View of Kuninkaantammi, Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Kuninkaantammi, Helsinki? Tutustu alueeseen

Kuninkaantammen alue sijaitsee Helsingin luoteisosassa Kaarelan kaupunginosassa. Alueen vieressä on muun muassa Hakuninmaan pientaloalue ja Helsingin Keskuspuisto. Kuninkaantammen suunniteltu valmistuminen on vuonna 2025, jolloin alueella on 5500 asukasta ja yli tuhat työpaikkaa.

Kuninkaantammi asuinalueena

Kuninkaantammen asuinalueesta rakentuu vehreä ja rauhallinen. Asuntotarjontaan kuuluu kerrostaloja, rivitaloja, omakotitaloja ja kaupunkipientaloja. Kuninkaantammessa toteutetaan uudenlaisia ratkaisuja. Alueen keskustasta luodaan rauhallinen jalankulkuympäristö ja asuinrakennuksista rakennetaan uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä. Autopaikat sijoitetaan asuinrakennusten alle, joten piha-alueet jäävät suojaisiksi ja rauhallisiksi rakennusten väliin.

Millaista on asua Kuninkaantammessa?

Kuninkaantammeen rakentuu lähikauppa, liiketiloja, koulu ja päiväkoti. Palvelut tulevat keskittymään alueen keskustaan Kuninkaantammenaukiolle. Kuninkaantammi sijaitsee Helsingin keskuspuiston vieressä ja lisäksi alueelle rakennetaan kaupunkipuistoja, joten liikunnan ystäville löytyy todella paljon valinnanvaraa. Kuninkaantammesta tulee olemaan loistavat liikenneyhteydet muualle. Alueella tulee kulkemaan useampia bussilinjoja ja lisäksi uusi Kehärata ja Hämeenlinnanväylä sijaitsevat lähellä. Liikenneyhteyksien kehittäminen tulee etenemään muun rakentamisen tahdissa.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Kuninkaantammi, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
4899 €/m² arrow_downward
Helsinki: 5 807 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
547 vrk arrow_upward
Helsinki: 33 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Kuninkaantammi, Helsinki

Postinumeroalueella 00430, johon Kuninkaantammi kuuluu, yleisin asumistyyppi on pientalo ja asuntojen keskikoko on 86.8 m².

28 % kerrostaloasuntoja72 % pientaloasuntoja
69 % omistusasujia31 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00430. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2.4
child_friendlyLapsiperheitä
32 %
personKeski-ikä
39 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.