Asunto Oy Oulun Tervahovin Vanhat Siilot, Siilotie 23

90520, Oulu (Toppilansalmi)

Asunto Oy Oulun Tervahovin Vanhat Siilot (2506067-5)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2014
Kerrokset
8
Huoneistot
66
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
On
Energialuokka
C2018

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Erillisosakkeina; asunnon mukana myydään autohalliosake sähköauton latauspistkkeella hp. 12 000€

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
Loft 2mh,oh,k,khh,2kph,s
93 m²
315 000 €
1h,kk
31 m²
116 000 €
1h, kk, s, parvi
29 m²
117 000 €
1h + kk + s + parvi
23 m²
94 000 €
3h, k, 2kph, s, parvi, 2 las. parv
96 m²
365 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.