View of Rauma

Asuinalueena Rauma

Onko haaveissasi asunto alueelta Rauma? Tutustu alueeseen

Rauma sijaitsee eteläisessä satakunnassa ja sen naapurikaupunkeja ovat Pori, Eura ja Laitila. Vanha Rauma on Raumalla sijaitseva vanha puutalokaupunginosa.

Rauman asuinalueet

Mikäli haluaa asua aivan Rauman keskustassa, on tarjolla suuri määrä kerrostaloja ja omakotitaloja. Suosittuja asuinalueita ovat Vanha Rauma ja Syvärauma. Raumalla on paljon omakotitaloja ja kerrostaloja, mutta myös paritaloja ja rivitaloja. Meren rannalla sijaitseva Rauma on perustettu 1440-luvun alkupuolella ja suurin osa Rauman taloista onkin todella vanhoja, mutta hyväkuntoisia. Eniten Raumalla asuu lapsiperheitä ja eläkeläisiä, mutta se on hyvä asuinpaikka myös nuorille pariskunnille ja yksin asuville.

Millaista on asua Raumalla?

Raumalla paikasta toiseen liikkuminen sujuu Raumalla nopeasti vaikka pyörällä, mutta bussilla kulkemiseenkin on mahdollisuus. Meren läheisyys mahdollistaa uimarantojen ja rantasaunojen ylläpidon. Urheilumahdollisuudet Raumalla ovat hyvät ja ulkoliikuntapaikkoja on paljon. Raumalla on uimahalli ja jäähalli. Vanha Rauma valittiin Unescon maailmanperintökohteeksi 1990-luvulla ja se on suosittu turistikohde. Vanhan Rauman täyttävät kaupat ja ravintolat piristävät maisemaa ja useat puistot lisäävät luonnonläheisyyttä. Raumalla on sairaala, joten hädän tullen ei tarvitse lähteä kauas vaan apua saa nopeasti.

Lue lisää

Rauma: 474 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Rauma

Neliöhinta
1317 €/m²
Markkinointiaika
137 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.