Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Torni, Kalevankatu 8

40100, Jyväskylä (Keskusta)

Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Torni (3221733-5)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2024
Kerrokset
16
Huoneistot
84
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Hissi
On
Energialuokka
A2018

Muut tiedot

Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
autohallipaikkoja: 9, lisätietoa: Autohallipaikat osakeomisteisia. Lisäksi yhtiön hallintaan jää autopaikkoja korttelin piha-alueella yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti
Liikehuoneistot
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Selaimesi tai laitteesi ei tue WebGL-rajapintaa, joten karttaa ei voida näyttää. Ohjeita selaimen päivittämiseen löydät osoitteesta https://get.webgl.org/.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Keskusta, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2h+kt+s
41 m²
230 550 €
4h, kt, s
102,5 m²
591 639 €
3h+kt+s
75,5 m²
494 291 €
2h, kt, s
50 m²
276 925 €
4h+kt+s
102,5 m²
575 315 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat muun muassa julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.