Kynäkatu 4, Suurpelto, Espoo

Asunto Oy Espoon Runoilija

ASUNTO OY ESPOON RUNOILIJA ON NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA JA VIELÄ MUUTAMIA ASUNTOJA VAPAANA! Espoon ensimmäiset Omaksi-asunnot syntyvät Suurpeltoon. Runoilija nousee Suurpellon kylämäiselle asuinalueelle Espoon keskuspuiston ja hyvien ulkoilumaastojen läheisyyteen. Seitsemänkerroksiseen Runoilijaan tulee koteja 28 m2 yksiöistä aina isompiin 76,5 m2 perheasuntoihin. Kahden ensimmäisen kerroksen yksiöt ja kaksiot ovat korkeakattoisia parvellisia koteja. Talon yhteisissä tiloissa on mm. Postin automaatti, kerhohuone sekä kolme saunaosastoa. Runoilijan asunnoissa on miellyttävä, kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Kaksioissa, kolmioissa ja neljän huoneen asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja yksiöissä joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke käytännöllisillä liukuovilla. Lähipalvelut sijaitsevat aivan tien toisella puolella kauppakeskus Suuriksessa ja kivijalkaliikkeet palvelevat Suurpellon pääkadun varrella. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä Runoilijasta ja niiltä pääsee sujuvasti esimerkiksi Matinkylän ja Niittykummun metroasemille. Kun hankit Omaksi-asunnon sen rakentamisvaiheessa, maksat vain 7% sen kokonaishinnasta. Tämän jälkeen asut turvallisesti vuokralla kasvattaen asuntosi omistusosuuttasi jokaisen vuokranmaksun yhteydessä, ilman suurta asuntolainaa harteillasi. Sopimuksessasi määritellyn ajan kuluttua voit maksaa jäljellä olevan asuntosi hinnan loppusuorituksella, jonka jälkeen sinulla on hallussasi 100% asunto-osakeyhtiölain mukainen omistusasunto. Talon arvioitu valmistumisajankohta sijoittuu kesään 2022. Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Perustiedot

Kohdenumero
p49337
Sijainti
Espoo, Suurpelto, Kynäkatu 4, 02250
Rakennusvaihe
Ennakkomarkkinoinnissa
Rakentamisen valmistuminen
Elokuu 2022
Taloyhtiö
Asunto Oy Espoon Runoilija
Kerrosten määrä
7
Autopaikat
Autopaikat (52 kpl) sijaitsevat vieressä olevan liikekiinteistön pysäköintitalossa korttelissa 21183. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Tontilla rakennuksen poispäädyssä on kaksi autopaikkaa liikuntaesteisille.
Muuta taloyhtiöstä

RAKENNUSTAPASELOSTE

Betonielementti

LIIKENNEYHTEYDET

Lähimmät bussipysäkit: Lukusolmu 210m, Suurpellonaukio 280m. Suurpellon puistokadulta pääsee yhdellä bussilla suoraan mm. Leppävaaraan, Kauniaisiin, Espoon keskukseen, Kauklahteen, Matinkylään (M), Tapiolaan (M) ja Niittykumpuun (M). Lisäksi vie

PALVELUT

Kauppakeskus Suuris 26m: mm. K-Supermarket Suurpelto, Kotipizza, Kukkakauppa, Postin automaatti, Kuntoilupaikkoja, Ravintoloita, Kampaamoita – ja kauneushoitola

HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Osaomistus

KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.

PESUTILOJEN KUVAUS

Pesuhuoneissa seinät ja lattiat vesieristetään ja laatoitetaan. Yhtä seinää tehostetaan tehostevärein. Kattoihin asennetaan valkokuultomäntypaneeli. Pyykkikomero sijaitsee huoneistosta riippuen, joko pesuhuoneessa tai eteisessä. Pesuhuoneiden säilytyskalusteina on lisäksi valaisinpeilikaappi ja allaslaatikosto. Pesuhuoneessa suihkualue on varustettu kääntyvällä, lasisella suihkuseinällä.

KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Keittiökalusteiden ovet ovat mikrolaminaattia tai maalattua mdf-pintaista kalustelevyä. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat tasoon upotettavia komposiitista valmistettuja altaita. Kaapeissa ja laatikoissa on vaimenninmekanismit.

VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat taloyhtiön pesulaosasto, kuivaushuoneet (2 kpl), kerhotila, palvelueteinen, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, irtainvarastoja sekä saunaosasto. Taloyhtiöllä on kaksi muutakin saunaosastoa, jotka sijaitseva

KATTOTYYPPI

Tasakatto/kumibitumikermi

ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö, jakotapa toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä; kaikissa huoneissa vesikiertoinen lattialämmitys, samoin kuin kylpyhuoneessa.

Huoneistoja yhteensä
90
Tontin vuokraaja
2

Kohteet taloyhtiössä, 4 kpl

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A 27
2h+kt
45,5 m²
5
13 849 €
198 000 €
Varattu
A 29
3h+kt
58 m²
5
16 189 €
231 800 €
Vapaa
A 34
3h+kt
57,5 m²
6
16 448 €
234 500 €
Vapaa
B 86
3h+kt
57,5 m²
7
16 753 €
240 500 €
Vapaa
swap_horiz

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne myyjältä.