Asunto Oy Simpankulma, Sammakkoniementie 19

70910, Siilinjärvi (Vuorela)

Asunto Oy Simpankulma (0172805-2)

Rakennustyyppi
Rivitalo
Rakennettu
1973
Kerrokset
1
Huoneistot
7
Lämmönlähde
Sähkö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
D2013

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Siilinjärven osuuspankki
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
sähköpistokepaikkoja: 7

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
2H+K
48 m²
55 000 €
add
2h,k
48 m²
49 900 €
add
2h,k
48 m²
64 900 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.