Omakotitontti

Kyttäläntie, Rohola, Pälkäne

Hinta

13 500 €

Koko

1 200

Pälkäneen Roholan uusi asuinalue alkaa rakentua kesällä 2018, ykkösvaiheen tontit tulivat myyntiin 2.5.2018. Rakentamaan pääsee heti. Kunnallistekniikka on ykkösvaiheen osalta valmis syyskuussa 2019. Roholaan muodostuu mukava ja turvallinen alue lähelle kunnan palveluita. Asuinkorttelit sijoittuvat kehiin, joiden keskelle muodostuu virkistysalueita. Rakentaminen on yksi-/kaksikerroksista. Rinteisillä alueilla on sallittu myös osittaisen kellarikerroksen rakentaminen. Roholassa saa rakentaa mieleisensä talon. Yhtenäisen rakennustavan muodostamiseksi määrätään useimmiten vain harjan suunta. Useilla tonteilla on osoitettu kadun varteen auton säilytyspaikan rakennusala. Rakennusalalle saa sijoittaa myös varasto-, kasvihuone-, sauna-, veranta- tai vastaavaa tilaa. Kaavaan on merkitty myös useita viheralueita, suunnittelun perusteena on saada Roholasta viihtyisä ja luonnonmukainen asuinalue. Ympäröivät vesistöt määrittävät alueen yleisilmettä. Lisätietoja alueesta löytyy nettisivuilta www.kotiroholasta.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
g84648
Sijainti
Kohteen selite
Omakotitontteja uudella, vihreällä asuinalueella
Lisätietoja pinta-alasta
Tonttien pinta-alat vaihtelevat välillä 1 133 - 1 381 m2. Omakotitonttien lisäksi tarjolla on kytkettyjen pientalojen tontteja.

On mahdollista yhdistää kaksi normaalikokoista tonttia isommaksi.
Vapautuminen
Vapaat tontit päivitetään säännöllisesti sivulle www.kotiroholasta.fi
Myyntihinta
  • 13 500 €
Lisätiedot maksuista
Tonttien lähtöhinnat ovat 20 euroa/m2.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Tontin pinta-ala
1 200
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
227
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tonttien rakennusoikeus on 227-283 m2
Kaavoitustiedot
Alueella on asemakaava
Palvelut
Pälkäneen kunnan keskustaan on Roholan alueelta matkaa alle kilometri. Siellä sijaitsevat päiväkoti, ala- ja yläkoulu, lukio, terveysasema ja kirjasto sekä tärkeimmät kaupat.

Virkistysalueet ovat vielä lähempänä: Roholan alue sijaitsee joen varressa ja sen keskellä on kaunis metsäalue lampineen. Koko kaava-alueesta on lähivirkistysalueita lähes puolet.

Pälkäneen liikuntamahdollisuudet ovat hyvät. Alle 1 km:n etäisyydeltä Roholasta löytyy mm. upouusi liikuntahalli, uimaranta, frisbeegolf-rata ja venevalkama.
Liikenneyhteydet
Roholan alue sijaitsee lähellä vt12-tietä. Tampereelle on noin puolen tunnin ajomatka. Bussit kulkevat reilun kilometrin päästä keskustan linja-autoasemalta.
Ajo-ohjeet
Rohola sijaitsee Tampere-Lahti-tien läheisyydessä
Näkymät
Tontit sijoittuvat Kostianvirran läheisyyteen. Kaava-alueesta on lähivirkistysalueita 41%. Lähivirkistysalueille on osoitettu ohjeellisena jalankululle ja polkupyöräilylle osoitettuja reittejä siten, että kortteleiden lävitse muodostuu oma ulkoilureitistö. Nykyisille metsäalueille on annettu kaavamääräys alueiden säilyttämisestä puustoisena.

Kehäteiden muodostamien asuinkortteleiden keskelle muodostuvat korttelipuistot, joihin voi rakentua esimerkiksi asukkaiden
yhteiskäyttöön tarkoitettuja harrastetiloja ja kasvihuoneita, korttelin huoltoa palvelevia tiloja tai jätteiden keräystä, kierrätystä ja kompostointia palvelevia tiloja. Kehäteiden ulkopuolelle muodostuu lähivirkistysalueita. Lähivirkistysalueille on osoitettu ohjeellisena leikki- ja oleskelualueeksi varattuja alueen osia, urheiluun ja virkistykseen varattuja alueen osia sekä ohjeellinen puutarhaviljelyyn varattu alue.

Pälkäneen kunta

local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

placeKeskustie 1,
36600 PÄLKÄNE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.