000 €

Koko

93 / 141 m²

Vuosi

1982

Hanki tästä itsellesi pala suomalaista unelmaa! Omakotitalo järven rannalta. Loistava mahdollisuus yhdistää asuminen ja vapaa-ajan vietto. Puhdasvetisen Kivijärven rannalta, omalla 3200m² tontilla paljon peruskorjauksia kokenut omakotitalo talousrakennuksineen. Täällä saa nauttia kauniista neljästä vuodenajasta ja luonnonrauhasta. Maisemat ovat kuin elävä taulu, joita saa ihastella useista eri talon huoneista sekä terassilta ja pihamaalta. Kallioinen tontti, raput rantaan ja tilaa puuhastella pihatöiden parissa. Kattavasti remontoidun omakotitalon lisäksi pihamaalla myös 50m² vanha puutalo, josta saa remontoimalla vaikka viehättävän vierasmökin. Lisäksi puuvaja/liiteri, huvimaja sekä maakellari syksyn sadon säilöntään. Asuinrakennuksessa hiljattain asennetun vesi-ilmalämpöpumpun lisäksi uudehko varaava takka sekä ilmalämpöpumppu, joka lisää asumismukavuutta kesähelteilläkin. Oma porakaivo (vedenlaatu tutkittu 04/2024), ei turhia vesimaksuja ja viemärijärjestelmätkin on laitettu nykystandardien mukaisiksi. Puulämmitteisen saunan lempeiden löylyjen jälkeen on mukava istahtaa katetulle ja lasitetulle terassille vilvoittelemaan ja nauttimaan ilta-auringon viimeisistä säteistä. Sastamalan kattavat peruspalvelut löytyvät noin 30min säteeltä kaikki ja Tampereellekin matkaa vain noin 50km. Näitä on harvoin tarjolla, joten toimi nyt ja hanki itsellesi ihana koti maalaismaisemista ja puhdasvetisen järven rannalta! Kuntotarkastus tehty 04/2024 ilman isompia moitteita! Lisätiedot ja esittelyt: Reinola LKV 044 258 4428 sanni.reinola@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355783
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s + wc + var. + kellari + at + vierasmökki / var.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Muiden tilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneistoala 93m², kokonaisneliöt 141m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

296,58 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähköä kulunut v. 2023 2 hlö taloudessa 11 339 kwh. Jätekaivon tyhjennys n. 4kk välein 160€ /kerta. Roska-astian tyhjennys 2krt/kk n. 22€/kk. Nuohous kerran vuodessa n. 70€. (viimeksi nuohottu 11/23)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi + sähkökäyttöinen markiisi.
Tehdyt remontit
2009 remontoitu keittiö, kylpyhuone, sauna, käyttövesiputket jne. Vuosina 2020-2023 uusittu mm. etelänpuoleisen päätykolmion laudoitus, jätevesijärjestelmät ja talon ulkopuoliset viemärit, varaus vesi/sähköjärjestelmiin myös vanhalle huvilalle, pihavalaistus, ulkopistorasiat ja pihan sepelöinti/kivetys, talon puuosien ja sokkelien maalaus, vanhan huvilan ja puuvajan ulkomaalaus, olohuoneen ikkunat uusittu, loput ikkunat maalattu, ulko-ovet uusittu (pl at:n ovet), uusi laituri, raput rannasta ja ulkoterassit rannassa ja talon edessä, huvimajan maalaus, uusi kiuas ja osa lauteista saunaan, uusi suihku ja suihkuseinä, uusi varaava takka olohuoneeseen, ilmalämpöpumppu keittiöön, lattioiden hionta, lakkaus ja maalaus, mh:n uusi laminaattilattia, sadevesikaivot uusittu, öljylämmitys poistettu - > tilalle vesi-ilmalämpöpumppu, wc:n uudet kalusteet, hana ja wc-istuin, kellarikerroksen seinät ja lattiat maalattu, asuintiloja pintaremontoitu, uusia vaatekomeroita ja vaatehuonetta uusittu, ulkoterassi laatoitettu ja asennettu lasiliukuovet + sähköinen markiisi, keittiöön uudet tammitasot kaappeja, induktioliesi, liesituuletin ja jääkaappi, ranta hiekoitettu ja laitettu suodatinkangas, uusi peltikatto lumiesteineen ja ränneineen (vesivek oy), uusi paisuntäsäiliö, vesisuodatin, pihaistutuksia, porakaivo huollettu ja puhdistuspesu tehty, pesuhuoneeseen asennettu poistoilmapuhallin, uusi tv-antenni.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Uusittu 2021
Kuntotarkastus
Tehty 23.04.2024
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.05.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu, Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma porakaivo. Veden laatu ja riittävyys: Veden laatu testattu 04/2024. Vedenlaatu täyttää talousveden määritykset.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Tapetti/maali Pintamateriaalit (lattia): Lauta/laminaatti/laatta
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Keittiö remontoitu 2009 ja parin vuoden sisään tehty lisäparannuksia mm. tasot, lisätty kaappeja, uusittu kodinkoneita.
Jääkaappipakastin, liesi, astianpesukone ja liesituuletin
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2009.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä
WC-tilojen kuvaus
Remontoitu 2009 ja kalusteita, hana ja wc-istuin uusittu viime vuosina
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, kellarikomero ja Ulkovarasto/liiteri
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
790-459-1-19
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
3 200 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
220 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 200000
Kaavoitustiedot
Erillispientalojen korttelialue (ranta-asemakaava)
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Citymarketin ja Prisman kauppakeskukset kumpaankin hieman alle 30min. Sastamalassa kattavat peruspalvelut, marketit, rautakaupat, terveyskeskus, juna-asema, erikoisliikkeitä, ravintoloita jne. Tampereelle 50km.
Koulut: Stormin alakoulu 16km (kuljetus).

Pihan kuvaus
Tontti avautuu lounaaseen. Kaunis kallioinen tontti rantamaisemineen. Pihaa paljon perusparanneltu ja istutettu istutuksia. Rappuset rantaan. Kauniit maisemat Kivijärven rannalla.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rannan suunta länteen. Laiturin nokassa n. 1,3m syvyys. Lapsille oma uimaranta erikseen. Kivijärvi on puhdasvetinen ja kalaisa järvi. Järvellä ei saa käyttää moottoriveneitä, vesijettejä tms.
  • Kivijärvi
Tiedustelut
Sanni Reinola, 044 258 4428, sanni.reinola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sastamala

Asuinalueena Kivijärvenmaa, Sastamala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanni Reinola

Kiinteistönvälittäjä LKV

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.