Karkkilan kaupunki

Omakotitontti

Karkinkatu 14, Haapala, Karkkila

Hinta

10 590,75 €

Koko

1 046

Tasamaan tontti pellon kupeessa. Haapalassa on oma päiväkoti (Haapalan päiväkoti), lähimpään alakouluun ja esikouluun (Haukkamäen koulu) on matkaa 2,5 km. Karkkilan kaupungin omakotitalontit ovat tarjousmyynnissä 10.12.2020 - 31.12.2021, jolloin omakotitalotontin perushintaan annetaan 25 % alennus. Kyseisen tontin tarjoushinta on Etäisyydet yhteiskouluun, lukioon, kirjastoon ja kaupungintalolle on n. 3 km. Karkkilan palveluihin, keskustaan, torille, linja-autoasemalle ja Nyhkälän alakouluun on matkaa noin 3,2 kilometriä. Terveysasemalle ja neuvolaan on matkaa 4 km. Karkkilan asuinalueiden, kylien ja keskustan väliä liikennöi arkisin Karkkilan kaupungin asiointiliikenne Höökikyyti. Höökikyydin aikataulu ja reitit löytyvät karkkila.fi – Palvelut – Joukkoliikenne. Karkkila tunnetaan kulttuurihistoriallisesta 200-vuotisesta Högforsin ruukkialueesta ja koskistaan. Myllykoski, joka kuohuu 3 metrisenä vapaana putouksena sijaitsee 2,5 km päässä Haapalasta. Myllykoskelta avautuvat kävely- ja pyöräilyreitit länteen Karkkilan kosken, Kivistön kosken, Pyhäjärven ja Katlakosken suuntiin sekä itään Pitkälänkosken, Massakosken ja Maijalankosken suuntiin. Karkkilan luonto tarjoaa lähes sata lampea ja järveä sekä useita harjumuodostelmia retkeilijän löydettäväksi. Karkkilan harrastustoiminta on vireää ja monipuolista. Yhdistystoimintaa on tarjolla liikunnan, kulttuurin sekä muun aktiivitoiminnan harrastajille. Karkkila tunnetaan liikunnan saralla mm. kori- ja lentopallosta, moottoriurheilusta, jalkapallosta ja painista. Kulttuurin puolella Karkkila tunnetaan mm. 110-vuotisesta teatteritoiminnasta, harmonikan ja ukulelensoittajista sekä useista musiikkitapahtumista, konserteista ja festivaaleista, joita Karkkilassa järjestetään ympäri vuoden. Harrastustoimintaa tarjoavat lisäksi Tanssiopisto Vinha, Karkkilan Musiikkikoulu, Karkkilan Kuvataidekoulu ja Karkkilan Työväenopisto. Lisätietoja karkkila.fi - Kulttuuri ja vapaa-aika.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
m98423
Sijainti
Kohteen selite
Omakotitontti Karkinkatu 14, Karkkilan kaupungin omakotitalontontit tarjousmyynnissä - 25 %, 10.12.2020 - 31.12.2021
Lisätietoja pinta-alasta
Tontti sijaitsee määräalalla ja tullaan lohkomaan omaksi tontiksi kaupan tai vuokraamisen yhteydessä.
Vapautuminen
Heti vapaana.
Myyntihinta
  • 10 590,75 €
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Tontin rajalle
Tontin pinta-ala
1 046
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
167
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Omakotitalon lisäksi tontille voi rakentaa 55 neliön varaston /autotallin. Tontin rakennusohjeiden asemakaavamääräykset löytyvät karkkila.fi - Kartat - Paikkatietopalvelin. Rakentamisohjeet löytyvät Karkkilan kaupungin rakennusvalvonnasta vastaava rakennustarkastaja, p. 050 405 2816.
Kaavoitustiedot
Tontti sijaitsee Haapalan asemakaava-alueella. Kaupunginosa 8.
Palvelut
Päiväkoti
Liikenneyhteydet
Paikallisliikennettä Lemmointietä pitkin arkipäivinä aamuisin ja iltapäivisin. Kaupungin asiointiliikenne Höökikyyti ajaa ma-pe oman reittiaikataulun mukaan Haapalan ja Karkkilan keskustan välillä aamuisin ja iltapäivisin.
Ajo-ohjeet
Karkkilan keskustan suunnasta tultaessa Pusulantietä n. 1,5 km käännytään vasemmalle Lemmointielle, Karkinkadun risteys peltoaukean loppupäässä oikealla.
Näkymät
Eteläsuunnassa sijaitsee Karkinkadun rivitaloalue ja päiväkoti, n. 100 rivitalohuoneistoa. Lännessä peltoa ja rakennettu pientaloalue. Pohjoisessa ja idässä rakennettuja pientaloalueita ja liikenneväylä Karkkilan keskustaan sekä pieniä metsikköjä.
Pihan kuvaus
Tontilla tällä hetkellä tontilla lehtipuita.

Tapio Jokela

Karkkilan kaupunki

Karkkilan kaupunki
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Karkkilan kaupunki

placePL 50,
03601 KARKKILA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.