Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Rivitalo | 3h + k + s + ph + vh + wc + v + ak

Lounatuuli 12 b A, Luonnonmaa, Naantali

Hinta

508 000 €

Koko

98 m²

Vuosi

2022

Naantalin asuntomessualue Lounatuulen suunnittelun keskeisiä lähtökohtia ovat olleet Saaristoluonnon ja kalliomaaston huomioiminen. Noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustan palveluista, asukkaita ympäröi alati kasvava asuinalue, jossa nautit omasta leikkipuistosta, lähikaupasta, pelikentistä ja venesatamasta vesireitteineen ja rantapuistoineen. Lähietäisyydeltä löytyy myös oma koulu ja päiväkoti ja golf-harrastajille Kultaranta Resort golf-kenttineen ja hyvinvointipalveluineen. Paritalomuotoinen yksikerroksinen talo on rakennettu näyttävästi rinteeseen. Kallioinen tontti on helposti hoidettava ja luonnonmukainen, joten kaikki ulkotiloissa viihtyminen tapahtuu suojaisilla terasseilla. Asuntoon on tehty rakennusvaiheessa lukuisia muutostöitä, jotka takaavat, että lopputulos on sekä käytännöllinen, että visuaalisesti tarkkaan harkittu. Marmorilaattainen eteinen tuo sisääntuloon arvokkuutta ja vaatesäilytys on ratkaistu omaan tilaansa liukuovien taakse. Eteiskäytävän varrella sijaitseva työhuone erottuu muusta asunnosta liukuovisella lasiseinällä, joka saa valon kulkemaan vaivatta läpi huoneiston. Asunnon kosteissa tiloissa vallitsee kylpylämäinen tunnelma. Työnjälki ja viimeistely ovat huippuluokkaa, ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten valaistus ja toiminnallisuus tekevät kokonaisuudesta vaikuttavan. Kodinhoitopisteen yhteydestä on suora käynti avovaatehuoneen puolelle sekä suojaisalle terassialueelle, jossa asukkaita ilahduttaa Drop-allas poreineen. Oleskelutilat ja avokeittiö avautuvat kohti meren lahtea. Minimalistisen moderni keittiö rakentuu kahdelle seinustalle ja saarekkeen ympärille. Laadukkaat, integroidut kodinkoneet ja ruhtinaallinen säilytystila takaavat, että keittiön varustelu vakuuttaa vaativimmankin kotikokin. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii maisemien rinnalla, näyttävä katosta ripustettu Norpeisin-takka. Seinänkorkuiset ikkunat tuovat havumetsäisen ympäristön taidokkaasti osaksi sisätilojen tunnelmaa. Elektroniikka on integroitu tässäkin tilassa kalusteisiin, ja tv:lle löytyy seinältä oma vähäeleinen paikkansa. Päämakuuhuone avautuu liukuovineen lasitetulle terassille, jonka huikeat näkymät merelle. Terassin infrapunalämmitin mahdollistaa tilan käytön varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Tämä laadukas kokonaisuus vastaa moneen asuntounelmaan. Kun arki on suunniteltu tarkkaan ja ylellisin materiaalein, se on kuin juhlaa. Tervetuloa katsomaan tarkemmin paikan päälle- tehdään yhdessä kodinvaihtoon liittyvistä haaveistasi totta. Tätä kohdetta esitellään sopimuksesta. Sovi oma esittelyaikasi. _______________________________________________ Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille sinun kotiisi ja ota askel kohti uusia kotiunelmia. Johanna Willberg yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, kaupanvahvistaja 040 041 0248 I johanna.willberg@ettalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80356071
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + ph + vh + wc + v + ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
n. 1 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

315 280,56 €

Velkaosuus

192 719,44 €

Velaton hinta

508 000,00 €

Neliöhinta

5 183,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

196,00 € / kk

Pääomavastike

1 494,19 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 690,19 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 12 €/hlö/kk. Vesiennakon tasaus mitatun kulutuksen mukaan. Oma sähkösopimus. Nykyisen asukkaan kokonaissähkönkulutus 13880kwh/v, sisältää dropin ja sähköauton latauksen. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Jääddytyslaite kattokonvektorilla eteisen alaslasketussa katossa. Terassilla Drop-allas poreilla. Ikkunoissa Visorin kaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Lasitettu (Lumon) terassi merelle. Terassin katossa infrapunalämmitin. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: - Rollock älylukitus - Viilennys kattokonvektorilla - Varaston lattiassa epox-pinnoite - Venesatamasta mahdollisuus vuokrata venepaikka - Hyvät ulkoilumahdollisuudet (merelllinen ympäristö, Kultaranta Golf-Resortin palvelut).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu, aurinkopaneelit
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu tai tapetoitu. Pintamateriaalit (lattia): Kärhs yksisauvainen tammilautaparketti. Pintamateriaalit (katto): Siparilan paneelikatto tai maalattu tasoitettu katto.
Keittiön kuvaus
Aran Cuisinen vetimetttömät kaapistot nanopinnoitteella. Taso kvartsikiveä. Saarekkeessa puutaso. Keittiölaitteina ovat induktioliesitaso, liesituuletin integroituna tasoon ekä erillisuuni, mikro, jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja integroitu kahvikone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Käsienpesuallas allaskaapistoineen, peilikaappi, wc-istuin. Kaapistot kodinhoidolle, jossa allas, pesukoneliitäntä sekä tilavaraus pesutornille. Laatoitettu, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Seinäwc, käsienpesuallas allaskaapistoineen ja peili. Laatoitettu, kaksi seinää tapetoitu, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Saunassa on tervaleppälauteet ja lattialla seisova sähkökiuas, jossa valaistus. Lasiseinä pesuhuoneeseen.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Vesipiste varastossa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumattu peltikatto
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kreivin isännöinti, Thomas Hacklin, asiakaspalvelu@kreivinisannointi.fi, 020 155 3535
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: As 1 alakerrassa yhtiön tekninen tila.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatospaikka ja piha-paikka. Lisäksi yhtiöllä on kaksi vieraspaikkaa.

Tehdyt remontit
Vuositakuukorjaustyöt
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.04.2030
Tontin koko
2 401 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Naantalin Tiira

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähköauton lataus katospaikassa ja varaus ulkopaikalle.
Tiedustelut
Johanna Willberg, 040 041 0248, johanna.willberg@ettalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Luonnonmaa, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willberg

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.