View of Oulu

Asuinalueena Oulu

Onko haaveissasi asunto alueelta Oulu? Tutustu alueeseen

Oulu on yksi suomen suurimpia kaupunkeja ja sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan kunnassa Kempeleenlahden ja Salonselän itäpuolella.

Oulun asuinalueet

Oulussa on paljon asumismahdollisuuksia. Voit asua kerrostalossa, paritalossa, rivitalossa tai omakotitalossa. Oulun viereinen Perämeri mahdollistaa meren rannalla asumisen. Oulun suosituimpia kaupunginosia ovat Tuira, Heinäpää ja Karjasilta. Tuiran kaunis luonto ja mukavat ihmiset vetävät puoleensa, ja siksi se olikin valittu Oulun parhaaksi kaupunginosaksi. Tuirassa on suurimmaksi osaksi kerrostaloja, koska se sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa. Oulu on hyvä asuinpaikka lapsiperheille, eläkeläisille ja yksin asuville. Vanhimmat rakennukset ovat 1700-luvulta ja suuresta osasta on tehty museoita. Jatkuva uudistus muokkaa Oulun kaupunkia.

Millaista on asua Oulussa?

Oulun läpi virtaava Oulujoki piristää maisemaa ja lisää luonnonläheisyyttä. Oulu on perustettu 1600-luvulla, joten siellä on paljon nähtävyyksiä; Museoita, vanhoja rakennuksia ja lukuisia puistoja. Oulussa on paljon liikuntamahdollisuuksia. Kaupunki ylläpitää patikointireittejä, palloilukenttiä, uimahalleja ja pyöräteitä. Julkinen liikenne Oulussa on toimiva ja linja-autolla paikasta toiseen pääsee helposti.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Oulu

euro_symbolNeliöhinta
3056 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
49 vrk

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.