Asunto Oy Joensuun Marjalan Kruunu, Sädekuja 3

80140, Joensuu (Marjala)

Asunto Oy Joensuun Marjalan Kruunu (2369255-6)

Rakennustyyppi
Luhtitalo
Rakennettu
2011
Kerrokset
2
Huoneistot
10
Lämmönlähde
Sähkö
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
D2013

Muut tiedot

Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
autokatospaikkoja: 10, piha-autopaikkoja: 3
Muut rakennukset
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2 h+kk+s
47 m²
129 000 €
2H+KK+S+autokatos+venepaikka
47 m²
132 000 €
Luhtitalokaksio+k+sauna+lasitettu parveke+venepaik
47 m²
135 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.