View of Kuninkaantammi, Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Kuninkaantammi, Helsinki? Tutustu alueeseen

Kuninkaantammen alue sijaitsee Helsingin luoteisosassa Kaarelan kaupunginosassa. Alueen vieressä on muun muassa Hakuninmaan pientaloalue ja Helsingin Keskuspuisto. Kuninkaantammen suunniteltu valmistuminen on vuonna 2025, jolloin alueella on 5500 asukasta ja yli tuhat työpaikkaa.

Kuninkaantammi asuinalueena

Kuninkaantammen asuinalueesta rakentuu vehreä ja rauhallinen. Asuntotarjontaan kuuluu kerrostaloja, rivitaloja, omakotitaloja ja kaupunkipientaloja. Kuninkaantammessa toteutetaan uudenlaisia ratkaisuja. Alueen keskustasta luodaan rauhallinen jalankulkuympäristö ja asuinrakennuksista rakennetaan uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä. Autopaikat sijoitetaan asuinrakennusten alle, joten piha-alueet jäävät suojaisiksi ja rauhallisiksi rakennusten väliin.

Millaista on asua Kuninkaantammessa?

Kuninkaantammeen rakentuu lähikauppa, liiketiloja, koulu ja päiväkoti. Palvelut tulevat keskittymään alueen keskustaan Kuninkaantammenaukiolle. Kuninkaantammi sijaitsee Helsingin keskuspuiston vieressä ja lisäksi alueelle rakennetaan kaupunkipuistoja, joten liikunnan ystäville löytyy todella paljon valinnanvaraa. Kuninkaantammesta tulee olemaan loistavat liikenneyhteydet muualle. Alueella tulee kulkemaan useampia bussilinjoja ja lisäksi uusi Kehärata ja Hämeenlinnanväylä sijaitsevat lähellä. Liikenneyhteyksien kehittäminen tulee etenemään muun rakentamisen tahdissa.

Lue lisää

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Kuninkaantammi, Helsinki: 108 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Kuninkaantammi, Helsinki

Neliöhinta
4706 €/m²
Helsinki: 6 037 €/m²
Markkinointiaika
227 vrk
Helsinki: 69 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Kuninkaantammi, Helsinki

Postinumeroalueella 00430, johon Kuninkaantammi kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 77.3 m².

51 % kerrostaloasuntoja49 % pientaloasuntoja
58 % omistusasujia42 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00430. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/media/236e2d375701822ec9f5.jpg
Talouksien keskikoko
2.2
Lapsiperheitä
29 %
Keski-ikä
39 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.