Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy
Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Paritalo | 4-5h, k, rt, et, aula, s, ph, khh, 2xwc, varastot, ak

Viholaisentie 9 B, Nikinmäki, Vantaa

Hinta

379 000 €

Koko

141 / 159 m²

Vuosi

1998

Pieteetillä pidetty ja huollettu paritalokoti metsäiseen puistoon rajoittuvalla tontilla. Juuri remontoitu pesuhuone tyylikkäin laatoituksin! 1636 m2:n tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella puoliksi naapuriasunnon kanssa, joten tälle kauniille kodille jää n. 818 m2 omaa, suojaisaa piha-aluetta. Kiinteistömuotoinen paritalokoti, joten molemmat asunnot maksavat omat kustannuksensa, asuminen on hyvin omakotitalomaista. Tässä kodissa mitkään tilat eivät ole pieniä soppeja. Jo avaraan sisääntuloeteiseen astuttua kaiken tämän huomaa. Todella tilava keittiö runsaine kaapistoineen. Keittiö on remontoitu 2012 ja täyttää kyllä vaativammankin kokkaajan tilantarpeen. Iso ruokailutila yhdistyy avaraan olohuoneeseen. Olohuoneen korotettu sisäkatto tuo lisää tilan ja varuuden tuntua. Kodin sauna ja v. 2024 remontoitu pesuhuone ovat alakerrassa, kuten myös tilava kodinhoitohuone, josta on suoraan käynti kodin toiselle terassille. Tällä terassilla onkin rauhallista saunan jälkeen luonnosta nauttia, koska tontti rajoittuu tältä puolelta metsäiseen puistoon. Makuuhuoneita on 4 kpl ( tällä perheellä on alakerran makuuhuoneesta tehty tilava pukeutumishuone ). Yläkerrassa on makuuhuoneiden lisäksi tilava aulatila, josta on hulppeat näkymät alakertaan. Yläkertaan on asennettu 2 ilmalämpöpumppua. Pesuhuone remontoitu v. 2024, talon julkisivun puuosien huoltomaalaukset, keittiö remontoitu, asennettu uusi kiertoilmatakka, olohuoneeseen asennettu laadukas Trinity-parkettilattia, asennettu 2 ilmalämpöpumppua, viemärit tarkistettu ja pesty ( tarkka selvitys tehdyistä remonteista kohdetiedoissa ) Oleskelupiha on viihtyisä kauniine kasveineen, pengerryksineen ja istutuksineen. 36 m3:n uima-allas tuo lisää luksusta kesäpäiviin. Säilytystilaa on tässä kodissa hyvin: runsaasti kaapistoja, 2 sisävarastoa. Sisääntulopihan yhteydessä on autokatos, eristetty varasto ja avoin varastotila ja lisäksi takapihan puolella on puuvaja. Asuinalue on rauhallinen pientalovaltainen, luonnonläheinen asuinalue. Jokivarren koulu, K-Supermarket n. 1,3 km ja hyvät bussiyhteydet. Lähdetään yhdessä tutustustumaan tarkemmin paikan päälle tähän kauniiseen, lämminhenkiseen ja hyvin pidettyyn ja huollettuun kotiin. Kohdetta myy: KIINTEISTÖNVÄLITYS TUIJA JANTUNEN OY LKV, TEHOKAS ALAN AMMATTILAINEN VUOSIEN KOKEMUKSELLA! tuija.jantunen@tjlkv.fi 040 590 1556 ja jouko.jantunen@tjlkv.fi 040 487 0549

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 6.5. 15:00 - 15:30
Esittelijänä Jouko Jantunen
p. 040-487 0549

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
9946244
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, k, rt, et, aula, s, ph, khh, 2xwc, varastot, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
141 m²
Kokonaispinta-ala
159 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asunnon huoneistoala on 141 m2 ja kerrosala on 159 m2. Lisäksi kiinteistöllä on eristetty varasto, autokatos, puuvaja. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne on tarkistettu Vantaan kaupungin rakennusvalvonnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1998
Käyttöönottovuosi
1998
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

