Vapaa-ajan tontti

Pirskantie, Vuolijoki, Kajaani

Hinta

60 000 €

Koko

5 390

Oulujärven rannalla, 140 km Oulusta ja 60 km Kajaanista myynnissä rantatontti. Tontilla on tällä hetkellä vanha rantasauna noin 10m rannasta. Rakennusoikeutta tontilla on 100+50m2. Tie tulee perille saakka, lähin muuntaja sijaitsee tällä hetkellä noin kilometrin päässä, mutta sähköyhtiön toimesta verkkoa parannetaan ja uusi lähin muuntaja tulee olemaan parin sadan metrin päässä tontista. Viemäriä tai vesijohtoa ei ole. Pesuvetenä käytetty järvivettä, juomavesi otettu läheisestä lähteestä (kts. kuvat). Ranta on pääosin kivikkoista, mutta puhdistettu uimarannaksi alue. Ranta on ihanaa, pehmeää hiekkaa. Ranta syvenee hitaasti, joten ihanteellinen lasten kanssa! Tontti on rauhallisessa paikassa. Lähellä on toistaiseksi tyhjillään oleva maatalo ja samassa lahdenpoukamassa on ainoastaan yksi kesämökki. Vilkaisethan esittelyvideon, niin näet alueen paremmin. HUOM! Mikäli olet kiinnostunut isommasta tontista, tähän tonttiin on mahdollista lohkoa lisäneliöitä ympäröivästä tilasta. Lisätietoja puhelimitse iltaisin ja viikonloppuisin: Kari 040 840 0933 Paula 050 4241401

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
p63369
Sijainti
Kohteen selite
Rantatontti Oulujärven kalavesien äärellä
Lisätietoja pinta-alasta
0,5390 ha
Vapautuminen
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

60 000,00 €

Kiinteistötunnus
205-416-0024-0043
Tontin pinta-ala
5 390 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Lisätietoja tontista
Tontilla tällä hetkellä huonokuntoinen saunarakennus (ollut kyllä tähän saakka käytössä).
Näkymät
Upeat järvimaisemat aukeavat suoraan saunarakennuksen ovelta.
Pihan kuvaus
Piha on heinikkoa, kiviä sekä lehtipuuta. Ranta uimapaikan osalta hiekkaa, muuten ihan rannassa kiviä, joiden jälkeen syvemmälle mentäessä alkaa hiekkapohja. Kivistä on rakennettu "aallonmurtaja" suojaamaan uimarantaa.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Paula / Kari

Yksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.