Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

View of Kouvola

Asuinalueena Kouvola

Onko haaveissasi asunto alueelta Kouvola? Tutustu alueeseen

Kouvola sijaitsee Kymijoen varrella ja on Kotkan kanssa Kymenlaakson maakuntakeskus. Naapurikuntia ovat Hamina, Heinola, Iitti, Kotka, Lapinjärvi, Loviisa, Luumäki ja Savitaipale.

Kouvolan asuinalueet

Kouvolassa järjestetään asuntomessut 2019. Kouvolasta muutetaan pois joka vuosi enemmän ja enemmän ja sen takia asunnoissa on paljon valinnanvaraa. Kouvolassa on jotain kaikille, uusia ja vanhoja kerrostaloja ja omakotitaloja, rivitaloja ja paritaloja. Kouvola sopii eri elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Millaista on asua Kouvolassa?

Kouvolassa oma auto on hyvä valinta, mikäli haluaa kulkea paikasta toiseen nopeasti, mutta kaupungissa toimii myös julkinen liikenne. Tykkimäki sijaitsee parin kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Kouvolassa on paljon nähtävyyksiä ja puistoja. Kaupungin ylläpitämät urheiluhallit, uimahallit, hiihtoladut, luontopolut ja leikkikentät antavat mahdollisuudet monimuotoiseen liikkumiseen.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Kouvola

euro_symbolNeliöhinta
1197 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
111 vrk