Asunto Oy Sopuli, Hanikka 19

02360, Espoo (Hanikka)

Asunto Oy Sopuli (0102696-6)

Rakennustyyppi
Useita
Rakennettu
1979 - 2003
Kerrokset
1 - 2
Huoneistot
3
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
D2018

Asuinrakennukset, 2 kpl

Erillistalo
Rakennettu1979
Kerrokset2
Huoneistot2
HissiEi tiedossa
Erillistalo
Rakennettu2003
Kerrokset1
Huoneistot1
HissiEi tiedossa

Muut tiedot

Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Kattomateriaali
Tiili
Autopaikat
autotallipaikkoja: 2, autohallipaikkoja: 2, autokatospaikkoja: 1, sähköpistokepaikkoja: 1, piha-autopaikkoja: 2, lisätietoa: Talo A:lle kuuluu 2 autotallipaikkaa (autotalli kokonaan + varasto) ja 2 pihapaikkaa. As. B:lle kuuluu autokatospaikka ja sähköpistokepaikka.

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Myynnissä olleiden kohteiden ilmoitushistoriaa ei ole saatavilla.

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.