View of Kouvola

Asuinalueena Kouvola

Onko haaveissasi asunto alueelta Kouvola? Tutustu alueeseen

Kouvola sijaitsee Kymijoen varrella ja on Kotkan kanssa Kymenlaakson maakuntakeskus. Naapurikuntia ovat Hamina, Heinola, Iitti, Kotka, Lapinjärvi, Loviisa, Luumäki ja Savitaipale.

Kouvolan asuinalueet

Kouvolassa järjestettiin asuntomessut 2019. Kouvolassa on jotain kaikille, uusia ja vanhoja kerrostaloja ja omakotitaloja, rivitaloja ja paritaloja. Kouvola sopii eri elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Millaista on asua Kouvolassa?

Kouvolassa oma auto on hyvä valinta, mikäli haluaa kulkea paikasta toiseen nopeasti, mutta kaupungissa toimii myös julkinen liikenne. Tykkimäki sijaitsee parin kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Kouvolassa on paljon nähtävyyksiä ja puistoja. Kaupungin ylläpitämät urheiluhallit, uimahallit, hiihtoladut, luontopolut ja leikkikentät antavat mahdollisuudet monimuotoiseen liikkumiseen.

Kouvola on luonnon, liikunnan, kulttuurin, koulutuksen ja erittäin hyvien yhteyksien kaupunki. Kouvolassa kaikki tuo on helposti saavutettavissa ja arkeen yhdistettävissä.

Kouvolassa voit viettää aktiivista ja laadukasta vapaa-aikaa. Olipa se sitten urheilua sarjatasolla, iltoja tallilla tai teatterissa, liikuntaa lukuisilla ulkoilureiteillä, viikonloppuja veneen kannella onkien tai kesäisiä festareita.

Lue lisää

Kouvola: 701 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Kouvola

Neliöhinta
988 €/m²
Markkinointiaika
98 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.