Etuovi.com Ostoilmoitukset

Laajin mahdollinen yleisö ostotoimeksiannoillesi

Etuovi.com on tuonut asuntokaupan ammattilaisille helpon tavan markkinoida ostotoimeksiantojaan. Tavoita nyt laajin mahdollinen yleisö ostotoimeksiannoillesi. 

Ei enää porraskäytävien tai postilaatikoiden laputuksia – jätä ostoilmoitus Etuovi.comiin ja tavoitat oikean kohderyhmän, asunnon myyjät, joille myynti ei välttämättä ole aiemmin edes tullut mieleen.

Kun julkaiset ostoilmoituksen touko – kesäkuun 2020 aikana, saat sille 4 kk näkyvyyttä veloituksetta!

Normaalihinta: kertamaksu 39€ (+alv) / kohde / 4 kk jakso.
  • Julkaistuilla ostoilmoituksilla on aina taustalla ostotoimeksianto, joka on tehty asunnon ostajan ja kiinteistönvälittäjän kanssa.
  • Asunnon myyjän näkökulmasta etuna on kaupan helppous, kun myyjä tavoittaa ostajan suoraan ilman, että asunto on julkisessa myynnissä.
  • Ostotoimeksiantoon liittyvän välityspalkkion maksaa aina ostaja – asunnon myyjälle selvää säästöä.
  • Ostoilmoitus on oletusarvoisesti voimassa toimeksiannon maksimikeston, 4 kuukautta. Tätä vanhemmat ilmoitukset poistetaan palvelusta automaattisesti.
  • Alkuvaiheessa ostotoimeksiannot ovat mahdollisia vain asunnoista. Myöhemmin tulossa on mahdollisuus loma-asuntojen, maa- ja metsätilojen, tonttien sekä muiden kohteiden ostoilmoituksiin.
  • Ensimmäisessä vaiheessa ostoilmoituksen voi lisätä Etuovi.comiin vain Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelusta. Jos sinulla ei ole tunnuksia, voit olla yhteydessä yrityksesi sopimusasiakaspalvelun pääkäyttäjään tai asiakastukeemme: asiakastuki@etuovi.com tai 010 633 8200.

Usein kysytyt kysymykset

Ostoilmoitussopimus aktivoidaan automaattisesti kaikille asiakkaillemme. Pääset siis syöttämään ostoilmoituksia palveluumme heti tarpeen tullen.

Huomaathan, että ostoilmoitusten taustalla tulee aina olla ostajan kanssa tehty ostotoimeksianto. 

Ostoilmoitukset ovat täysin erillinen maksullinen tuote. Tarjoamme kesäkuun 2020 loppuun asti ostoilmoitukset täysin veloituksetta – kun julkaiset ostoilmoituksen touko-kesäkuun 2020 aikana, saat sille 4 kk veloituksetonta näkyvyyttä. 

Heinäkuusta 2020 alkaen ostoilmoituksen kertamaksu on 39 € (+alv) / kohde / 4 kk jakso.

Ostoilmoitus on voimassa aina 4 kk, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti näkyvistä. Voit myös päättää ostoilmoituksen aikaisemmin tai laittaa sen tarpeen tullen hetkeksi tauolle. Ostoilmoituksen voimassaoloaika alkaa kuitenkin aina ensimmäisestä julkaisusta, eivätkä väliaikaiset tauot näkyvyydessä vaikuta voimassaoloajan pituuteen.

Alkuvaiheessa ostoilmoitukset tulevat näkyviin vain syöttämällä ne käsin Etuovi.comin sopimusasiakaspalvelun kautta. Jos yrityksesi käyttää KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmää tai muuta aineistontoimittajaa, eivät ostoilmoitukset siirry sitä kautta palveluumme näkyviin vielä toukokuun 2020 aikana. 

Tavoitteemme on, että KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta ilmoitukset siirtyisivät automaattisesti kesäkuussa 2020 ja sen jälkeen vaiheittain myös muiden aineistonsiirtotoimittajien kautta. Pidämme sinut ajan tasalla ja ilmoitamme kun ostoilmoituksia pääsee lisäämään käyttämäsi aineistonsiirtotoimittajan kautta.

Ole ensisijaisesti yhteydessä yrityksesi pääkäyttäjään. Pääkäyttäjät voivat lisätä ja poistaa käyttäjätunnuksia sopimusasiakaspalveluun.

Jotta ostoilmoitussivu olisi mahdollisimman elävä ja houkutteleva, olemme valinneet ostoilmoitusten kuviksi joko aluetta tai talotyyppiä esittäviä kuvia. Kuva valikoituu sen mukaan mitä aluetta tai kaupunkia ostoilmoitus koskee. Jos alueesta tai kaupungista ei löydy kuvaa, tulee ilmoitukselle talotyyppiä kuvaava kuva.

Ostoilmoituskuva tulee palvelustamme automaattisesti, joten omia kuvia ei ole mahdollista lisätä ilmoitukseen.