Asunto Oy Ojamonlohko, Reunakatu 4

08200, Lohja (Ojamo)

Asunto Oy Ojamonlohko (0128482-6)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1970
Kerrokset
3
Huoneistot
26
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
D2007

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Lohjan kaupunki
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
autokatospaikkoja: 19, piha-autopaikkoja: 26, lisätietoa: Autokatospaikoista ei ole sopimusta yhtiön kanssa. Autokatoksia hallinnoi yhtiöstä erillään oleva yhtymä. Autopaikan sähkö laskutetaan erikseen.

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h+kk
32,5 m²
49 000 €
3h, k, kph
77 m²
99 000 €
4h,k
90 m²
99 000 €
3h+k+lasitettu parveke
70,5 m²
105 000 €
3h+k+lasitettu parveke
70,5 m²
110 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.