Omakotitalo | 3mh + tupa + ph + s + iso halli jossa kaksi osastoa

Karjalantie 385, Yli-Ii, Oulu

Hinta

47 000 €

Koko

115 m²

Vuosi

1960

1960 valmistunut maatilan asuinrakennus joka laajennuksella uudistui vuonna 1979 kosteiden tilojen uudella rakennusosalla. Tämän jälkeen vuonna 2013 uudistuivat pesuhuone ja sauna tilat pinnoiltaan vesieristyksin. Kaksi tulisijaa ovat talon sieluina hieno poistoilmastus luontoäidin toteuttamana. Tuloilman vedottomasti toteutus on vielä tekemättä, kuten kaikissa aikakauden taloissa. Muunkin kunnostuohjeen saat tältä korjausrakennusohjaaja välittäjältä. Varmistetaan hyvä sisäilma ja rakenteen turva. Käyttövesi on ilmaista. Tärkeä rakenteen turva on kellari talon alla. Se kertoo tässä hienosti alapohjan kosteuspaineen, ja hyvä tilanne antaa tärkeän turvan tälle rakenteelle Pihapiiriistä löytyy iso ja korkea Hallirakennus harrastetila monenlaisten mahdollisuuksien tiloiksi, ja löytyypä hirsinen puuaittakin hallin vierestä. Koetetaan yhdessä PVO:n ja ELY;n sekä Kaupungin avulla rakentaa lappoputkella iijoen virtaama takaisin Levälampeen ja alapuolelle yhteys Ijokeen, ja kehitetään näin maisemaa ja saadaan takaisin kalaisa Iijoki myös tähän historiallisen maisemaan. Tervetuloa tutustumaan. Ota siis yhteyttä ja saat lisää kuvia ja tietoja. Samalla on helppo sopia teille sopiva aika esittelylle

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
f43796
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh + tupa + ph + s + iso halli jossa kaksi osastoa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Muiden tilojen pinta-ala
150 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatieto varmistuu hieman myöhemmin
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1960

Hinta

Myyntihinta

47 000,00 €

48 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Tehdyt remontit: 2013 Pesuhuone ja sauna tilat uudistettu vesieristyksin. Pientä remppaa vaatii varsinkin saunan välinen seinänpätkä. Hieman vaatimaton toeutus seinien jäykistämisen osalta siis aiheuttaa tuonkin seinänpätkän kunnostustustarpeen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Vanhalla osalla alapohjarakenne on yläpuolelta eristetty betonilaatta bitumisivelyin. Tuonne on -90 luvulla vaihdettu uusi puru eriste-ja eteisen tuulikaappiin myös uudet lattia laudat. Alapohjan höyrynsulkuna on pahvi. Ulkosoinissä vanhalla osalla on puruseinän höyrynsulkuna tervapahvi. Samoin mainiota on huokoinen puukuitulevy puruseinän vaakalaudoituksen takana- ulkoseinän sisäpuolella, joka vähentää osaltaa myös ilman virtausta läpi rakenteen, ja suojelee näin puruseinää liialta pakkasen valumiselta rakenteeseen. Tämä remontti, jossa puukuitulevyn (halteksi) huonetilan puolella on lastulevy, jonka alle on lisätty höyrysuluksi muovi, ei liene -60 lukuista rakennetta, vaan ehkä -79 uudenpuolen toteutuksen yhteydessä tämä ulkoseinän sisäpuolinen uudistaminen. Näin siis puruseinää ei ole pilattu liialla sisäpuolisella eristämisellä. Päinvastoin ilmanvirtausta läpi rakenteen on saatu vähenemään, ja se suojelee myös purueristettä pakkasaen vyörymiseltä rakenteen sisään, ja on myös puhtaan sisäilman turva.Yläpohjan tärkeä ominaisuus on iso tuuletustila erityksen yläpuolella, eli korkea kattokolmio Vesikatteena profiilipelti.

Uudella puolella jossa makkari ja kosteat tilat, alapohjan rakenteena on alapuolelta eristetty laatta-ja huonetilan osalta myös yläpuolinen eristys. Ulkoseinissä on villa eriste, ja höyrysulkuna muovi. Vesikatteena on huopa, vielä hyväkuntoinen. Piiput uusi ja vanha on kunnostetut ja vanhalta puolelta puuttuu vielä piipunhattupelti
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Ei ole laadittu lainmukaista todistusta,Ostaja voi vaatia myyjää lainmukaan jälkeenpäin laatimaan todistus.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Sähkölämmitys, Puulämmitys
Vesijohto
  • Vesiosuuskunta
Viemäri
oma viemäri kaksi sakokaivoa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Leivinuuni. Puuhellalle olemassa hormi valmiina
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, Pesukoneliitäntä, Lattialämmitys

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-422-10-6
Tontin pinta-ala
47 982 m²
Lisätietoja tontista
Tila kostuu kolmesta palstasta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Yli-Ii, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vesa Hintsala

LKV KORJAUSRAKENNUS OHJAAJA Julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistö Aitta Lkv

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.