Asunto Oy Helsingin Malmin Kastelli, Helatehtaankatu 6

00700, Helsinki (Malmi)

Asunto Oy Helsingin Malmin Kastelli (2163680-9)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2013
Kerrokset
3
Huoneistot
21
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
On
Energialuokka
D2013

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Valinnainen vuokratontti, Suomen Osatontti Ky, vuokra-aika päättyy 2058, vuosivuokra 16015€ (budj. 2021), tarkistusperuste: indeksi. Tonttiosuus on lunastettavissa, lunastushinta tällä hetkellä n. 41 467,38 €. Lunastushalukkuus pitää ilmoittaa yhtiökokouksessa. Lunastushintaan lisätään ajantasainen indeksitarkistus, varainsiirtovero 4%, lainhuuto- ja kaupanvahvistuskulut, sekä osuus isännöitsijän ja tontin omistajan perimistä kuluista (780e).
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autokatospaikkoja: 9 Autotalleja: 4

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2h+avok+kph+s+las.parv
56 m²
215 000 €
3h+k+s+psh+parveke
69,5 m²
299 000 €
3h+k+s+parveke
69,5 m²
319 000 €
Ei tiedossa
31,5 m²
158 000 €
3h, kk, sauna ja terassipiha
64,5 m²
246 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.