View of Iisalmi

Asuinalueena Iisalmi

Onko haaveissasi asunto alueelta Iisalmi? Tutustu alueeseen

Iisalmi on luonnonläheinen pieni järvenrantakaupunki, jossa asuu noin 22 000 ihmistä. Iisalmen kokonaispinta-ala on 872,18 km², josta vesistöä on 109,21 km². Iisalmessa on kauniita järvimaisemia, sillä kaupunki on perustettu Saimaan ja Päijänteen latvavesien äärelle.

Iisalmen asuinalueet

Iisalmesta voi hankkia asunnon vilkkaammasta kaupungin keskustasta tai asettua hieman kauemmaksi luonnonrauhaan eri kaupunginosiiin tai kyliin. Myytävät asunnot Iisalmessa kattavat monen kokoisia ja -hintaisia vaihtoehtoja. Tarjolla on niin kerrostaloasuntoja kaupungin keskustassa kuin omakotitaloja maaseudun rauhassa. Hintahaitari alkaa 30 000 – 40 000 euron pienistä kerrostaloasunnoista päättyen usean sadan tuhannen omakotitaloihin. Koska Iisalmi sijaitsee järven rannalla, se tarjoaa usein myös järvenrantatonteille rakennettuja tai järvinäkymillä varustettuja taloja ja asuntoja.

Millaista on asua Iisalmessa?

Olet saattanut kuulla Iisalmen ihmeestä. Sillä tarkoitetaan pienelle kaupungille poikkeuksellisen vahvaa yrityskenttää. Iisalmen seudulla toimii useita kansainvälisiä yrityksiä, kuten Olvi, Genelec, Lunawood, Normet Group, Profile Vehicles ja Ponsse, jotka ovat Iisalmen kaupungin ohella myös merkittävimpiä työllistäjiä. Iisalmen harrastustarjonta on laajaa. Paikkakunnalla toimi useita urheiluseuroja lajivalikoiman ulottuessa jääkiekosta ratsastukseen. Iisalmessa toimii useita ala-asteen kouluja, yläaste sekä lukio. Sieltä on myös hyvät yhteydet Kuopioon, joka tarjoaa runsaasti jatko-opiskelumahdollisuuksia aina yliopistoon asti. Autolla matkan taittaa reilussa tunnissa, junalla jopa hieman nopeammin.

Lue lisää

Iisalmi: 184 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Iisalmi

Neliöhinta
1191 €/m²
Markkinointiaika
84 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.