Linkkitorninkatu 1, Pääskyvuori, Turku

Asunto Oy Turun Svalan

Asunto Oy Turun Svalan on nyt myynnissä. Rakentaminen on alkanut. Svalan sijaitsee Pääskyvuoressa, aivan luonnon ja palvelujen välittömässä läheisyydessä. Korkeakoulut, Tyks ja Kupittaan asema sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä. Tämä kohde tulee alueellaan olemaan ainutlaatuinen - lähellä palveluita ja samalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Itse asuinkerrostalo on yhden porraskäytävän kautta toimiva kellarillinen 8-kerroksinen rakennus. Uudisasuntokohteeseen valmistuu yhtensä 45 erikokoista omistusasuntoa erilaisilla tilaratkaisuilla. Valittavana on tilavia yksiöitä, erikokoisia valoisia kaksioita tai kolmioita. Kotien lämmönlähteenä on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kuvaako kotiasi enemmän aamun ensisäteet vaaleilla pinnoilla vai tummempi ja myskisempi kokonaisuus, joka rauhoittaa illan tullen? Valittavana kolme ajatonta ja ajankohtaista eri sisustusmaailmaa: Säihke, Kajo ja Usva, joista voit valita tai joita yhdistämällä luot mieleisesi kokonaisuuden. Jokaisessa asunnossa on laaja lasitettu, sisäänvedetty parveke. Lisäksi osassa asunnoista on pieni erillisparveke. Omalla lasitetulla parvekkeella tai terassilla pysähdyt nauttimaan aamukahvista raikkaassa ulkoilmassa ja ihanien isoista ikkunoista aukeaa upeat näkymät Pääskyvuoren ympäristöön. Suunnittelun lähtökohtana on ollut etelään avautuva viihtyisä, laaja pihakansi, jonka alla on yhtiön autohalli. Ajo katutasoa alempana sijaitsevaan autohalliin tapahtuu ajoluiskan avulla Linkkitorninkadun kautta. Autohallipaikkoja on 27 kpl, joista kaikki myydään erillisosakkeina 12.500 euron velattomaan hintaan. Autohallissa on sähköauton latausaseman mahdollistava kaapelointivaraus autopaikoille, minkä lisäksi jokaisessa autohallipaikassa on vakiona sähköpistoke. Autohallista pääsee siirtymään suoraan hissillä asuinkerroksiin. Svalanin pihapiiristä rakentuu viihtyisä oleskelutila pihasaunoineen ja leikkipaikkoineen. Pihaan rakennetaan myös viljelylaatikot, joihin pääsee kasvattamaan omat salaatit, basilikat ja herneet. Piha-alue on korotettu ja rajattu muurilla, joten se säilyy rauhallisena ympäristönä. Polkupyörille on oma varastonsa sekä huolto- ja pesupiste. Taloyhtiön kellarissa sijaitsevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä pesutupa ja kuivaushuone. Laadukas tilasuunnittelu ja rakentaminen, loistava sijainti Pääskyvuoressa sekä lyhyt matka Itäharjun ja keskustan palveluihin tekevät arjesta Svalanissa erinomaista. Lähin bussipysäkki sijaitsee Karjakujalla, n. 200 metrin päässä. Pääskyvuorelta on myös hyvät reitit kulkea pyörällä joka paikkaan, sillä kaikki tarvittava löytyy alle 3 km säteellä. Autoileva pääsee pääteille hetkessä, sillä liittymät sijaitsevat Jaanintien varrella. Helsingin moottoritiellekin pääsee muutamassa minuutissa. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut, jäähalli, urheilukentät sekä moni muu palvelu sijaitsee kaikki alle 3 km säteellä Svalanista. Lenkkeilijälle ja luonnossa liikkujalle Svalanin sijainti Pääskyvuoressa on mitä parh

