JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu
JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

Rivitalo | 4h, k, kph, sauna, piha

Alkutie 32, Länsi-Pakila, Helsinki

Hinta

365 000 €

Koko

104,5 m²

Vuosi

1969

Länsi-Pakilassa mainiolla sijainnilla oleva yksikerroksinen rivitalo-asunto. Avara ja valoisa olohuone jonka yhteydessä myös keittiön ruokailutila. Olohuoneesta käynti terassille ja aidatulle reilun kokoiselle piha-alueelle. Avotakka olohuoneessa on mukava tunnelman luoja viileisiin iltoihin. Huoneiston keittiö, kylpyhuone ja sauna on uusittu v. 2015 ja ovat vielä mainiossa kunnossa. Huoneistossa kolme makuuhuonetta, joissa kahdessa löytyy vaatekaapit, säilytystilaa löytyy toki vielä lisää kahdesta vaatehuoneesta sekä kellarissa olevasta isosta varastokomerosta. Taloyhtiö on kaukolämmössä joten lämmityksen osalta ei tarvitse huolestua vaihtelevista sähköhinnoista. Kunnostuksia yhtiössä on tehty säännöllisesti ja myös ne käyttövesiputket on uusittu ja viemärit kunnostettu. Alueella lähietäisyydellä runsaat palvelut kauppojen osalta ja ulkoilun ystäville erinomaiset vaihtoehdot keskuspuiston, Pirkkolan ja Paloheinän liikuntapaikkojen puolesta kesät ja talvet. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelysi. Myynti ja lisätiedot: Jan Vanhanen p. 044 4440423 jan.vanhanen@jya.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9840541
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, sauna, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104,5 m²
Kokonaispinta-ala
104,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

