Vapaa-ajan tontti

Mesiangervontie, Leskelä, Siikalatva

Hinta

1 338 €

Koko

1 338

Piippolan Vaarin Village sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa Suomen keskipisteessä. Vierestä kulkee Nelostie, ja matkaa kylästä Ouluun, Kajaaniin, Iisalmeen ja Raaheen on noin 100 km. Pulkkilan ja Piippolan palvelut ovat alle 10 min ajomatkan päässä. Tonttien vierestä virtaava Lamujoki soveltuu erinomaisesti myös virvelikalastukseen. Alueella on valmis huippuluokan infra, tiet, vesijohto, sähkö, viemäri ja jopa valokuitu. Tonttien koot ovat 598 m2 – 1338 m2. Hinta on 1€/m2 ja tontit ovat myös vuokrattavissa. Rakennusoikeutta on 80 – 100 m2/tontti. Rakentamaan pääsee pian, sillä kunta käsittelee rakennusluvat ripeästi. Alueella on varattu 4000 m2 palstaviljelylle. Alueen yritysten kanssa voidaan sopia mm. talonmiespalveluiden ja älykkään liikenteen palveluiden järjestämisestä vastaamaan asiakkaiden tarpeita (tavarakuljetukset, henkilökuljetukset jne). Puutarhakylään on järjestettävissä talvikunnossapito, mikäli alueella asuu vakituisia asukkaita. Matkaa Pulkkilan palveluihin (ABC, Sale, K-market, kukkakauppa, ravintola, terveyskeskus, kirjasto) on noin 11 km eli 10 minuutin automatka. Piippolaan matkaa on noin 10 km ja sieltä löytyvät mm. K-market, Sale ja Shell. Siikalatvalla on myös hyvät harrastusmahdollisuudet vapaa-ajalle, metsästystä, kalastusta, ratsastusta, retkeilyä jne. Lisää vapaa-ajan vieton vaihtoehdoista täältä http://www.visitsiikalatva.fi/harrasta. Piippolan Vaarin Villagen (ent. Leskelän puutarhakylä) pohjakartan näet täältä: http://paikkatieto.airix.fi/paikkatieto/siikalatva/leskela/tontit.py?kartta=tontit Lisätietoja: https://www.siikalatva.fi/fi/piippolan-vaarin-village

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
m64366
Sijainti
Kohteen selite
Piippolan Vaarin Village
Lisätietoja pinta-alasta
Alueella on useita tontteja, joiden pinta-alat ovat 598 m2 – 1338 m2.
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 1 338 €
Lisätiedot maksuista
Tonttien hinnat ovat 1 €/m2. Tonttien koot: 598 m2 – 1338 m2.
Tontin pinta-ala
1 338
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
100
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tonttien koot 598 m2 – 1338 m2, rakennusoikeudet 80 - 100 m2.
Palvelut
Matkaa Pulkkilan palveluihin (ABC, Sale, K-market, kukkakauppa, ravintola, terveyskeskus, kirjasto) on noin 11 km eli 10 minuutin automatka. Piippolaan matkaa on noin 10 km ja sieltä löytyvät mm. K-market, Sale ja Shell.
Liikenneyhteydet
Julkinen liikenne 1,5 km.
Ajo-ohjeet
Piippolan Vaarin Village sijaitsee Suomen Keskipisteessä Leskelässä. Navigaattorilla paikka löytyy osoitteella Ylipääntie 65, Siikalatva.

Hannu Komu, tekninen johtaja, Siikalatvan kunta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.