Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Rivitalo | 3h + kt + s

Valkamanpelto 3, Kauklahti, Espoo

Hinta

265 900 €

Koko

63,5 m²

Vuosi

2017

Kodikas asunto viihtyisällä alueella hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tämän huoneiston osuus tontista on lunastettu, joten tontin vuokravastiketta ei makseta ja tontin hinta sisältyy velattomaan hintaan. Asuntoon tullaan oman piha-alueen kautta. Sisään astuessasi alakerrasta löydät tilavan eteisen, missä on lämmitteinen laattalattia ja peililiukuovikaapisto. Yläkerrassa moderni avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilan. Olohuoneessa on ranskalainen parveke. Yläkerrassa on lisäksi tilava kylpyhuone/saunaosasto ja kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaapisto. Asuntokohtainen kylmä varasto on asunnon pihan yhteydessä. Lisäksi huoneiston käyttöön kuuluu erillisessä rakennuksessa sijaitseva irtaimistovarastokoppi. Tässä 2017 valmistuneessa kaksikerroksisessa pienkerrostalossa on rivitalomainen tunnelma. Suuria remontteja ei tarvitse miettiä pitkään aikaan. Kysy myös mahdollisuudesta ostaa autokatospaikkaosake velattomaan hintaan 5000 euroa. Suosittu pien- ja rivitalonaapurusto muodostaa kylämäisen yhteisön. Kauklahdesta löytyy kaupan lisäksi kylän oma perinteikäs Halmeen leipomo, kalakauppa, tunnelmallinen Café Brunnsdal, Kylätalo Palttina, kuntosali, kampaamoja, apteekki, kukkakauppa, päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, jalkapallohalli, jalkapallokenttä ja paljon muuta. Lasilaakson urheilukentälle voi hölkätä työpäivän jälkeen ja tehdä voimaharjoitteita ulkosalilla. Pyöräilijälle avautuvat mahtavat reitit Kauklahden väylän kautta Kirkkonummen suuntaan. Jos perhe on kaksikielinen tai haluaa panostaa kansainväliseen kasvatukseen, alueelta löytyy mm. arvostettu Kindergarten auf Deutsch, daghem på svenska ja daycare in English. Läheinen bussipysäkki ja juna-asema mahdollistavat hyvät liikkumismahdollisuudet pääkaupunkiseudulla. Arki sujuu helposti. Kohde on vuokrattu. Soita ja sovi oma esittelyaikasi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9572956
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63,5 m²
Kokonaispinta-ala
63,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017

Hinta

Myyntihinta

139 551,21 €

Velkaosuus

126 348,79 €

Velaton hinta

265 900,00 €

Neliöhinta

4 187,40 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

254,00 € / kk

Pääomavastike

1 004,52 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 258,52 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vedenkulutus laskutetaan osakkailta mittarilukemien mukaisesti vuosittain sekä aina kun huoneisto vaihtaa omistajaa. Huoneiston vaihtaessa omistajaa vesimittarin lukema on toimitettava isännöitsijälle tasauslaskutusta varten. Kylmävesimaksu 3,42 e/m3, lämminvesimaksu 8,3690 e/m3. Autopaikkavuokra 20,00 e/kk. Autopaikan hoitovastike 11,40 e/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerta; peilikaapisto, lattia laatta, seinät maali. Lattialämmitys. Yläaula; Kaapisto, lattia laminaatti, seinät maali.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Vesiposti etupihalla.
Kohteen lisätiedot
Ilmalämpöpumpun asentaminen huoneistoon on sallittu yhtiökokouksen 3.6.2019 päätöksen mukaisesti. Ennen asentamista on annettava muutostyöilmoitus taloyhtiölle eikä asennukseen saa ryhtyä ennen kuin taloyhtiö on antanut luvan työlle. Huoneistopihoja koskevista muutostyöohjeista on päätetty yhtiökokouksessa 13.5.2020. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
välitila kaakeli, paikka mikroaaltouunille, uuni, keraaminen liesi, liesituuletin, kiinteät valaisimet.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku (lasiseinä), peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, paikka pesutornille, ilmanvaihtokone, pyykkikaappi, ikkunallinen. Lattialämmitys, kokonaan laatoitettu.
Saunan kuvaus
Lattia laatta, seinät puu, ikkunallinen.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Ranskalainen parveke. Lattia laminaatti, seinät maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot, lattia laminaatti, seinät maali.
Säilytystilojen kuvaus
Jokaisen asuinhuoneiston hallintaan kuuluu huoneiston yhteydessä sijaitseva terassi ja yhtiöjärjestyksen liitekuvassa esitetty huoneistokohtainen piha-alue sekä huoneistopihan yhteydessä sijaitseva lämmityksetön varastokoppi. Lisäksi kunkin asuinhuoneiston käyttöön kuuluu erillisessä rakennuksessa sijaitseva huoneistokohtainen irtaimistovarastokoppi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
KT-Palvelu Oy, Tero Listenmaa, Vallikallionkuja 2 02650 Espoo, p. 0207 551 304, tero.listenmaa@kt-palvelu.fi, www.kt-palvelu.fi
Huolto
Kotikatu Oy / Espoonlahti Isännöinti
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Kattamattomaan autopaikkaan ja autokatospaikkaan kohdistuu yj 17 § lunastusmenettely, jos osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan.
Muuta: Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Kaapeli-tv (DVB-C), laajakaista DNA Welho 10/10, ilmanvaihtojärjestelmä: Huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, LTO. Muut osakkeenomistajien käytössä olevat tilat: Talovarasto, irtaimistovarastot, teknisiä tiloja erillisessä rakennuksessa. Asuntokohtainen kylmä varasto asunnon pihan yhteydessä. Yhteinen leikki- ja oleskelualue sekä väestönsuoja Asunto Oy Espoon Luotsin kanssa tämän tontilla.
Tehdyt remontit
2021 Pihakäytävien asfaltointi
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiö on valmistunut vuonna 2017. Yhtiössä suoritetaan säännöllisesti huoltokirjan mukaisia huoltotoimenpiteitä. Hallituksen laatiman kunnossapitotarveselvityksen mukainen kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana: - ilmanvaihtokanaviston puhdistus ja säätö - palovaroittimien vaihto - palovaroittimien paristojen vaihto keskitetysti, v. 2023
Energialuokka
C (2013), Energiatodistus annettu 25.6.2015 (2013), voimassa 25.6.2025 saakka
Tontin koko
5 639 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Espoon kaupunki. https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu/kaavoitus-kauklahdessa
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
15 819,24 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti II Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
16.6.2064

Asunto Oy Espoon Toppi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Hansakallion koulu (alakoulu): 900 m, Kauklahden koulu: 1,0 km
Palvelut: Lidl, Alko, K-supermarket, Apteekki, Leipomo, R kioski
Päiväkodit: Lasinpuhaltajan päiväkoti: 350 m, Kauklahden päiväkoti: 1,0 km
Liikenneyhteydet
Kauklahden juna-asema: 1,2 km Bussipysäkki (linja 168): 140 m Bussipysäkki (linjat 162, 165, 165N, 166K, 213): 280 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikat yhtiön piha-alueella osakkeina 18 kpl, kattamattomat autopaikat yhtiön piha-alueella osakkeina 5 kpl. Piha-alueella sijaitsevat lisäksi 8 kpl kattamatonta autopaikkaa (paikat AP1, AP8, AP9, AP10, AP11, AP12, AP13, AP14), joista yksi (AP9) on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntaesteisen käyttöön.
Pihan kuvaus
Etelä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kauklahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tamminen Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.