Asunto Oy Porin Länsituuli 1, Alinentie 19

28600, Pori (Tuorsniemi)

Asunto Oy Porin Länsituuli 1 (2406810-6)

Rakennustyyppi
Rivitalo
Rakennettu
2014
Kerrokset
1
Huoneistot
Ei tiedossa
Lämmönlähde
Maalämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
B2013

Muut tiedot

Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Muut rakennukset
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
2h,k,ph,s + lämmin varasto ja autokatospaikka
56 m²
139 900 €
add
3h,k,ph,s+a-katos ja varasto
65,5 m²
165 000 €
add
3h,k,ph,s+a-katos ja varasto
65,5 m²
165 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.