ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | 5h + avok + kph + s + erillinen wc + kuraeteinen + kodinhoitohuone

Omenatarhantie 6, Vieremä, Lohja

Hinta

325 000 €

Koko

134 / 151 m²

Vuosi

1999

Tervetuloa asuntoesittelyyn ihastuttavaan hirsitaloon Lohjan rauhallisella Vieremän alueella! Tämä viehättävä yksitasoinen talo tarjoaa erinomaisen pohjaratkaisun ja on rakennettu vuonna 1999. Tontin koko on tilava 1196 m2, mikä antaa mahdollisuuden nauttia luonnonläheisestä ympäristöstä ja tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja puutarhanhoitoon. Talon lämmitys on hoidettu nykyaikaisella ja energiatehokkaalla maalämmöllä, mikä takaa mukavan sisälämpötilan ja samalla pienentää lämmityskustannuksia. Lisäksi talo hyödyntää aurinkoenergiaa 14 aurinkopaneelin voimin, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja taloudellisen valinnan. Nyt 04/2024 uusittu vanha tiilikate, rännit, liesituulettimen huippuimuri ja muut ilmastoinnin läpiviennit. Sisätilat ovat tilavat ja valoisat, luoden viihtyisän tunnelman asumiseen. Hirsirakenteet tuovat oman viehätyksensä ja luovat luonnonläheisen ilmeen. Täällä voit nauttia avarista oleskelutiloista ja mahdollisuudesta sisustaa koti oman maun mukaisesti. Keittiö on hyvin varusteltu ja toiminnallinen, mikä tekee ruoanlaitosta iloisen kokemuksen. Kodin muut tilat, kuten makuuhuoneet ja kylpyhuone, ovat myös käytännöllisesti sijoiteltuja, ja ne takaavat mukavuutta ja helppoutta arjessa. Talon ympäristö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun, liikuntaan ja vapaa-ajan viettoon. Voit nauttia aamukahvista terassilla kuunnellen lintujen laulua tai järjestää viihtyisiä grilli-iltoja perheen ja ystävien kesken. Lähialueen palvelut, koulut, päiväkodit ja kaupat ovat helposti saavutettavissa, samalla kun voit nauttia luonnonläheisestä ja rauhallisesta asuinympäristöstä. Tule tutustumaan tähän viehättävään hirsitaloon ja löydä oma kotisi Lohjan idyllisestä Vieremän alueesta. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika. Tervetuloa unelmiesi kotiin! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Ann-Marie Nordström KiLAT| 040 770 3800 | ann-marie@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Jag betjänar också på svenska. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 10:15 - 11:00

Tervetuloa!

Esittelijänä Ann-Marie Nordström
p. 0407703800

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9599108
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + avok + kph + s + erillinen wc + kuraeteinen + kodinhoitohuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
134 m²
Muiden tilojen pinta-ala
17 m²
Kokonaispinta-ala
151 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala 134 m2 on rakennuslupapiirustusten mukainen huoneistoala. Kokonaispinta-ala 151 m2 on rakennuslupapiirustusten mukainen kerrosala. Asuinrakennuksen asuintilojen pinta-ala ei ole tiedossa, eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksessa mainittuihin huoneisto- ja kerrosala tietoihin. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi täten myyntiesitteestä ja ilmoitetusta tiedosta poiketa olennaisesti. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
tarkistusmitattu
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

