Asunto Oy Monnankatu 13, Monnankatu 13

26660, Rauma (Paronalho)

Asunto Oy Monnankatu 13 (0138938-8)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1968
Kerrokset
2
Huoneistot
6
Lämmönlähde
Öljy
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei tiedossa

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Rauman kaupunki
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autopistokepaikkoja: 2 Autotalleja: 3 Parkkipaikkoja: 6

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
3 h+k
75 m²
79 000 €
3 h+k
75 m²
79 000 €
3-4h+keittiö+kph/wc+parveke
75 m²
84 600 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.