Asunto Oy Espoon Loisto, Linjaloistonkatu 3

02330, Espoo (Saunalahti)

Asunto Oy Espoon Loisto (2781063-6)

Rakennustyyppi
Useita
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
1 - 6
Huoneistot
Ei tiedossa
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
C2013

Asuinrakennukset, 2 kpl

Kerrostalo
RakennettuEi tiedossa
Kerrokset6
HuoneistotEi tiedossa
HissiEi tiedossa
Ei luokiteltu
RakennettuEi tiedossa
Kerrokset1
HuoneistotEi tiedossa
HissiEi tiedossa

Muut tiedot

Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
autohallipaikkoja: 37, lisätietoa: Osakkeina 35 autopaikkaa rakennuksen yhteyteen, pihakannen alle rakennetussa autohallissa. Yhtiön halliinnassa 2 LE-paikkaa (12 ja 50)

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h+kt+kph+parveke
31 m²
199 000 €
3h+avok+kph+las.parv
61 m²
289 000 €
1h+kt+kph+parveke
31 m²
205 000 €
1h+kt
27,5 m²
169 000 €
2h+kt
42 m²
224 900 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.