Rehtorinkatu 4, Lepola, Järvenpää

Asunto Oy Järvenpään Elovainio

Hyvää elämää ja helppoa asumista Järvenpään Lepolassa! Joulukuussa 2020 Lepolan kaupunginosaan valmistui Asunto Oy Järvenpään Elovainio, joka koostuu 50:stä tasokkaasti, esteettömästi ja nykyaikaisesti varustellusta asunnosta. Asuinalue rakentuu rengasmaisesti kuudesta luhtitalosta ja yhdestä rivitalosta. Saatavilla on yksiöitä, kaksioita ja perheasuntoja jokaiseen tarpeeseen. Asunnoissa tilaratkaisut ovat toimivia ja toisen kerroksen valoullakot hyödyntävät tehokkaasti koko asunnon neliöt. Lattialämmitys pitää varpaat lämpiminä talvellakin ja laadukkaat rakennusmateriaalit kestävät sekä aikaa että katseita. Koko taloyhtiö on esteetön asuntojen leveiden kulkutilojen ja luhtikäytäville nousevan hissin ansiosta. Yhdessä talot luovat viihtyisän sisäpihan, jonka kesäkeittiössä, hyötypuutarhassa ja aurinkoterassilla voi viettää yhteistä aikaa. Asuntoja on saatavilla ranskalaisella tai tavallisella parvekkeella sekä omalla katetulla terassilla, jossa voit nauttia kesän aurinkoisista päivistä. Asunto Oy Järvenpään Elovainio sijaitsee upeassa kulttuurimiljöössä Tuusulanjärven, Ratsastuskeskus Ainon ja vanhojen taiteilijakotien läheisyydessä. Omasta pihasta kävelee nopeasti peltoaukeiden läpi uimarannalle tai viettämään aikaa kauniiseen Rantapuistoon. Alueen kahvilat ja ravintolat sekä Rantapuiston tapahtumat viihdyttävät alueen asukkaita. Myös arki tässä taloyhtiössä on helppoa. Kaikki keskustan palvelut ovat vain kilometrin päässä ja juna-asemalle kävelee reilussa kymmenessä minuutissa. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja sekä lähin bussipysäkki vain 200 metrin päässä Sibeliuksenväylän varrella. Autolla ajaa nopeasti niin Tuusulan suuntaan kuin Lahden moottoritiellekin. Katso lisätietoja ja tee varaus www.masterkodit.fi/kohteet/jarvenpaan-elovainio Master Kodit toimii kumppaninasi, kun rakennat oman elämäsi tarinaa Koti on elämää ja läheisiä varten. Siksi me Master Kodeilla rakennamme koteja suurella sydämellä. Tuomme asumismukavuuden ja viihtyvyyden kaikkien saataville. Asuntojen hyvä hinta-laatusuhde pohjautuu pitkään kokemukseemme, ja kotimme täyttävät niin nykyajan kuin tulevaisuudenkin tarpeet.

Perustiedot

Kohdenumero
p66642
Sijainti
Järvenpää, Lepola, Rehtorinkatu 4, 04400
Rakennusvaihe
Rakenteilla
Rakentamisen valmistuminen
Joulukuu 2020
Taloyhtiö
Asunto Oy Järvenpään Elovainio
Autopaikat
Ostettavissa erikseen autopistokepaikkoja (2500EUR).
Muuta taloyhtiöstä

HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma

PESUTILOJEN KUVAUS

Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja ja katot paneloituja. Kylpyhuoneessa on allaskaappi, peilikaappi, WC-istuin, bideesuihku, pesukoneliitäntä, suihku ja lasinen suihkuseinä saranoilla.

KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Asunnon keittiössä on laminaattitasot, MDF/mikrolaminaattiovet sekä jääkaappipakastin tai jääkaappi ja pakastin erikseen. Keittiön pesuallas on terästä ja hana Oraksen. Keittiön välitila on laminaatti- tai Alumocci-levyä.

SAUNAN KUVAUS

Huoneistossa on oma sauna.

VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Korttelitupa, sauna, vilvoitteluterassi, kesäkeittiö, hyötypuutarha, aurinkoterassi, leikkialue ja ulkoiluvälinevarasto

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Huoneistojen lämmitys tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhtiön lämmitys toteutetaan maalämmöllä.

Huoneistoja yhteensä
50
Tontin vuokraaja
1

Kohteet taloyhtiössä, 3 kpl

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
B11
2h+kt+s+valo...
66,5 m²
2
102 395 €
260 000 €
Vapaa
B13
2h+kt+s+valo...
66,5 m²
2
104 395 €
262 000 €
Vapaa
E32
2h+kt+valoul...
66,5 m²
2
108 395 €
266 000 €
Vapaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne myyjältä.