Vapaa-ajan tontti

Simontaipaleentie, Simojärvi, Ranua

Hinta

20 000 €

Koko

6 910

Mökkitontti erämaisen Simojärven eteläosassa Hietavaara, Koirajärvi, Hietajärvi alueella. Tontille on tehty tie perille ja tontille kuuluu vesiliittymä. Lisäksi tontin rajalla on valmius sähköliittymälle. Tontilla on uimaranta- ja venevalkamaoikeus Simojärveen, Koirajärveen ja Hietajärveen. Tontin läheisyydessä sijaitsee pienvenesatama Simojärven rannalla. Tontti on omarantainen. ( Hietajärvi ) Simojärven alueella löytyvät monipuoliset erämaat, luontopolut, kelkkareitit, hiihtoladut ja valtion metsästysmaat. Simojärvi on yksi Suomen suurimmista säännöstelemättömistä järvistä, josta alkunsa saa vapaana virtaava lohijoki Simojoki. Simojärvi on myös yksi parhaista melontajärvistä Suomessa. Alueelta löytyy myös laaja valikoima tulipaikkoja ja retkeilyverkostoa. Tonteilta on hyvät kulkuyhteydet lähiseudun tunturikeskuksiin ja erämaakohteisiin. Syöte 85 km, Ruka 125 km, Riisitunturi 97 km, Rovaniemi 117 km, Ranuan eläinpuisto 39 km. Tontin rakennusoikeus on 150 m2. Lisätietoa tontista löytyy www.ranua.fi sivustolta: https://www.ranua.fi/Asuminen-Ymparisto/Vapaat-tontit/Ranuan-sivukylat TONTIN VOI MYÖS VUOKRATA. Vuosi vuokra on 10 % tontin myyntihinnasta ja oston yhteydessä maksetuista vuokrista palautetaan enimmillään kahden vuoden vuokrat. HUOM!!! Valokuvat ovat lähialueelta mm. Hyypiökivalo Ranua- Vanttaus kelkkareitti, Palovaaran valtion metsästys maat, Hietajärvi ja Simojärvi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
q76628
Sijainti
  • Ranua  Simojärvi
  • Simontaipaleentie, 97700
Kohteen selite
Vapaa- ajan asuntotontti
Vapautuminen
Tontti on vapaa rakentamiseen kun kunnan kanssa tehtävä sopimus on lainvoimainen
Myyntihinta
  • 20 000 €
Vesijohto
  • Vesiosuuskunta
Viemäri
Kiinteistölle on rakennettava oma kiinteistökohtainen jätevesienkäsittelyjärjestelmä mikäli mökin varustelu sitä vaatii. ( sisä wc, suihkut yms )
Tontin pinta-ala
6 910
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaava sallii yhden varsinaisen loma-asunnon rakentamisen, sekä muiden loma- asuntoa palvelevien talousrakennusten rakentamisen.
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa Simojärven ranta- osayleiskaava
Palvelut
Ranuan keskustassa noin 38 km löytyvät jäähalli, valaistusladut, kaupat, apteekit, terveyskeskus, urheilukentät. Mökkialueen läheisyydessä valaistulatu, kelkkareitti, valtion metsästysmaat, luontopolut, talviset retkeily- ja pilkkikohteet ( runsaat tulipaikat Simojärven alueella ja saarissa )
Ajo-ohjeet
Ranualta Posion suuntaan noin 27 kilometriä, josta vasemmalle Simojärventietä noin 8 kilometriä, josta oikealle Simontaipaleentietä noin 4 kilometriä. Hietavaarantie kääntyy vasemmalle Simontaipaleentiestä.
Näkymät
Tontti avautuu järvimaisemaan. Tontilla runsas puusto. ( kuusi )
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Hietajärven ranta. Tontin läheisyydessä pitkä hiekkaranta.

Risto Niemelä

Ranuan kunta

Keskustie 34,
97700 RANUA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.