Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

View of Savonlinna

Asuinalueena Savonlinna

Onko haaveissasi asunto alueelta Savonlinna? Tutustu alueeseen

Savonlinna sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa ja sen naapurikuntia ovat mm. Enonkoski, Heinävesi, Kitee, Parikkala ja Varkaus. 1400-luvulla rakennettu Olavinlinna on suosittu nähtävyys Savonlinnassa.

Savonlinnan asuinalueet

Savonlinnassa on taloja usealta eri vuosikymmeneltä. Savonlinnassa on omakotitaloja, kerrostaloja, rivitaloja ja paritaloja. Savonlinnan keskustassa on halpoja yksiöitä. Keskustassa on kerrostaloja ja parin kilometrin päässä keskustasta on viihtyisiä omakotitaloalueita.

Millaista on asua Savonlinnassa?

Savonlinna on perustettu 1930-luvun lopulla ja siellä on paljon nähtävyyksiä, kuten Olavinlinna, Savonlinna ja Olavinlinnan Musta Pässi. Kaupungin tarjoamat sisä- ja ulkoliikunta paikat takaavat monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille. Savonlinnan pinta-alasta yli puolet on vettä.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Savonlinna

euro_symbolNeliöhinta
1121 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
118 vrk

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.