ASUMISEN MEDIATIEDOT

Myyntiehdot - Etuovi.com

Alma Mediapartnersin palveluilla

Tarkoitetaan näissä ehdoissa kaikkia sähköisissä muodoissa toimivia Alma Mediapartners liiketoimintayksikön asumisen palveluja ja tuotteita, mukaan lukien Etuovi.com ja Vuokraovi.com

Alennukset ja mediatoimisto-korvaus

Alma Mediapartersin palveluista voidaan myöntää joko mediatoimistoalennus ja/tai volyymialennus. Alennukset lasketaan bruttohinnoista. Hinnasto on saatavissa mediamyynnistä.

Volyymi-alennus

Asiakaskohtainen volyymialennus myönnetään sopimuksen mukaan, lisätiedot Alma Mediapartnersin palvelujen mediamyynnistä.

Aineisto-ohjeet

Jos toimitettuun materiaaliin joudutaan Alma Mediapartnersin toimesta tekemään muutoksia tai korjauksia, veloitetaan tehdystä työstä tuntilaskutuksella 100 €/tunti + alv. Minimilaskutusaika on yksi tunti.

Kilpaileva mainonta sivustolla

Verkkomedian luonteesta johtuen Alma Mediapartnersilla on oikeus sijoittaa kilpailevien yritysten mainontaa samaan osioon Alma Mediapartnersin palveluissa. Alma Mediapartners pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä kampanjaa, mikäli mainostaja ei täytä mainospaikan vaatimia ehtoja. Seuraavat asiakaskohtaiset rajoitukset ovat voimassa Etuovi.com -palvelussa:

  • Kiinteistönvälittäjien ei ole mahdollista mainostaa muiden palvelussa mukana olevien asiakkaiden kohdesivuilla.
  • Alma Mediapartners edellyttää että mainostettavat kohteet näkyvät Vuokraovi.com -palvelussa.
  • Rahoitusyhtiöillä on mahdollisuus mainostaa Vuokraovi.com -palvelussa kohdesivuilla, jos rahoitusyhtiöllä on sopimus kohdetta markkinoivan kiinteistönvälittäjän tai rakennuttajan kanssa. Muissa tapauksissa rahoitusyhtiöllä ei ole mahdollisuutta mainostaa Vuokraovi.com palvelussa asiakkaiden kohdesivuilla.
  • Vakuutusyhtiöillä on mahdollisuus mainostaa Vuokraovi.com -palvelussa kohdesivuilla, jos vakuutusyhtöillä on sopimus kohdetta markkinoivan kiinteistönvälittäjän tai rakennuttajan kanssa. Muissa tapauksissa vakuutusyhtiöillä ei ole mahdollisuutta mainostaa Vuokraovi.com palvelussa asiakkaiden kohdesivuilla.

Näiden ehtojen lisäksi sovellamme Alma Media -konsernin mediamyynnin ehtoja

Liite myyntiehtoihin: sopimus tietojen keräämisestä Alma Media-konsernin verkkosivuilla (pdf)