325 000,00 €

Velaton hinta

325 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

454,00 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

197,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

15,00 € / kk

Puhtaanapito

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Keskimäärin 13 000 kWh ollut vakiosähkömäärä vuodessa. Edellisen vuoden kulutustiedot korkeammat rikkoutuneen maalämpöpumpun sähkönohjausyksikön vuoksi. Tämä uusittu ja kulutus tasaantunut. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (197 euroa/kk) perustuu viimeisen 7 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut ja sähköveron. Käytössä ollut pörssisähkö, joten hinta /kWh on vaihdellut merkittävästi. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2023 verotieto. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Lisäksi rasitusten lisääminen tontille saattaa vaikuttaa kiinteistöveron suuruuteen. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kuraeteinen ja eteinen.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, keskuspölynimuri, lämminvesivaraaja (maalämmön yhteydessä), ilmalämpöpumppu, Sector Alarm hälytys-/valvontajärjestelmä, matontamppausteline, pyykinkuivausteline, jätesäiliö, istutukset, pyöräteline, takkagrilli.
Kohteen lisätiedot
Autotallissa vesikiertoinen lämmitys. Autotallissa öljynerotuskaivo. Seuraavat alla listatut dokumentit puuttuvat eikä niitä ole saatavilla: -Loppukatselmuksen pöytäkirja (asuinrakennus ja talousrakennus). Loppukatselmuksen kirjaus kuitenkin löytyy ja se on saatavilla välittäjältä.
Tehdyt remontit
2022: Kaksi ulko-ovea on uusittu, Olohuoneeseen ikkunat uusittu. Makuuhuoneen ikkunat uusittu.

11/2023: Etuovi uusittu.

04/2024: Vanha tiilikate uusittu kokonaan, samoin rännit uusittu, liesituulettimen huippuimuri ja muut ilmastoinnin läpiviennit uusittu. Työlle annettu viiden (5) vuoden takuu.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Ei energiatodistusta, myyjä teettää.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, aurinkolämpö
varaava takka
Hyvä
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Rantasalmen hirsimallisto.
Keittiön kuvaus
Varustus: Jää/viileäkaappi, arkkupakastin, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Keittiössä lattiatasossa rikkaimuri (asunnossa keskuspölynimuri). Seinät: Kaakeli. Työtasot: Laminaatti. Lattia: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Wc-istuin, suihku, lattialämmitys. Seinät: Kaakeli (Pesutilan kantava seinä harkko ja sen päällä laatta). Lattia: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: Peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo. Seinät: Kaakeli. Lattia: Laatta.
Saunan kuvaus
Varustus: Sähkökiuas. Seinät: Puu. Lattia: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Varustus: Pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, silityspöytä/taso. Seinät: Kaakeli. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Seinät: Puu / Tiiliseinä takan kohdalla. Lattia: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1 ja 2 Seinät: Puu. Lattia: Parketti. Makuuhuone 3 ja 4 Seinät: Puu. Lattia: Muovi.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Musta tiili.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-454-12-11
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 196 m²
Lisätietoja tontista
Koska kyseessä on tila muotoinen kiinteistö asemakaava alueella, voi kiinteistön pinta-ala muuttua, jos kunta vaatii tonttimuotoon siirtymistä. Tonttia muodostettaessa pinta-ala ja rakennusoikeus tarkentuu. Tontinmuodostus kuluista vastaa ostaja.
Rakennusoikeuden pinta-ala
299 m²
Tontin nimi
Antonovka
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tilalla sijaitsevien rakennusten kokonaisala on rakennuslupapiirustusten mukaan yhteensä 180,5 m2, joten rakennusoikeutta olisi vielä kaavan mukaan jäljellä arviolta noin 118,5 m2. AO Alueelle voidaan rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisia pientaloja asumistarkoituksiin. I Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)(444-RK196).
Vahvistamispvm: 30.3.1998

AO
Erillispientalojen korttelialue

Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Lohjan kaupunki
kirjaamo@lohja.fi

Asiakaspalvelukeskus
asiakaspalvelukeskus@lohja.fi
040 188 6100
ma-to 8-16, pe 8-15
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli ja samassa autokatos ja tämän päädyssä sähkötekninen tila. Puuvaja samassa rakennuksessa. Talousrakennuksen kerrosala rakennuslupapiirustusten mukaan on 29,5 m2. Pihalla kasvihuone.
autotalli, autokatos
Palvelut
Koulut: Ruotsinkielinen lukio: Virkby gymnasium n. 3,1 km.
Ristin koulu n. 3,4 km.
Lohjan yhteislyseon lukio n. 7,1 km.
Palvelut: K-Market Tietolantie n. 2,4 km.
K-Citymarket Lohja n. 3,6 km.
S-market Lohja n. 7,2 km.
Päiväkodit: Vieremän päiväkoti n. 600 m.
Päiväkoti Touhula Vappula n. 2,6 km.
Virkkalan päiväkoti n. 2,9 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 240 m.
Pihan kuvaus
Normaali omakotitalon piha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Vieremä, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nordström Ann-Marie

KiLAT | Asuntomyyjä

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.