365 000,00 €

Velaton hinta

365 000,00 €

385 000,00 €

Neliöhinta

3 492,82 €/m²

Vastike

Hoitovastike

616,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

616,55 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu v. 2015. Integroidut kylmälaitteet ja astianpesukone sekä kalusteisiin asennettu uuni, keraaminen liesitaso ja mikroaaltouuni. Liesituuletin. Lattiamateriaalina vinyyli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa sade- ja käsisuihku, suihkuseinä, peili, käsienpesuallas, allaskaappi. Kylpyhuone uusittu v. 2015.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc, käsienpesuallas, peili, ja allaskaappi.
Saunan kuvaus
Osin lasiseinäinen sauna, jossa Harvian sähkökiuas, sauna uusittu v. 2015.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone isoilla ikkunoilla. Olohuoneesta käynti terassille ja piha-alueelle. Avotakka. Lattian materiaalina parketti, seinät maalattu, katossa maalattu puupaneeli.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa lattia parkettia/vinyyli, seinät maalattu/tapetoitu, katot maalattu. Kahdessa makuuhuoneessa vaatekaapit.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Ville Mäenpää, osakas isännöitsijä
Huolto
A1-Kiinteistöpalvelut/pph-talohuolto Oy
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Yhtiössä tehty pitkäaikaista seurantaa rakennuksen alapohjan eristeessä olevasta kosteudesta.
Tehdyt remontit
2006 Vesikaton bitumikermivesieristeen uusiminen. 2007 Huoneistojen ulko-ovet uusittu, lukkojen sarjoitus vaihdettu Ikkunoiden vesipeltien huoltomaalaus, antenniverkon kunnostus
2008 Salaojakuvaus, tulopihan istutukset, tiiliverhouksen saumat, sokkelin maalaus
2009 Salaojat kuvattiin, huuhdottiin ja osittain korjattiin, salaojakaivoihin uusittiin padotusventtiilit, WD-Kuivaus suoritti alapohjan maakosteuden tarkistusmittaukset. 2010 Viemärit kuvattiin ja todettiin korjaustarve lähivuosina, asuntoihin asennettiin raitisilmaventtiilit, tutkittu alaohjauspuiden kunto as C-D, peruskunnostettu as D sauna ja pesuhuone yhtiön lukuun, korjattu as C keittiön kosteusvaurio, korjattu lämmitysputkivuoto as J:ssä. 2011 Saatettu loppuun as D saunan, pesuhuoneen ja vaatehuoneen peruskorjaukset sekä tiivistetty epätiiviyskohdat, uusittu putkuvuodon johdosta lämmitysputket autotalleissa sekä as J vaatehuoneessa, korjattu as J parketti, uusittu salaojat as A-D välillä pihanpuolella. 2012 As E kattovuodon korjaus(villat ja sisäkatto), tukittu epätiiviyskohdat as D-E, selvitetty käyttövesiputkiston kunto/ Vuototekniikka, uusittu as A-B ja C-D autolämmitystolpat asuntokohtaiselle ajastinnäytöllä. 2013 Uusittu tulopihan ikkunapellit ja seinälaudoitus. kuivattu ja korjattu as J putkivaurio sekä pinnoitettu keittiön viemäri, Poxitech aloittanut yhtiön käyttövesiputkiston saneerauksen. Saneeraus suoritettiin as I ja J osalta. 2014 Suoritettiin loppuun käyttövesiputkiston saneeraus as A-H sekä kellarissa. 2015 Puhdistettiin ryömintätilat ja asennettiin tuuletusputket, uusittiin viemäriputket as.G-H, uusittiin vesieristeet as A kylpytiloissa. 2016 Uusittiin as B tulopihan puoleiset ikkunat, as E putkivuoto, aloitettiin as E ja F korjaustyöt purkamalla as E kokonaan ja as F vaatehuone vaurioituneelta osin. 2017 Aloitettiin viemärisaneeraus, urakka keskeytettiin huonon työn laadun takia, urakoitsija haasto taloyhtiön käräjäoikeuteen, joka päätti yksipuolisella tuomiolla ja päätöksellä (2019) urakoitsijan konkurssipesän korvausvelvolliseksi As Oy Alkutie 32:lle, korjautettiin toisella urakoitsijalla pahimpia virheitä 2018. Korjautettiin sukitusvirheitä, sukitettin viemärin tuuletusputket, tehtiin piha-alueiden huoltosopimus, kaadettiin vahingoittuneet puut tontilla. 2019 Saatettiin viemäreidenja tuuletusputkien sukitus loppuun, korjattiin tv-antenni, korjattiin as C vähäinen vesivahinko. 2020 Uusittiin as A kaikki ikkunat, uusittiin etupihan asfaltointia Saarnaajatie-as G. 2022 Paikattiin ja maalattiin sokkeli talon päädyistä ja etupihalta, As G-I uusittiin harmaantuneita ikkunoita. Tarkastettiin ja huollettiin katon bitumikermieriste, korjattiin savupiipun tiilimuurauksen vialliset saumat. 2023 Korjattu as A vesivahinko, pieni määrä vettä oli päässyt tiiliseinän pellityksestä valumaan Alkutien puoleisen makuuhuoneen seinää pitkin, korjattiin autotallin päädyn penkere.
Tulevat remontit
2024 Harkitaan otsalautojen maalaamista tai uusimista talkoilla, selvitetään takapihan puoleisten ovien uusiminen, as G kattoikkunan korjaus, antennijohdon uusinta ABC asunnot, uusitaan ikkunoita jos budjetti sallii. 2025 Uusitaan harmaantuneita ikkunoita. 2028 lämmönjakokeskuksen automatiikka. 2024-2028 Korjaussuunnitelman mukaisia vuosihuoltoja ja kunnostuksia.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
5 130 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Alkutie 32

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Useita lähi-alueilla.
Palvelut: Länsi-Pakilan kaupat, Kauppakeskus Kaari, Maunulan kaupat, Terveysasema.
Päiväkodit: Useita lähi-alueilla.
Liikenneyhteydet
Erinomaiset yhteydet linja-autoilla, Raide-jokeri, omalla autolla Kehä I ja Tuusulan väylä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiössä 9 kpl pihapaikkoja.
Taloyhtiöllä 9 kpl pihapaikkoja, 4 kpl autotalleja jotka omistetaan omilla osakkeilla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pakila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vanhanen Jan

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Konttorinjohtaja, kaupanvahvistaja

JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.