RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

Paritalo | 4h, k, kph, s, wc, at 75,5m2,2 ak, läm .var. 13,5m2, las.terassi

Alankotie 34, Loutti, Järvenpää

Hinta

475 000 €

Koko

92 / 181 m²

Vuosi

2016

2016 valmistunut yhtiömuotoinen MAALÄMPÖ-koti Loutista sinulle, joka arvostat: rauhallista sijaintia, palvelujen läheisyyttä, laatua ja ajattomuutta, helppohoitoista kotia ja pihaa, edullisia asumiskustannuksia, energiatehokasta talotekniikkaa ja arjen luksusta (sekä toimivaa nettiyhteyttä esim. etätöihin, koska VALOKUITU!). Asunnon yläkerrassa on korkeakattoinen, valoisa olohuone, jonka yhteydessä on ruokailutila sekä tyylikäs avokeittiö. Olohuoneesta ja makuuhuoneesta pääsee upealle lasitetulle eteläterassille. Keittiön kalusteet ovat tasokkaita ja ajattomia. Katettu ja lasitettu terassi on 28 m2:n suuruinen ja toimiikin keväästä syksyyn asti toisena olohuoneena. Kolmen makuuhuoneen korkeissa kaapeissa on runsaasti säilytystilaa. Kylpyhuoneessa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkäät laatta- ja kalustevalinnat. Saunassa vaaleat lauteet, tyylikäs lasiseinä ja pylväskiuas kutsuvat löylyihin. Tämän kodin kruunaa 75,5 m2:n suuruinen lämmin autotalli, johon pääsee sähköisen nosto-oven kautta sekä 13,5 m:2 suuruisen lämpimän varaston lävitse. Yksi auto mahtuu lisäksi varaston edustalla sijaitsevaan autokatokseen. Sijainti on rauhallinen, ja päiväkodit sekä koulut ovat kävelymatkan päässä. Bussiyhteys ja läheiset junaseisakkeet, kuten Saunakallio ja Järvenpään asema, ekevät liikkumisesta vaivatonta. Alue tarjoaa hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, ja kaikki keskustan palvelut ovat vain noin kilometrin päässä. Varaa oma esittely ja tee elämäsi asuntokaupat: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS 0400250885, nina.schonberg@remax.fi sekä Sara Varjalehto 040 184 5856 sara.varjalehto@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80355999
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, wc, at 75,5m2,2 ak, läm .var. 13,5m2, las.terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Muiden tilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
181 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asuintilojen asuinpinta-ala on 92 m2. Asuintilat ovat yhdessä kerroksessa. Lämpimän autotallin pinta-ala on 75,5 m2 ja lämpimän varaston 13,5 m2. Autotalli ja varasto sijaitsevat asuintilojen alla kellarikerroksessa. Varaston edustalla on lisäksi autokatos.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

475 000,00 €

Velaton hinta

475 000,00 €

Neliöhinta

5 163,04 €/m²

Vastike

Hoitovastike

173,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

173,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesiennakkoa ei yhtiössä peritä. Vesi maksetaan oman kulutuksen ja Järvenpään vesilaitoksen voimassaolevan hinnaston mukaan. Nykyisen omistajan kustannus on ollut n. 20,00 €/kk/hlö. Yhtiössä on valokuitu. Jokainen osakas tekee oman internetsopimuksen ja vastaa sen kustannuksista. Kuidun mukana tulee Kaapeli-TV, joka sisältyy hoitovastikkeeseen. Taloyhtiön huoneistoissa on käytössä asuntokohtainen talotekniikka, joka käsittää huoneistokohtaiset maalämpöpumput. Sähkö maksetaan kulutuksen mukaan. Nykyisellä omistajalla kulunut 2023 vuonna 9950 kW/h. Em. sähkönkulutuksella kW/h on sähkön kustannus ollut noin 108,50 €/kk sisältäen sähköenergian sekä sähkön siirron. Tässä laskelmassa on sähkön hintana käytetty 8 c/kWh ja sähkön siirtohintana 5,07 c/kWh . Esitetyt sähkön kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, kulutustottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 300/150 Mb, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Olohuoneesta ja makuuhuoneesta kulku isolle katetulle / lasitetulle terassille (28 m2).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi.
Jääkaappi, Pakastava lokero, erillisuuni (Kiertoilma), liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, 2 suihkua, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, peili ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Korkeat liukuovikaapistot kahdessa makuuhuoneessa, yhdessä makuuhuoneessa iso lipasto vaatesäilytystä varten. Lämpimässä varastossa reilunkokoinen liukuovikaapisto. Lämmin autotalli.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
186-2-244-12
Isännöitsijän yhteystiedot
Laura Lehtonen, laura.lehtonen@klue.fi
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiön huoneistoissa on käytössä asuntokohtainen talotekniikka joka käsittää huoneistokohtaiset maalämpöpumput, ilmanvaihtokoneet lämmöntalteenotolla sekä lämmitykseen ja käyttöveteen liittyvät pumput ja laitteistot. Osakkeiden omistajat vastaavat omistamiensa huoneistojen huoneistokohtaisten taloteknisten laitteiden huollosta ja ylläpidosta sekä niihin liittyvistä kustannuksista. Tämä koskee myös asuntokohtaisesti jälkeenpäin asennettuja taloteknisiä laitteita kuten ilmalämpöpumput. Asuntokohtaisille terasseille on asennettu terassilasitus jonka huollosta ja ylläpidosta sekä niihin liittyvistä kustannuksista vastaa osakkeen omistaja. Taloyhtiön lisätiedot: Kiinnitykset käsittävät 2 rakennusaikaista sähköistä panttikirjaa, jotka ovat lainasta vapaina, koska taloyhtiöllä ei ole lainoja. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 255 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 7 Parkkipaikkoja: Vieraat mahtuvat pysäköimään yhtiön etupihan muurin viereen.

Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asentaminen huoneistoon valtuutetun asentajan
toimesta kesällä 2020.
Tulevat remontit
2023 Ei suunnitelmia
2024 Ei suunnitelmia
2025 IV-kanavien nuohous ja säätö 5 vuoden välein
2026 Ei suunnitelmia
2027 Ei suunnitelmia

Vuosittain: kevät- ja syystalkoot - pihojen siivous, sadevesirännit ja-kaivot sekä muu tarvittava.
LTO koneiden suodattimet: Noin 4 kuukauden välein vaihto + puhdistus. Jokainen osakas vastaa omistaan (yhtiöjärjestys).

Lisätiedot:
Taloyhtiön hallituksella ei ole tällä hetkellä tiedossa merkittäviä huolto- tai korjaustarpeita.
Energialuokka
B (2013), Energialuokka: B2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.09.2025
Tontin koko
1 492 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
https://www.jarvenpaa.fi/asuminen-ja-ymparisto/maankaytto-ja-kaavoitus/asemakaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Järvenpään Alankotie 34

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Apteekki, kaupat, ravintolat, pankit yms. n. 1km, jäähalli /
uimahalli n. 1,2km, kuntosali ja liikuntakeskus Piiroinen n. 600m, hyvät
ulkoilumahdollisuudet.

Paikallistiedot: Loutti on ihanteellinen asuinalue Järvenpäässä. Se tarjoaa nopeat yhteydet keskustan palveluihin ja juna-asemalle. Leikkipuistot, päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat kävelymatkan päässä, ja alue on arvostettu, rauhallinen ja erityisesti lapsiperheiden suosima. Kävelymatkan päässä Harjulan Kampus palvelee lapsiperheitä. Rakennustyöt aloitettiin syksyllä 2020 ja uusi kampus valmistui keväällä 2022. Kampukselle sijoittuvat alakoulu sekä päiväkoti. Tilat
on suunniteltu noin 450 koululaiselle ja 150 esikoulu- ja päiväkoti-ikäiselle lapselle. Koulun pihalla on monipuolista leikki- ja liikuntatilaa ja urheilu/jalkapallokentätkin vieressä.
Luonnonystävä pääsee kävellen Tuusulanjärven upeisiin maisemiin ja kulttuuria kaipaava voi vaikkapa pyöräillä Järvenpäätalon taidenäyttelyistä ja
kellariteatteriesityksistä nauttimaan. Kävelymatkan päässä palvelevat herkullisilla
ravintola-annoksillaan ja kesäterassimenuillaan mm. SAUHU Burgerbistro- sekä Bistro En Place ranskalaistyylinen korttelibistro.
Koulut: Harjulan koulu (Vihtakadun yksikkö) n. 750m ala-aste, Kartanon koulu ala-ja yläaste n. 1,4km, Järvenpään yhtenäiskoulu ala- ja yläaste n. 2km, Järvenpään lukio ja ammattikoulu n. 600m.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Saunakallion junaseisakkeelle n. 1,1km junayhteys Helsingin ja Riihimäen suuntaan, Järvenpään juna-asemalle n. 1,3km (juna-yhteys Helsingin / Riihimäen / Lahden suuntaan, Helsinkiin n. 30min junamatkaa), bussipysäkille n. 400m (linja-autoasema ammattikoulu E mm. linja 22, 23 ja 25) yhteys keskustaan ja Saunakallion sekä Järvenpään juna-asemalle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Lämpimän autotallin pinta-ala on 75,5 m2 ja lämpimän varaston 13,5 m2. Tilat lämpeävät vesikiertoisella lattialämmityksellä (maalämpö). Autotalli ja varasto sijaitsevat asuintilojen alla kellarikerroksessa. Autotalli on varustettu sähköisellä nosto-ovella ja tallissa on öljynerotuskaivo sekä huoneistosta erillinen oma ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla. Tallissa on vesipiste. Varaston edustalla on lisäksi autokatos.
Pihan kuvaus
Yhtiön yhteinen piha-alue on etupihalla asfaltoitu. Yläpihan polku huoneistojen oville on siisti ja helppohoitoinen.
Tiedustelut
Nina Schönberg, 040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Loutti, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.