Asunto Oy Rusthollarintie 5, Rusthollarintie 5

00910, Helsinki (Puotila)

Asunto Oy Rusthollarintie 5 (0121704-1)

Rakennustyyppi
Rivitalo
Rakennettu
1961
Kerrokset
2
Huoneistot
7
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
E2007

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
piha-autopaikkoja: 8, lisätietoa: Yhtiöjärjestyksen mukaan vastuu huoneiston sähkömittaukseen kytketystä autosähkötolpasta on osakkaalla.

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
4h, k,
101 m²
249 000 €
add
4h, k, kph, wc, s, vh.
101 m²
255 000 €
add
4h + k + sauna
101 m²
259 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.