379 000,00 €

Velaton hinta

379 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Jätehuolto tyhjennyskertojen ja jäteastin koon mukaan. Vesi noin 16 euroa/hlö/kk. Kiinteistövero 598,96 euroa/vuodessa. Sähkön kokonaiskulutus sisältäen myös lämmityksen on ollut tällä perheellä noin 20 000 kwh/vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
2 ilmalämpöpumppua yläkerrassa, sälekaihtimet, keittiön ja kodinhoitohuoneen verhot, keittiön valaisimet, ulkona oleva pyykinkuivatusteline, uima-allas, keskuspölynimuri, hälytysjärjestelmä ( tehtävä oma sopimus, Sector Alarm )
Kauppaan ei kuulu: Pyykinhuoltokoneet
Tehdyt remontit
2024 pesuhuone remontoitu ja saunan lattia uusittu myös samalla, keittiön induktioliesi uusittu ,sekä liesituulettimen suodattimet uusittu. Nuohous 1.12.2023. 2021 kiuas uusittu. 2021 viemäreiden tarkistus ja pesu. 2020 kaikki ulkolaudoitukset maalattu, autokatos maalattu ja varasto remontoitu ja eristetty, puuliiteri maalattu, uima-altaan pumppu uusittu, keittiön kiertoilmauuni uusittu, 2 ilmalämpöpumppua asennettu yläkertaan, lisäilmanvaihto asennettu ( 3 yksikköä
). 2019 alakerran makuuhuone muutettu pukeutumishuoneeksi, sisäseinien maalaukset, entinen takka purettu ja asennettu Nordpeis Monaco ( kiertoilmatakka ), olohuoneen lattiapinnoite uusittu, Trinity-laadukas parketti. 2017 ilmanvaihtohormit puhdistettu. 2012 keittiö ja eteinen remontoitu katosta lattiaan, myös kaikki kodinkoneet uusittu tuolloin, keittiön ja eteisen sähkövedot uusittu. 2002 uusittu kodinhoitohuoneen lattialaatoitus ja pesuhuoneen lattialaatoitus.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • E-luku 180, voimassa 15.12.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
kiertoilmatakka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Tyylikäs, lämminhenkinen keittiö, jossa on todella runsaasti kaapisto- ja työtasotilaa vaativammallekin kokkaajalle. Keittiö on remontoitu 2012. Varustus: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi (2024), kiertoilmauunni, astianpesukone, mikroaaltouuni, Lapetekin rosteri/lasi liesituuletin, työtasot massiivitammea. Lattia on laatoitettu, lattialämmitys. Kaapistojen välitila kaunista mosaiikkilaattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone on remontoitu kokonaan 04/2024. Pesuhuoneessa on ikkuna ja 2 suihkua.
WC-tilojen kuvaus
Kodin molemmissa kerroksissa on erillinen wc.
Saunan kuvaus
Saunassa on ikkuna ja kiuas uusittu 2021. Saunan lattia uusittu 04/2024 pesuhuoneremontin yhteydessä.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Hyvin varusteltu, tilava kodinhoitohuone, josta on suoraan käynti takapihan terassille metsäisin puistonäkymin. Varustus: runsaasti kaapistoja, tasotilaa, pesuallas, pyykinpesukoneliitäntä, pyykkikaappi, silityskaappi.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laadukasta parkettia, asennettu 2019 ( Trinity-parketti ). Eteisen ja keittiön lattia on laattaa, kuin myös pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattia. Yläkerran huonetilojen lattiapinnoite on laminaattia. Sisäseinät ovat maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Runsaasti kaapistoja, 2 sisävarastoa, puuliiteri, eristetty ulkovarasto, jonka vieressä on lisäksi avoin säilytystila, autokatos
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-401-6-837
Tontin pinta-ala
1 636 m²
Lisätietoja tontista
Kiinteistön pinta-ala on 1636 m2, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella n. puoliksi ( eli kaupan kohteen pinta-ala on n. 818 m2.
Tehokkuusluku
0.2
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Kiinteistöllä on autokatos, eristetty varasto, avoin varastotila, puuvaja ja uimallas
Palvelut
Koulut: Jokivarren koulu, Nikinmäen opetuspiste n. 1,3 km
Palvelut: K-Supermarket Nikinmäki n. 1,3 km
Päiväkodit: Nikinmäen päiväkoti n. 1,3 km
Liikenneyhteydet
Bussi. Korson juna-asema n. 4,4 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Nikinmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jantunen Tuija

Yrittäjä, LKV

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.