Perustiedot

Kohdenumero
q83929
Sijainti
Turku, Pääskyvuori, Linkkitorninkatu 1, 20540
Rakennusvaihe
Rakenteilla
Rakentamisen valmistuminen
Tammikuu 2023
Taloyhtiö
Asunto Oy Turun Svalan
Kerrosten määrä
8
Autopaikat
27 autohallipaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina a' 12 500 euroa. Etelään avautuva viihtyisä, laaja pihakansi, jonka alla on yhtiön autohalli. Ajo katutasoa alempana sijaitsevaan autohalliin tapahtuu ajoluiskan avulla Linkkitorninkadun kautta. Autohallissa on sähköauton latausaseman mahdollistava kaapelointivaraus autopaikkojen osalta. Jokaisessa autohallipaikassa on vakiona sähköpistoke.
Muuta taloyhtiöstä

RAKENNUSTAPASELOSTE

Kumibitumihuopa. Pihasaunassa viherkatto.

LIIKENNEYHTEYDET

Bussipysäkki sijaitsee Karjakujalla, n. 200 metrin päässä. Pääskyvuorelta on myös hyvät reitit kulkea pyörällä joka paikkaan, sillä kaikki tarvittava löytyy alle 3 km säteellä. Pääteille pääsee autolla muutamassa minuutissa.

PALVELUT

Päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut, jäähalli, urheilukentät sekä kattavat palvelut sijaitsee alle 3 km säteellä Svalanista. Lenkkeilijälle ja luonnossa liikkujalle Svalanin sijainti Pääskyvuoressa on mitä parhain.

HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma

KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.

PESUTILOJEN KUVAUS

Kylpyhuoneissa on allaskaapisto, peili, koukusto, WC-paperiteline ja kääntyvä suihkuseinä erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Jokaisessa asunnossa on liitäntävalmiudet pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Pesuhuoneen ja erillis-WC:n seinät laatoitetaan. Saunan ja pesuhuoneen katot ovat puupaneelikattoja. Säihke: Kylpyhuoneen lattian laatoissa on trendikäs ja ajaton kuusikulmion muoto, joka tuo hotellimaista tuntua. Kajo: Kylpyhuoneen hiekan sävyiset laatat rauhoittavat tilaa ja tekevät siitä ajattoman. Usva: Usva on kolmikon tummaverikkö tummanharmailla kaapeilla.

KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Keittotiloissa on induktiokeittotaso, kalusteuuni ja jääpakastinkaappiyhdistelmä. Kaikissa ruoanvalmistustiloissa on lisäksi liesikupu, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Keittiön työpöytätasot ovat laminaattipintaisia. Tasoon upotetut pesualtaat.

SAUNAN KUVAUS

Saunoissa on sähkökiuas. Saunan seinät paneloidaan. Taloyhtiöllä upea erillinen pihasaunarakennus!

VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Pihalla saunarakennus. Saunan yhteydessä Jaaninojalle avautuva vilvoitteluterassi. Irtaimistovarastot, pyörävarasto, pesutupa, kuivaushuone, lämmönjakohuone, kiinteistösiivoustilat sekä väestönsuoja sijaitsevat rakennuksen kellarissa.

KATTOTYYPPI

Pulpettikatto

ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys. Pesuhuoneeseen ja erilliseen WC-tilaan asennetaan sähköinen lattialämmitys.

Huoneistoja yhteensä
45
Tontin vuokraaja
2

Kohteet taloyhtiössä, 5 kpl

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A33
3h+avok+kph+...
64,5 m²
6
70 784 €
239 424 €
Varattu
A35
1h+avok+kph+...
30,5 m²
6
67 045 €
146 095 €
Vapaa
A36
1h+avok+kph+...
28,5 m²
7
62 585 €
139 000 €
Vapaa
A41
1h+avok+kph+...
30,5 m²
7
69 950 €
149 000 €
Vapaa
A45
1h+avok+kph+...
30,5 m²
8
72 535 €
151 585 €
Vapaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne myyjältä.