Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Etuovi.com Startti
Lentävä lähtö kohteen myyntiin sosiaalisesta mediasta​
Tutustu

Etuovi.com Startti -lisänäkyvyydellä tavoitat kohteen alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat myös Facebookissa ja Instagramissa. Näy Etuovi.comin uniikille yleisölle 4 vuorokauden ajan somessa ja saa ylivoimainen startti kohteesi myyntiin.

Toimi nopeasti – Startti on mahdollista ostaa vain 24 h sisällä kohteen ensijulkaisusta.

kahva2

Kohteesi saa Etuovi.comin uniikin kohderyhmän huomion sosiaalisessa mediassa.

Esimerkki Facebook-mainoksesta. Instagramissa näkyvässä mainonnassa näkyy ainoastaan kohteen kuva ja julkaisuteksti (ei sisällä hinta- tai muita kohdetietoja).

Startti-lisänäkyvyys sisältää neljän vuorokauden ajan* maksettua Facebook- ja Instagram-mainontaa kohteen paikkakunnan alueella asuville ja paikkakunnasta kiinnostuneille Etuovi.comin käyttäjille. Sosiaalisen median mainonta kohdennetaan Etuovi.comin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin/Instagramin aluekohdennuksen perusteella.

Mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta siellä, missä mainos toimii parhaiten ja tavoittaa kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin.

*Facebookin tekemä tarkastus sisältyy kampanja-aikaan.

Kun kohde on
juuri tullut myyntiin.

Kun kaikki myynti-ilmoituksen tiedot on syötetty, ilmoitus viilattu täydelliseksi ja näkyvyys Etuovi.comissa varmistettu.

Kun haluat kohteellesi lentävän lähdön myös sosiaalisessa mediassa.

Kun haluat löytää juuri oikean alueen potentiaaliset ostajat.

Lisätietoa tuotteesta & vinkkejä ostoon

Mainontaa näytetään Facebookin jakelujärjestelmän toimesta siellä, missä mainos toimii parhaiten ja tavoittaa kiinnostuneen uniikin yleisömme tehokkaimmin. Huomaathan, että mainos ei näy Etuovi.comin omassa Facebook- tai Instagram-profiilissa, vaan tarkkaan kohdennettuna tehokkaana mainostoteutuksena. Kohteessa tulee olla kuva, jotta lisänäkyvyyden voi ostaa, ja kuvan tulee olla myytävästä kohteesta. Mainokset ovat linkkejä kohteen myynti-ilmoitukselle Etuovi.comiin.

Sosiaalisen median mainokset luodaan ilmoituksesta lisänäkyvyyden ostohetken tiedoilla, eikä niitä ole jälkikäteen mahdollista muuttaa. Kyseessä on tekoälyyn perustuva kokonaisuus, joka toimii täysin automaattisesti. 

Kohteen sosiaalisen median mainosten tulee noudattaa Facebookin ja Instagramin mainoskäytäntöjä. Meta Platforms Inc. tarkastaa mainokset tilauksen yhteydessä ennen mainonnan käynnistymistä. Metan tekemä tarkastus sisältyy kampanja-aikaan.

Tarkastus tapahtuu yleensä alle 24 tunnin kuluessa ostosta, mutta joissakin tapauksissa siihen voi mennä kauemmin. Välillä tarkastus kestää vain muutaman minuutin. Jokainen mainos saa kuitenkin samalla rahasummalla maksettua mainontaa tarkastuksen kestosta riippumatta.

Jos automaattisesti muodostuva mainos ei noudata yllä annettuja ohjeita, on Etuovi.comilla oikeus päättää Facebook-mainonta välittömästi.

Startti-lisänäkyvyyden voi ostaa asunnoille, maa- ja metsätiloille, tonteille tai autotalleille. Lisänäkyvyyttä ei sen sijaan voi ostaa loma-asunnoille eikä ulkomailla sijaitseville kohteille.

Varmista ennen ostoa:

  • Kohteen hinta.
  • Kohteen esittelytekstin ensimmäinen lause.
  • Kohteen ensimmäinen kuva.
  • Facebook- ja Instagram-mainoksen julkaisuteksti koostuu aktivoivasta elementistä esim. ”Etsitkö asuntoa alueelta x?” sekä esittelytekstin ensimmäisestä lauseesta. 
  • Varmista, että ilmoituksesi esittelytekstin ensimmäinen lause on mahdollisimman houkutteleva ja hyvin kohdetta kuvaava.
  • Kohteesi ensimmäinen kuva valikoituu myös Facebook- ja Instagram-mainoksen kuvaksi.  Varmista, että kuva on mahdollisimman laadukas ja kohteen erityispiirteitä kuvaava. Kuva kiinnittää usein ensimmäisenä käyttäjiemme huomion.

     

Katso vielä ennen ostoa, että mahdollisesti tekemäsi muutokset ovat päivittyneet Etuovi.comin myynti-ilmoitukseen näkyviin!  Kiinteistönvälitysjärjestelmissä tehdyt muutokset päivittyvät palveluumme pienellä viiveellä.

Näin ostat Etuovi.com Startti -lisänäkyvyyden

Voit hyödyntää lisänäkyvyyttä KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmän sekä OviPron kautta

Tutustu myös muihin Etuovi.com lisänäkyvyysratkaisuihin

Tavoita Nousun lisäksi Etuovi.comin
uniikki yleisö myös somessa

Etuovi.com Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketti
hintaan 70 € / kerta (+alv)

Paranna ilmoituksen sijaintia
Etuovi.comin hakutuloslistalla

Etuovi.com Nousu -lisänäkyvyys
hintaan 30 € / kerta (+alv)

Nosta ilmoitus kohteen paikkakunnan Etuovi.comin kärkipaikalle

Etuovi.com Kärki -lisänäkyvyys
hintaan 23 € / kerta (+alv)